Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πού είναι και δεν το βρίσκω;

Το ποσταρε καποιος εδω προηγουμενη σελ -ή προπροηγουμενη

Δημοσ.

Απαντηση μου σε Φελισια στο Πανοραμα

"Φελισια, η Ροδανθη ειναι απο τις λιγες που ειναι αληθινη κι ο εαυτος της. Επισης κερδισε τον κοσμο με το να ειναι αδυναμη. Εχει την ταση να υποστηριζει τους αδυναμους. Τι να υποστηριξει? Τις πλαστικες σκυλουδες? Τις gold-diggers? Για λαμακα τον εχεις τον κοσμο? Δεν εχει ματια? Δε βλεπει? Δεν καταλαβαινει? Παρε τον πουλ-μαν τωρα."

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Επισημαίνω την ευφράδεια του αγόρου και την φάτσα του όταν άκουσε ποιόν διάλεξαν μετά απο χάζεμα και παύση για να φτάσει το σήμα στόν εγκέφαλο μίλησε 

Δηλαδή...Εγώ θα πάω...αεροπλάνο .... 

Θύμισε λίγο το ''Σελήνη αγαπάει Χόχο''

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ELMastas είπε

Επισημαίνω την ευφράδεια του αγόρου και την φάτσα του όταν άκουσε ποιόν διάλεξαν μετά απο χάζεμα και παύση για να φτάσει το σήμα στόν εγκέφαλο μίλησε αυτολεξεί και με χαρακτηριστική Ανεση:

Δηλαδή...Εγώ θα πάω...αεροπλάνο .... !!! :o

Επίσης, ο Αγγούρου έξω από το στάδιο:  Μιλγουέηκ! (Μιλγουόκι). Μετά η τζιπσιά που χοροπηδάνε με τα Βίκος στο χέρι. Αφθονο γέλιο όλη η φάση της Αμερικής, το είδα τώρ.α

• Like 1
Δημοσ.

Μια και το ανέφερες, ρεσιτάλ Λαμπρινάκη στο τελευταίο επ που ανέβηκε (το 16ο νομίζω). Κορυφαίος παίκτης και το ίδιο και οι κολλητές του, που όλοι τις βρίζουν. Δικαίως πήρε ένας από αυτούς το έπαθλο. Οι υπόλοιποι τελείως κουκουρούκου, με εξαίρεση ίσως Σούλη, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα ερχόμενα επεισόδια οπότε επιφυλάσσομαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...