patsi Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Πω ξέρασα και γω με βίντεο «ψηφοφορίας» διασήμων-αντίδραση Νικόλα. Αρχισιχαματα
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Πού είναι και δεν το βρίσκω; Το ποσταρε καποιος εδω προηγουμενη σελ -ή προπροηγουμενη
mantzaflaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πού είναι και δεν το βρίσκω; 28 λεπτά πριν, McNerd είπε Το ποσταρε καποιος εδω προηγουμενη σελ -ή προπροηγουμενη Μεσα σε ενα σποιλερ! https://www.insomnia.gr/forums/topic/658672-survivor-2/?do=findComment&comment=56425343 1
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ω ρε χαρά που πήραν μελίγδα και κότσης. Ακόμα πρέπει να χαίρονται.
Le Perv Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Απαντηση μου σε Φελισια στο Πανοραμα "Φελισια, η Ροδανθη ειναι απο τις λιγες που ειναι αληθινη κι ο εαυτος της. Επισης κερδισε τον κοσμο με το να ειναι αδυναμη. Εχει την ταση να υποστηριζει τους αδυναμους. Τι να υποστηριξει? Τις πλαστικες σκυλουδες? Τις gold-diggers? Για λαμακα τον εχεις τον κοσμο? Δεν εχει ματια? Δε βλεπει? Δεν καταλαβαινει? Παρε τον πουλ-μαν τωρα." 3 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Επισημαίνω την ευφράδεια του αγόρου και την φάτσα του όταν άκουσε ποιόν διάλεξαν μετά απο χάζεμα και παύση για να φτάσει το σήμα στόν εγκέφαλο μίλησε Δηλαδή...Εγώ θα πάω...αεροπλάνο .... Θύμισε λίγο το ''Σελήνη αγαπάει Χόχο'' 1
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, ELMastas είπε Επισημαίνω την ευφράδεια του αγόρου και την φάτσα του όταν άκουσε ποιόν διάλεξαν μετά απο χάζεμα και παύση για να φτάσει το σήμα στόν εγκέφαλο μίλησε αυτολεξεί και με χαρακτηριστική Ανεση: Δηλαδή...Εγώ θα πάω...αεροπλάνο .... !!! Επίσης, ο Αγγούρου έξω από το στάδιο: Μιλγουέηκ! (Μιλγουόκι). Μετά η τζιπσιά που χοροπηδάνε με τα Βίκος στο χέρι. Αφθονο γέλιο όλη η φάση της Αμερικής, το είδα τώρ.α 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 O αρχικουρού Λαμπρινάκης ακούει που το αποκαλούν Survivor και γελάει 1
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μια και το ανέφερες, ρεσιτάλ Λαμπρινάκη στο τελευταίο επ που ανέβηκε (το 16ο νομίζω). Κορυφαίος παίκτης και το ίδιο και οι κολλητές του, που όλοι τις βρίζουν. Δικαίως πήρε ένας από αυτούς το έπαθλο. Οι υπόλοιποι τελείως κουκουρούκου, με εξαίρεση ίσως Σούλη, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα ερχόμενα επεισόδια οπότε επιφυλάσσομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις