Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αααχ...εξαιρετικές στιγμές εχθές.

• Ο Μουχριτσος, πολυτιμότερος παιχτης. Θα απολαμβάνει το σπανάκι του παρέα με Δαλάκα. Ειδατε χαμόγελα; 
  • Xάρος κάνει οτι μπορει να γινει αντιπαθητικός άρα ειναι ο επόμενος προς αποχώρηση

Τέτοια ευχαριστηση σε σουρβαιβο ειχα να βιωσω απο τοτε που ο Μισθο έτρωγε σε εσωτερικη πισινα με Βασάλο και Πρίαμο και ο Κλεφτοκοτάς που έβγαλαν νικητή αυτοι που θέλουν τη Ροδάνθη στο παιχνίδι, κρυωνε στο κοτέτσι του :P:P 

Εξαιρετικη ευχαριστηση θα ειναι οταν θα έχουμε τετράδα Μελινας, Κρητικου, Δαλάκας και Παπανάσο (ο Αγορου θα αποχωρει κλαίγοντας διοτι ενω μιμηθηκε Αγγελόπουλο, δεν έγινε νικητης).

Αλλά επειδη στο σουρβαιβο δε πάνε ολα οπως θέλουμε, 4άδα βλέπω Αγόρου, Μελίνα, Hλία, Ροδάνθη :P 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.

off topic:

Υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η σελίς 1337 δεν ήτο σελίς-ορόσημο. Ντροπή μας, είμαστε και forum τεχνολογίας τρομάρα μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι. Είμαι στην 1345 αυτή τη στιγμή.

on topic:

Δεν έχει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xaratsi είπε

Ρε σεις τι επαθλο εσκασε ξαφνικα;! Θα ειχα σκοτωθει personally

Ουάω. Μια απορία μόνο, πότε θα προλάβουν να αιτηθούν και να πάρουν ταξιδιωτική βίζα ένα μάτσο έλληνες, η ουκρανή, ο αλβανός; Ξέφραγο αμπέλι είναι αἱ ΗΠΑ;

• Confused 1
Δημοσ.

Σπυροπουλου: "αν με ψηφιζαν συνεχεια οι συμπαικτες μου σαν τη ροδανθη, θα εφευγα μονη μου"

Οταν σε κραταει με συμβολαιο ο ατζουν

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται βιζα για αμερικη κανεις μια αιτηση esta και σε λιγη ωρα εκτυπωνεις το χαρτι μονος σου

• Like 1
Δημοσ.

το αστειο ειναι οτι κατι τετοιο ειναι ονειρο ζωης για καποιους και τελικα θα παει καμια ροδανθη 

Spoiler

κλαιω γοερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, MRSA said:

off topic:

Υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η σελίς 1337 δεν ήτο σελίς-ορόσημο. Ντροπή μας, είμαστε και forum τεχνολογίας τρομάρα μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι. Είμαι στην 1345 αυτή τη στιγμή.

on topic:

Δεν έχει.

Χαρά σ'το κουράγιο σου που κάθεσαι και διαβάζεις ότι σαπίλα έχουμε ποστάρει :P

Επεξ/σία από Torasu
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MRSA είπε

off topic:

on topic:

Δεν έχει.

οταν ολοκληρώσεις το διαβασμα, να ξερεις πως για να δώσεις εξετάσεις θα πρεπει να περάσεις πρώτα και το Survivor Ι

επειδή είναι πολλές οι σελίδες μπορείς να διαβάσεις μονο τα SOS

πχ γιατι ειχε βγει αμπελαλε για τον χειμπρο, με ποια αθέμιτα μέσα έμπαινε ο VSL σε όλες τις σελίδες ορόσημο, ποσες φορές πέθανε συνολικά ο tritonas, πόσες σελίδες μείον ξυπνάγαμε κάθε πρωί, ποιοι είναι οι 7;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, guido είπε

οταν ολοκληρώσεις το διαβασμα, να ξερεις πως για να δώσεις εξετάσεις θα πρεπει να περάσεις πρώτα και το Survivor Ι

πχ γιατι ειχε βγει αμπελαλε για τον χειμπρο, με ποια αθέμιτα μέσα έμπαινε ο VSL σε όλες τις σελίδες ορόσημο, ποσες φορές πέθανε συνολικά ο tritonas, πόσες σελίδες μείον ξυπνάγαμε κάθε πρωί, ποιοι είναι οι 7;

τα υπόλοιπα ακκάουντς του timon92

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, guido είπε

Μηπως εχεις καταμετρησει ποσες φορες χρησιμοποιησα τη λεξη "σιχαμα";

Δημοσ.
Μόλις τώρα, g_alkis είπε

Μηπως εχεις καταμετρησει ποσες φορες χρησιμοποιησα τη λεξη "σιχαμα";

περισσότερες απο όσες πέθανε ο τριτονας

φαντάσου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ροδάνθη : Αμα δεν τους κάτσω εγώ θα πάρουν την Φελίσια  !  αν δεν τους κάτσει η Φελίσια θα πάρουν εμένα ! :o

Υ.Γ γιατί δεν με αφήνουνε να κερδίσω ? Οεεο ? 

Επεξ/σία από ELMastas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...