Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
14 minutes ago, Miracle Worker said:

Να παω για δουλεια στον Ατσουν; Πληρωνει καλα;

εβιολ, κρουασαν champion και μεταλλαγμενο κατσικι

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xaratsi είπε

small sample

za.jpg

Μόνο που στην ψηφοφορία ψηφίζεις αυτόν που θες να μείνει κι όχι αυτόν που θες να φύγει.
Πολλοί δεν πάνε τη Ροδάνθη αλλά δε θα ψηφίσουν Φελίσια ή Τσοπάνη γι'αυτόν το λόγο.
Νομίζω ότι ο Τσοπάνης θα μας χαιρετίσει αύριο και θα γίνει το παιχνίδι λίγο καλύτερο, αν συμβεί αυτό...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φελισια λαπατη δε λεγεται?

Γιατι την εχουν τσαλαπατη στη ψηφοφορια στη καρτελα?

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μόνο που στην ψηφοφορία ψηφίζεις αυτόν που θες να μείνει κι όχι αυτόν που θες να φύγει.
Πολλοί δεν πάνε τη Ροδάνθη αλλά δε θα ψηφίσουν Φελίσια ή Τσοπάνη γι'αυτόν το λόγο.
Νομίζω ότι ο Τσοπάνης θα μας χαιρετίσει αύριο και θα γίνει το παιχνίδι λίγο καλύτερο, αν συμβεί αυτό...

Προσπαθω να βρω ποιος ΔΕΝ θα προσφερει ιντριγκα μελλοντικα και ολο καταληγω σε Φελισια...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ρε φελισια λαπατη δε λεγεται?

Γιατι την εχουν τσαλαπατη στη ψηφοφορια στη καρτελα?

Γιατί αυτός που δούλευε στην Ατσουνμέντια κι έγραφε τα ονόματα είδε Φελίτσια Λαπάτη κι είχε αστιγματισμό κι ένωσε το Τσα του ονόματος με το επίθετο :P

4 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Προσπαθω να βρω ποιος ΔΕΝ θα προσφερει ιντριγκα μελλοντικα και ολο καταληγω σε Φελισια...

Δε θα με χαλάσει κι αυτό, αν και θέλω να δυναμώσει λίγο (σε δυναμικό ψήφων) το παρεάκι Ηλία-Μελίνας. ..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Δε θα με χαλάσει κι αυτό, αν και θέλω να δυναμώσει λίγο (σε δυναμικό ψήφων) το παρεάκι Ηλία-Μελίνας. ..

Ναι γτ οχι ετσι κι αλλιως Δαλακα-Ευη-Αγορου το ιδιο θα κανουν ας υπαρχει αντιλογος

• Like 1
Δημοσ.

Α η Ροδάνθη ειναι υποψηφια? Ε δε θα βγει. Κανας οικοδόμος ή η άλλη η ωραία θα βγει. Ατζουν ειναι αυτος. Εδω κράταγε τη γιουφτρα πέρσι με νυχια και με δοντια. Ακομα γελάμε με την αποχωρηση Λάουρας που ολη η Ελλάδα ειχε ψηφισει υπερ Λάουρας ακριβως επειδη αντιπαθουσαν τη γιουφτρα. Και καλά κριθηκε στο νημα κτλ κτλ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Cool story bro

Τrue story. Οπως και με τη Σπυρου, έτσι και η Λάουρα έδινε ενδιαφέρον στο παιχνιδι (ριχναμε πολυ γέλιο με τις σαβουρδες της) σε αντιθεση με τη γιουφτρα που ηταν ο πιο μισητος χαρακτηρας μετά την αποχωρηση Χαντα και Πασχάλη. 

Καλά οχι οτι θα σου αλλάξω γνωμη αλλά λογος να γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...