phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χάζευα στο Discovery όταν έπιανα, τώρα το έχω χάσει. Νταξ μιλάμε για οριακές καταστάσεις, ειδικά σε κάποια επεισόδια. Τι 2 μήνες, 21 μέρες διαρκεί και πολλοί «σπάνε» πιο νωρίς. Μετά λένε οι δικοί μας ότι περνάνε δύσκολα, που πέραν του ότι δε βλέπουν τους δικούς τους όλα τα υπόλοιπα είναι κατασκήνωση. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από phanispal 2
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) διαβαζω οτι του χρονου ο Aτζουν θα αντικαταστησει το survivor με το exathlon το οποιο θα επικεντρωνεται σε πιο σκληρα αγωνισματα. ισως για αυτο λυσσαξε με τους ρουμανους και τους τουρκους , προετοιμαζει το εδαφος. ενταξει, ο τυπος δεν εχει την παραμικρη ιδεα τι πουλαει στο ελληνικο κοινο και ειναι φανερο οτι η επιτυχια της πρωτης σεζον οφειλοταν καθαρα στην τυχη. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από KilliK 1
pontez2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε ενταξει, ο τυπος δεν εχει την παραμικρη τι πουλαει στο ελληνικο κοινο και ειναι φανερο οτι η επιτυχια της πρωτης σεζον οφειλοταν καθαρα στην τυχη Στην ανυπαρξία των άλλων, στην απιστευτη προβολη, αφου και οι ανταγωνιστές ειχαν εκπομπές για να προβάλλουν αυτο, στο κάτι το "νέο και φρέσκο", στον Χούτο και τον Σπαλιάρα στην αρχή που τράβηξαν κόσμο και γενικά στο γεγονος οτι αυτά τα βλέπαμε για πρωτη φορά. Και οι 30άρες οι φετινές άξιες απορίας ειναι. Το Ελληνικο κοινο ειναι πολυ πιο απαιτητικο αλλά και συναισθηματικο σε σχέση με το Τούρκικο. Ειπαμε, η συμμετοχη μισθοφόρου και μονο θα ανέβαζε τα ποσοστά κατά πολυ. Αλλά δε χαμπαριάζουν. 4
Pitzimpitzidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 εχουνε σκοπο να το φτασουν μεχρι τον ιουλιο;
mantzaflaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, pontez2 είπε ... Το Ελληνικο κοινο ειναι πολυ πιο απαιτητικο αλλά και συναισθηματικο σε σχέση με το Τούρκικο. Ειπαμε, η συμμετοχη μισθοφόρου και μονο θα ανέβαζε τα ποσοστά κατά πολυ. Αλλά δε χαμπαριάζουν. Ανεβασε καθυστερημενα/ο βιντεο απο τοτε που ειχε παει πριν απο λιγες μερες! :ρ
kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλέπω βιντεάκια από exathlon, καταλαβαίνει κανείς τι διαφορά έχει από το ντεμέκ σουρβάιβορ που βλέπουμε τώρα; Αν αυτό το πράγμα έρθει στην Ελλάδα, Α Π Α Τ Ο !!!! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από kirileman
ELMastas Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Χαχαχαχα πετάχτηκε στόν αέρα η Ροδάνθη και το ποντίκι μαζί με άλμα ! ίσως το πιο αστείο στιγμιότυπο ως τώρα. Η Μελίνα πως και παίζει στο σημερινό ? ο Γιατρός είχε πει μια εβδομάδα off ως τώρα 3 η 4 μέρες δεν πέρασαν ? και ο Αγόρου πως επανήλθε το ίδιο βράδυ ? Η είναι μούφα όπως ειπώθηκε πιο πάνω η είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ! Η φάση είναι πως οι διάσημοι είναι αυτοί που έτρεξαν να τον πάρουν πρώτοι οι μαχητές δεν έδειξαν και ιδιαίτερο ενδιαφέρων για τον συμπαίκτη τους.. Μάλιστα του το είπανε σε κάποια φάση κάποια κοπέλα πως οι διάσημοι έπεσαν πρώτοι στήν πισίνα αλλά είπαν αμέσως μετά ολοι οτι έπεσαν και αυτός δεν το πολυ κατάλαβε και έλεγε φχαριστώ πολύ,άντε πάμε γερά,εμείς είμαστε ! με συγκέντρωση,το πιστεύουμε και το(ν) παίρνουμε Πάνε τα κεφτεδάκια με τις πατάτες,Ο Σώζοντας ο καυμένος προσπαθεί να χωθεί και του κάνουν καψόνια ! πάντος έχει αρχίσει να ξεπαστρεύει κόσμο έστω και προσωρινά,σιγά σιγά μου φαίνεται θα φάει αρκετούς Χάρος εκεί μέσα,δεν μπορώ να φανταστώ τι φάσεις θα γινότανε με τον χάρο,αν ήταν μέσα ακόμα η Κωνσταντίνα ! 1
mylo Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 παρακαλάω να χάσουν ασυλία οι διάσημοι που δεν τους ξέρει η μάνα τους και να πάρει ο χάρος ατομική και να γλεντήσει κάτι ανύπαρκτους αθλητές και ηθοποιούς της κακιάς ώρας. χάρε είσαι ο νικητής 2
G.TH. Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ένας ακόμα λόγος που έχει φθαρεί το Σαρβάιβορ είναι ότι το Πανόραμα είναι για τα μπάζα φέτος. Μια αέναη συνέντευξη στους ΒασαλοΒαλαβάνηδες και μια συνεχή σύγκριση με το περσινό. Ακόμα και όταν καλεί κάποιον τραγουδιστή ή ηθοποιό, παίρνει συνέντευξη από το ζευγαράκι. Τα μοναδικά πανοράματα που βλέπονται είναι αυτά που λείπουν οι 2 τους. Συν αυτά με το μισθοφόρο που ταίριαξαν οι τρεις και αυτό με το μάνατζερ ράγκμπυ που δεν άφηνε άλλον να μιλήσει καθόλου 2
mylo Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ^ άμα δεν δείξει ρωγα σα την μελέτη πέρσι πως να κάνει τηλεθέαση 3
ant_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Χαρακτηριστικο της απαξιωσης του φετινου survivor η αποχωρηση της φαρμακη ουσιαστικα αποχωρησε χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο και αυτα που ειπε εβγαζαν τοσο νοημα οσο οι δηλωσεις προεδρου εδεσσαικου σου λεει νικητρια του παιχνιδιου δεν προκειται να ειμαι αφου ψηφιζει κοσμος και ειμαι γυναικα λεφτα παιρνω τα μισα απο οσα παιρνανε οι περσινοι περιπου ξεκιναει η περιοδος των διακοπων περισσοτερα θα βγαλω σε εμφανισεις σε μαγαζια παρα αν καθομαι εδω περα κριμα που δεν ειναι πλεον ο κρητικος στον θιασο του σεφερλη αλλιως αρχες καλοκαιριου που ξεκιναει τις παραστασεις στο δελφιναριο θα βλεπαμε να την εκανε και αυτος(φυσικα με δικαιολογιες η γυναικα μου τα παιδια μου κλπ) 4
aris1986 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, ant_ είπε Χαρακτηριστικο της απαξιωσης του φετινου survivor η αποχωρηση της φαρμακη ουσιαστικα αποχωρησε χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο και αυτα που ειπε εβγαζαν τοσο νοημα οσο οι δηλωσεις προεδρου εδεσσαικου σου λεει νικητρια του παιχνιδιου δεν προκειται να ειμαι αφου ψηφιζει κοσμος και ειμαι γυναικα λεφτα παιρνω τα μισα απο οσα παιρνανε οι περσινοι περιπου ξεκιναει η περιοδος των διακοπων περισσοτερα θα βγαλω σε εμφανισεις σε μαγαζια παρα αν καθομαι εδω περα κριμα που δεν ειναι πλεον ο κρητικος στον θιασο του σεφερλη αλλιως αρχες καλοκαιριου που ξεκιναει τις παραστασεις στο δελφιναριο θα βλεπαμε να την εκανε και αυτος(φυσικα με δικαιολογιες η γυναικα μου τα παιδια μου κλπ) Καλα εκανε για μενα. Απο το να κατσει να σαπιζει στο σαπιοreality που κρατα 6 μηνες. Παει να ξεκουραστει τωρα και μετα παραγγελιες απο το eσhop της, συνεντευξεις, εκπομπες κτλπ 1 1
Miracle Worker Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Σχολιαστηκε χθες η φραση του Χαρου "αυτο ειναι το σωστο", μετα τη νικη επι του Πανου, που αντικατεστησε τον Αγορου; Τωρα το προσεξα στην επαναληψη και μαλιστα την ωρα που ακουστηκε ο Πανος γυρισε προς τους διασημους.
ELMastas Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσι είναι το σωστό,Χάροντας wins λαικ δατ ! καταλάβατε γατάκια μαχητές/διάσημοι ? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ELMastas
Προτεινόμενες αναρτήσεις