Vassilis_24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Γι'αυτό και δεν είχαμε και αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Για να δούμε αν θα πρέπει οι μαχητές να στείλουν παίκτη απέναντι. Θα γίνει μάχη μεταξύ Φελίσιας και Ροδάνθης, μακάρι να στείλουν τη Ροδάνθη, μαζί με Χάρο θα τους τρελάνουν τελείως τους ντεμέκ διασήμους...
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε H μπουλντόζα είναι ταυτόχρονα και στον Αθερίδη, εξίσου σέξι... σε ποιο καναλι;
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, KilliK είπε σε ποιο καναλι; ΑΝΤ1... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Vassilis_24
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) το βλεπω τωρα. ποιοι celebs ειναι αυτοι ρε παιδια; εγω μονο τον αθεριδη αναγνωριζω και την γκομενα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από KilliK 2
Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, KilliK είπε το βλεπω τωρα. ποιοι celebs ειναι αυτοι ρε παιδια; εγω μονο τον αθεριδη αναγνωριζω και την γκομενα. Μπροστα ειναι το σκυλι του Μαυριδη.
costacurta Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Τι μου τον ανεβάσατε εδώ σε αυτό το νήμα μάλιστα τον αρχισιχαμενο. Σκιάχτηκα
ELMastas Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λέτε να πήρε εκδίκηση το χαμένο φίδι που σκότωσε η Μελίνα γιαυτό να τραυματίστηκε ? Αλλο ένα περιστατικό που δεν ήξερα μέχρι που άκουσα την Θεία πάρμπι να το λέει ! Για άλλη μια φορά:δεν έχουν δείξει τα καλύτερα https://youtu.be/9SLNw4z8-Qw Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από ELMastas
G.TH. Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, KilliK είπε το βλεπω τωρα. ποιοι celebs ειναι αυτοι ρε παιδια; εγω μονο τον αθεριδη αναγνωριζω και την γκομενα. Άγνωστος-Μπουλντόζα-Άγνωστος-Αθερίδης-Φίλος Κλαψίδη από εκπομπές-Κλαψίδης-Κατινόπουλος-Άγνωστος-Αναδιώτης. ΥΓ. Ακόμα περιμένουμε την ανακαίνιση του αντικαρκινικού. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από G.TH.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ο τριτος ειναι ο Λευτερης Ελευθεριου. Πισω απο τον Αθεριδη ειναι ο Παπανασος πριν το φουσκωμα. Τον προτελευταιο δεν τον εχω ξαναδει. Κανας ραπερ θα ειναι. Για τον πρωτο θα ελεγα Βρεττος, αλλα αυτος ειχα ακουσει ειχε ενα σοβαρο ατυχημα προσφατα.
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ο τριτος ειναι ο Λευτερης Ελευθεριου. Πισω απο τον Αθεριδη ειναι ο Παπανασος πριν το φουσκωμα. Τον προτελευταιο δεν τον εχω ξαναδει. Κανας ραπερ θα ειναι. Για τον πρωτο θα ελεγα Βρεττος, αλλα αυτος ειχα ακουσει ειχε ενα σοβαρο ατυχημα προσφατα. Πίσω απ'τον Αθερίδη είναι συνεργάτης του Μαυρίδη απ'την εκπομπή του με τα ταξίδια, ο πρώτος και ο προτελευταίος απλά δουλεύουν με το Μαυρίδη στα τατουατζίδικά του, δεν είναι γνωστοί, ως παίκτες πήγαν εκεί. 1
elpaso1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Το συμβούλιο που προτείνουν παίκτες για αποχώρηση γίνεται την ίδια ημέρα που δείχνει και η τηλεόραση; Γιατί εάν όχι, τότε σε βγάζει νόημα να ψηφίζουμε.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Το συμβούλιο που προτείνουν παίκτες για αποχώρηση γίνεται την ίδια ημέρα που δείχνει και η τηλεόραση; Γιατί εάν όχι, τότε σε βγάζει νόημα να ψηφίζουμε. Γιατι; Αφου η ψηφοφορια ειναι μετα το συμβουλιο. Χονδρικα, ξημερωματα Τεταρτης γινεται το συμβουλιο οπου βγαινουν οι υποψηψιοι, Τεταρτη βραδυ παιζεται στην τηλεοραση. Μολις τελειωσει, το κοινο ψηφιζει για μια ωρα και μετα απο λιγες ωρες γινεται το συμβουλιο αποχωρησης, ξημερωματα Πεμπτης δηλαδη. Πεμπτη βραδυ το βλεπουμε. *ο χρονος των γυρισματων ειναι υποθετικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις