Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονακο? Σεφου? Σετγο? Τουτο Μπλε?

"Σιτροεν" θα προσθεσω εγω.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Thanks 1
  • Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Le Perv είπε

Φρεσκο, δε θα ξεχασω ποτε ποσο νευρικα ενιωθα οση ωρα ημουν εκει παραδιπλα. Ηταν εμπειρια ζωης...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λογω playboy

Είπες πλειμπου, έγραψες για το πόσο νευρικά ένιωθες ε και δεν μπόρεσα να απεμπολήσω απτην τρέχουσα σκέψη μου το (άσχετο εν πολλοίς με την παρούσα θεματολογία) καταπληκτικό γεγονός ότι προ-κάποτες είχα ενα συμμαθητή που ειχε το φανταχτερά ξεδιάντροπο συνήθειο να έχει κάτω απτο θρανίο του-στη σχάρα- περιοδικά ανδρικής ύλης. Σόρυ για την αναλγόριθμη σκέψη μου, έπρεπε να την εκπέμψω όμως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

Είπες πλειμπου, έγραψες για το πόσο νευρικά ένιωθες ε και δεν μπόρεσα να απεμπολήσω απτην τρέχουσα σκέψη μου το (άσχετο εν πολλοίς με την παρούσα θεματολογία) καταπληκτικό γεγονός ότι προ-κάποτες είχα ενα συμμαθητή που ειχε το φανταχτερά ξεδιάντροπο συνήθειο να έχει κάτω απτο θρανίο του-στη σχάρα- περιοδικά ανδρικής ύλης. Σόρυ για την αναλγόριθμη σκέψη μου, έπρεπε να την εκπέμψω όμως.

Βγαλ' τα απο μεσα σου να ξαλαφρωσεις. Αμολα τα ολα.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα τελειωνετε με τα πρωταπριλιατικα λινκς

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 2
Δημοσ.

Εριξαν ανακαινιση στο στουντιο του κουιζ μετα το βρωμοξυλο-λαμπογυαλο της περασμενης εβδομαδας

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να γυρισει αμεσα ο θοδωρης

παιδικη χαρα γινανε οι αλλοι τραγουδανε και χορευουνε αγαπημενοι

μεχρι και ηλιας αγορου αγκαλιαζονται

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Επιστρέφει ο «Ρίγκαν» της Ελλαδος (Αμα γίνει πρωθυπουργος) στο Σαρβαιβορ. Όλοι γι αυτόν μιλάνε μέχρι και στο μάστερ σεφ.

https://www.protothema.gr/life-style/article/775189/epistrefei-sto-survivor-o-danos/

Μόλις έπεσες κι εσύ θύμα του Ντάνου...
Πρωταπριλιά! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...