totalius Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, redykt είπε αγωνισματαρα + επαθλαρα στο survivor 1 εν εξαλλω ο ηλιας με ολες τις τρελες εκει μεσα. η αλλη ονειρευεται l'oreal για τα μαλλια. φοβόταν τα λασπονερα και τωρα λεει τζουζουν τα μπουτια της. γεννημενη survivor τζενη ασπα τσινα. υγ: επρεπε να ειχε επαθλο κανα ταλκ Αυτό το αγώνισμα που τους είχανε πάνω στους στύλους και κάηκαν τα μπούτια τους αμα το βάζανε σε αυτούς εδώ θα έφευγαν κολυμπώντας από το νησί.
redykt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 hours ago, totalius said: Αυτό το αγώνισμα που τους είχανε πάνω στους στύλους και κάηκαν τα μπούτια τους αμα το βάζανε σε αυτούς εδώ θα έφευγαν κολυμπώντας από το νησί. ετσι κι αλλιώς να περπατησουν δε θα μπορούσαν 😁 1
Antretng Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, totalius είπε Αυτό το αγώνισμα που τους είχανε πάνω στους στύλους και κάηκαν τα μπούτια τους αμα το βάζανε σε αυτούς εδώ θα έφευγαν κολυμπώντας από το νησί. Για να καουν τα μπουτια σου πρεπει πρωτα να χεις αντιθετη ενεργεια απο τον αντιπαλο και παράλληλα να μπορούσαν να κρατηθουν ορθιοι για ώρα. Αυτοι ειτε θα κοιτιουνται μεταξυ τους ειτε θα πεφτουν στο δευτερόλεπτο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Antretng
ant_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Εμ δεν μας τα δειχνες αυτα οταν ησουνα μεσα για να σε ψηφισουμε 1
mantzaflaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ασχετο αλλα το "φτυσ τα μπουτια σου" απο που βγαινει; Ακυρο το βρηκα ...αν και οχι ακομα! https://goo.gl/ja4swa Spoiler 17 ώρες πριν, ant_ είπε Εμ δεν μας τα δειχνες αυτα οταν ησουνα μεσα για να σε ψηφισουμε ...Θα ψηφιζες ποτε εκει η ετσι το λες; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από mantzaflaris
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Προσπάθησα να βρω κάτι που να είναι έστω κι ελάχιστα ενδιαφέρον από το τρέιλερ... Δεν τα κατάφερα, δυστυχώς, μεγάλη σούπα το επεισόδιο της Κυριακής...
gtajunkie Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Προσπάθησα να βρω κάτι που να είναι έστω κι ελάχιστα ενδιαφέρον από το τρέιλερ... Δεν τα κατάφερα, δυστυχώς, μεγάλη σούπα το επεισόδιο της Κυριακής... Μην το λες, όσο υπαρχει ο σωζων η ελπιδα πεθαινει τελευταια 1
Miracle Worker Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Εμένα αυτός ο Σώζονδας (καλά το έκλεινα;) μου φαίνεται ότι προσπαθεί πάρα πολύ. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν τρόλαρα σε κάποια αλλοδαπά σάιντς. Ελπίζω να κάνω λάθος.
redykt Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 εκλινα* και ναι, εκτος απο παραφρων ειναι και tryhard 1
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε καλά το έκλεινα και το ανοιξες Σωζωνας Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από tritonas00
Miracle Worker Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, redykt είπε εκλινα* και ναι, εκτος απο παραφρων ειναι και tryhard 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε και το ανοιξες Σωζωνας Insomnia - Survivor 2 not a safe place anymore.
Froskeas Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Εμένα αυτός ο Σώζονδας (καλά το έκλεινα;) μου φαίνεται ότι προσπαθεί πάρα πολύ. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν τρόλαρα σε κάποια αλλοδαπά σάιντς. Ελπίζω να κάνω λάθος. Κλίσε τα ιντερνετς κι άνοιξε καμιά γραμματική ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. 1 1
Le Perv Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Εμένα αυτός ο Σώζονδας (καλά το έκλεινα;) ... Spoiler Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Le Perv
gtajunkie Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, tritonas00 είπε Σωζωνας Σώζων εδώ αγαπητέ δεν ομιλούμεν τη "μαλλιαρή" 1
HALF EVIL Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Εμένα αυτός ο Σώζονδας (καλά το έκλεινα;) μου φαίνεται ότι προσπαθεί πάρα πολύ. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν τρόλαρα σε κάποια αλλοδαπά σάιντς. Ελπίζω να κάνω λάθος. Ελπίζω να μην κάνεις λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις