ELMastas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, xaratsi είπε Σκαρώνη νυφιτσα εσύ τον κάρφωσες τον παικταρά μας. Σώζων μείνε Μεγάλη νυφίτσα όντος !δηλ και καινούργια είναι και βάζει λόγια πίσω απο την πλάτη του,ο Σώζων το είπε και μπροστά της για Reality και η νυφίτσα το είπε στήν Εύη (που είναι οκ σε ταχύτητα αλλά απίστευτα άστοχη δηλ αν είναι δυνατόν να μην έχει παίξει ποτέ στήν ζωή της μπάσκετ ούτε για να μπορεί να σουτάρει)αυτό το λάθος που έκανε με τις καρύδες για reality και αυτή το κράτησε μανιάτικο και του το κοπάναγε μπρός και πίσω απο τις κάμερες,χωρίς να καταλαβαίνει αυτός το γιατί,όποτε μίλαγε ο καυμένος έλεγε να μην μιλάς πίσω απο την πλατη μου ! να μην μου μιλάς απότομα κλπ ! Να φύγουν και οι 2 καλύτερα αν είναι έτσι γιατί είναι κομπλεξικές και ας μείνει ο Σώζων που έχει potential πολύ περισσότερο απο τους μισούς εκεί μέσα. 1
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δηλαδή, απόψε είναι υποψήφιοι 3 άντρες και 2 γυναίκες;
ELMastas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Οι 3 καινούργιοι είναι υποψήφιοι όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 κατι μου λεει ετοιμαζεται το εδαφος να παει ο Ομο στους απεναντι 1
Froskeas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Le Perv είπε Μωρη Χατζιδου... πλανευτρα εσυ! Με αναψες απογευματιατικα. Καθεσαι διπλα στην αλογομουρα τατουατζου και δειχνεις ακομα καλυτερη, μωρη θεα τση Καραϊβικης και του υπολοιπου βορειου ημισφαιριου. Εφυγα, παω να ψωνισω ολα σου τα βινυλια! Τι? Δεν εχεις βινυλια? Εχεις CD? Εγω δεν εχω CD-player. Με ουεσπί βολεύεσαι?
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Απορώ πώς την παλεύει ο τύπος ενάντια σε όλους και όλα.
patsi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Ομο θα βλέπεις και δράκους σε λίγο. Μείωσε λίγο αυτο που άφησε ο Μπαντουλα και πίνεις. Υδραυλα μην ανοίγεις περισσότερο τον λάκο σου. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Τσομπάνης ο μόνος φίλος του Ομο. Γιδοβοσκέ θεωρείσαι τελειωμένος.
mylo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Έκρινα αγωνιστικά λέει ο 4-5ος στο θίασο σεφερλη. Πες ρε παντελονατα ότι ψήφισα νέους... 1
patsi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, mylo είπε Έκρινα αγωνιστικά λέει ο 4-5ος στο θίασο σεφερλη. Πες ρε παντελονατα ότι ψήφισα νέους... Δεν έχουν την ειλικρίνεια να πουν κάτι απολύτως σεβαστό στο κάτω κάτω ότι συναισθηματικά δεν είναι το ίδιο με κάποιον που είναι μαζί τόσο καιρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις