Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

Ξενια, μας λειπει το μαγιο σου.. :(

Από τα καλύτερα κορμιά που είδαμε στην Ελληνική τηλεόραση, με κριτήρια αναλογιών, τουλάχιστον.

• Like 1
  • Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Από τα καλύτερα κορμιά που είδαμε στην Ελληνική τηλεόραση, με κριτήρια αναλογιών, τουλάχιστον.

Κορμί-γαρίδα

Δημοσ.

Πιστευω μια κινηση ματ που θα μπορουσε να ζωντανεψει το παιχνιδι που ουσιαστικα δεν εχει κανενα ενδιαφερον και το κανανε μονο αγωνιστικο

ειναι να κοψουνε την ψηφοφορια του κοινου και να ψηφιζουν απο ενα σημειο και μετα μονο οι παιχτες(οπως γινεται δηλαδη και στο αυθεντικο survivor)

οποτε θα βλεπαμε πολυ διαφορετικα πραγματα και θα γινοτανε ψιλοχαμος μεσα αφου θα περνουσε σε δευτερο πλανο το να προσπαθουνε να δειξουνε οι παιχτες καλο προσωπο για τον κοσμο και θα κοιταζανε περισσοτερο πως θα κανουνε συμμαχιες-δολοπλοκιες  για να φανε αλλους

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Δεν έχει σήμερα Σαρβάϊβορ σας καλώ στο Power of love topic!

ε οχι... απεχω. Αυτο δεν ειναι ουτε για να το κοροιδευεις και πρεπει αμεσα να σταματησει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κρητικός, ο αγροφύλακας της καρύδας.

Ρε παιδιά, καρύδες υπάρχουν άπειρες ,  απλώς τα κοπρόσκυλα βαριούνται ακόμα και να κουνηθούν να πάνε να μαζέψουν καμμία. Η παραγωγή τους τις φέρνει έτοιμες στο πιάτο.  

Δηλ. αν κάποιος πάει και ανοίξει μια να την φάει αποτελεί έγκλημα :blink:,  έλεος. Υπάρχουν άλλες 100 . 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το μεγαλο λαθος του ελληνικου Survivor ειναι το πως ειναι δομημενα τα αγωνισματα, βλεπουμε συνεχεια πανομοιοτυπους στιβους μαχης στους οποιους εχουν σαφες προβαδισμα οι μαχητες. Εχουμε βαρεθει να βλεπουμε ερπειν και βαρελακια. Στο αμερικανικο υπαρχουν αγωνισματα που απαιτουν συνδυασμο πολλων skills, πολυ δυσκολα παζελ  και οχι τα γελοια που βαζουν σε μας και πολλα αγωνισματα αντοχης και μυαλου ,οχι μονο ταχυτητας και στοχου.

Επισης η ελληνοτουρκικη παραγωγη μενει κολλημενη σε ενα φορματ 2 ομαδων διασημων-μαχητων, ενω στο αμερικανικο με το που θα φαινοταν η υπεροχη μιας ομαδας θα ειχαν αλλαξει οι ομαδες χωρις δευτερη σκεψη και θα ειχαμε πολλες εκπληξεις, κρυμμενα ειδωλα ασυλιας κτλ. Δεν ειναι ολα θεμα μπατζετ

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Δηλαδή ΟΚ, ομάδα, κανόνες και τα συναφή, αλλά πού το πρόβλημα αν κάποιου του τη βαρέσει να φάει κάτι εκτός προγράμματος;

Δηλαδή πιο σημαντικό θεωρώ το ότι μπορεί να ξύπνησε τη δαλάκω (γελοίο αλλά anyway) από τα χτυπήματα, παρά το ότι σηκώθηκε να ψάξει να φάει κάτι μόνος του.

Θέλω να φάω μυρμήγκια ρε φίλε, φουλ πρωτεΐνη, θα μου την πεις επειδή δε σας ρώτησα αν με αφήνετε;

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3
Δημοσ.

Ρε φίλε για γέλια και για κλάματα είναι το θέαμα και όλο το κονσεπτ, που να άντεχαν τα διάσημα κοπρόσκυλα σε survivor τύπου Αμερικής. 

1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Ρε φίλε για γέλια και για κλάματα είναι το θέαμα και όλο το κονσεπτ, που να άντεχαν τα διάσημα κοπρόσκυλα σε survivor τύπου Αμερικής. 

Σκέψου μόνο την miss Τουρισμός (Ροδάνθη) , δηλ. το όλο πράγμα είναι παρωδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Δηλαδή ΟΚ, ομάδα, κανόνες και τα συναφή, αλλά πού το πρόβλημα αν κάποιου του τη βαρέσει να φάει κάτι εκτός προγράμματος;

Δηλαδή πιο σημαντικό θεωρώ το ότι μπορεί να ξύπνησε τη δαλάκω (γελοίο αλλά anyway) από τα χτυπήματα, παρά το ότι σηκώθηκε να ψάξει να φάει κάτι μόνος του.

Θέλω να φάω μυρμήγκια ρε φίλε, φουλ πρωτεΐνη, θα μου την πεις επειδή δε σας ρώτησα αν με αφήνετε;

η μπορει να κοιταζε την κωλαρα της ενω αυτη κοιμοταν και εκεινος ετρωγε τις καρυδες του. :ph34r:

7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

ναι, ενω οι μαχητες θα αντεχαν, ειδικα η Ροδανθη. :rolleyes:

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Συνήθως πάντως, όταν γίνεται συζήτηση για καρύδες στο σουρβάιβορ, είναι συνθηματικό ότι έχει πέσει μανδραπήδα και κλοπή φαγητού...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξ αυτό είναι άλλο θέμα, έχω δει Naked and afraid και γελάω με τις κακουχίες του Survivor, που τρώνε και είναι με τα κινητά, τσιγάρα κ.λπ.. 

Η πείνα πότε δεν τους ακουμπάει (π.χ. όταν αναφέρονται στους δικούς τους) και πότε είναι εξοντωτική. Για κλωτσιές.

Απλά μετά τα περσινά (π.χ. απειλές κατά οικογένειας χανταβλάκη) είναι πολύ προσεκτικοί. Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν τη γλιτώνουν ό,τι και να κάνουν.

Επεξ/σία από phanispal
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...