Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διδυμο Δαλακα - Μουρουτσος πρεπει να εξαφανιστει αμεσα . Αυτα τα ξυλινα ανθρωπακια πρεπει να πανε σπιτι τους.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Προς μεγάλη μου έκπληξη, το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τους καλύτερους παίχτες και όχι τη γλυκούλα.

Προκαλεί βέβαια εντυπωση, μιας και η Λάουρα (αγωνιστικά ότι και η Σπυροπούλου), έφτασε πιο μακρυά πέρσι. Η διαφορά βέβαια με τη Λάουρα ήταν οτι δε τη πρότειναν τόσο συχνά οι συμπαίχτες της, πράγμα που θα έπρεπε να μας βάζει σε υποψίες για τη γενικη συμπεριφορά της βασίλισσας (η οποία δεν ειχε και καλό παρελθόν σε θέματα συμπεριφοράς). 

Το κοινό ταυτίζεται συνήθως με τα κακά παιδιά (Αγγελόπουλος) ή με αυτους που πιστευει οτι έχει κοινά. Ειναι βέβαια ηλίου φαεινότερον πως ελάχιστοι έχουν κοινά με τη Σπυροπούλου, που έπαιξε εξαιρετικά τον ρόλο του καλού κοριτσιού, είναι η μόνη με τόση άνεση στη κάμερα και γενικά την περιμένει μια εκπομπή στην Ελλάδα αλλά και τα 150.000

Αν δεν αλλαξει κάτι στα αγόρια, δε τους βλέπω τους μαχητές να χάνουν :P  Και ο Δρυμωνάκος που ειχε αρχισει και κοντραρε στα ισα τον Αγόρου κτλ, έφυγε αφου το  κοινό προτίμησε να κρατήσει τη Βασίλισσα.

Η σπυροτουβλου ποτε δεν ειχε την φημη της γλυκουλας

Το αντιθετο μαλιστα ηταν μιας θυληκη χλαπατσα που οι εκπομπες της πατωνανε αλλα συνεχιζανε μονο και μονο επειδη τα ειχε με τον..

διαφορετικη περιπτωση με την λαουρα που ητανε και αρκετα νεοτερη και ποιο "αθωα"

η σπυροτουβλου παρεμεινε γιατι  απλα ετυχε να βγει την μια φορα με την  χατζιδου που ηταν τερμα αντιπαθητικη.με την ξενια ρεκ παλι το ιδιο και την τελευταια εβδομαδα ηταν η ποιο δυσκολη μαχη με τον δρυμονακο που ομως  ηταν ενας αοσμος αχρωμος παιχτης και εχασε οσο κοινο ειχε με το να βγαζουνε σε ολα τα σαιτ την κοπελα του

ο ντανος περυσι δεν κερδισε τον κοσμο σαν "κακο παιδι"  αλλα σαν το λαικο αδικημενο παιδι

αν ητανε να κερδιζε το κακο παιδι θα κερδιζε η ο χανταμπακης η ο μαναβης

το μονο ενδιαφερον για φετος ειναι ποιος θα ειναι ο νικητης αφου δεν υπαρχει οπως περυσι το μεγαλο φαβορι.Μεχρι και ο κρητικος που πριν 1-2 μηνες ηταν ενα μεγαλο φαβορι πλεον ειναι να μην μπορει να παρει τα ποδια του +οτι ειναι ανυπαρκτος και στην παραλια(οσο δειχνουνε)

21 παιχτες ειναι μεσα αυτην την στιγμη βγαζεις τους 6 νεους που δεν εχουνε καμια ελπιδα μενουνε 15

βγαζεις τσιλη-φαρμακη απο "διασημους" και  βιργινια-τσεπανι-νταρια-ροδανθη-γιακουματο- απο τους αλλους  και μενουνε 8 παιχτες  βγαζεις μετα σε δευτερο βαθμο τις 2 γυναικες που απομενουνε γιατι σε παιχνιδι που ψηφιζει κοσμος δυσκολο να κερδισει γυναικα και μενουνε 6 παιχτες που καποιος απο αυτους με πανω κατω ιδια ποσοστα θα ειναι νικητης χωρις να υπαρχει καποιος που να ξεχωριζει

Μουρουτσος*-νασος*-κρητικος

αγορου-ηλιας-μοντελο

*τον μουρουτσο τον βαζω μονο λογω ονοματος αν και ειναι τερμα παλτο

*ο νασος και αυτος παλτουδακι αγωνιστικα αλλα δειχνει το καλυτερο παιδι εκει μεσα ισως κανει την εκπληξη

Δημοσ.

η βλακεια ειναι οτι και ασυλια να χασουν τωρα οι μαχητες, ξερεις οτι θα φυγουν πρωτες οι δυο καινουργιες. οποτε δεν θα υπαρξει ιντριγκα με τους παλιους οταν ειναι να βγουν υποψηφιοι. πηγε το σοου πισω ο τουρκος με το να ανανεωσει τις ομαδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Mουρούτσος, όποτε βγει υποψήφιος έχει φύγει.
Και η αγωνιστική του απόδοση ουδεμία σχέση έχει με αυτό...
Ομοίως και ο Όμο, που δεν καταλαβαίνω πώς τον έχεις αφήσει μέσα στα προγνωστικά σου...

Ο Κρητικός ποτέ δεν ήταν φαβορί, δε βλέπει ο κόσμος το σουρβάιβορ ως αγώνες στίβου, παίζει ρόλο και αυτό αλλά πολύ μικρό.
Το μεγάλο φαβορί για μένα είναι ο παπαΝάσος, ο Ηλίας επίσης δείχνει δυνατό χαρτί, δεν είμαι σίγουρος ότι έχει κερδίσει τον κόσμο με την προσωπικότητά του όμως.
Ο Φραουλίτσας είναι καμένο χαρτί, τα κοριτσάκια τον αγαπάνε, δεν αρκεί αυτό όμως για να βγει νικητής.
Τα μεγάλα αουτσάιντερ για μένα είναι η Δαλάκα, που αν και αντιπαθής σε πολύ κόσμο, είναι πολύ συμπαθής σε άλλο τόσο, καθώς και η Μελίνα, μόνο και μόνο λόγω Κύπρου.
Είναι και 2 κοπέλες που θα φτάσουν και λόγω επιδόσεων μέχρι το τέλος απ'ό,τι φαίνεται.

Σίγουρα πάντως, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να ξεχωρίζει τόσο όσο ο Ντάνος κι ο Μάριος πέρσι κι ο λόγος είναι ότι οι αντίστοιχοι Μάριος και Ντάνος φέτος είναι γυναίκες, που δεν έχουν πολύ πέραση σε τέτοια παιχνίδια...

Edit : Aυτό με τα τοτέμ, το είδε κανείς να μου εξηγήσει τι παίζει;
Για πόσες εβδομάδες θα παίζεται;
Αν παίζεται για 8 εβδομάδες π.χ. κι ένας παίκτης πάρει 7 τοτέμ και μετά φύγει, στον τελικό θα περάσει απευθείας αυτός που θα κερδίσει 1 και μόνο τοτέμ την τελευταία εβδομάδα;
Γενικά μου φαίνεται ότι μπάζει λίγο, αν και δεν ξέρω τι είπε ο Τάνι.
Mπορεί βέβαια να είναι κι αυτός ο σκοπός του, να βγάζουν υποψήφιους παίκτες με πολλά τοτέμ, οι συμπαίκτες τους..

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kiko33gr είπε

Τι έγινε ρε παιδιά τελικά; Πόσες καρύδες άνοιξε ο Χάρος; Του είχε πει ο Στέλιος να τις ανοίξει; Τι εννοούσε με το "κουκουρούκου μανταλάκια";

Τίποτα δε μας δείχνουν, ούτε τα μισά!

4 Ανοιξε το βλαμμένο και ήπιε και το γάλα μόνος του..μην πάει χαμένο... Πάλι καλά που δεν τις έφαγε κιόλας όλες ! είπε 3 στήν αρχή μετά κάτι για 5 και ότι νάναι ...

Δείχνει για τα πανηγύρια ο Χάρος απο χαρακτήρα,τόσο λίγες μέρες είναι μέσα και λέει πείνασε και έκανε του κεφαλιού του ενω οι άλλοι κοιτάνε να μοιράζουν τις προμήθειες 2 μήνες σωστά για να αντέξουνε ! η Σπυροπούλου 10 φορές πιο δυνατό χαρακτήρα έδειξε και ΄περασαν πάνω απο 2 εβδομάδες μέχρι να πει οτι πεινάει αυτός σε 4-5 μέρες άρχισε τις λαμογιές και μετά πετάει και την παπαριά του κουκουρούκου και δεν θέλω να το συνεχίσω και δεν ασχολούμε κλπ 

Με την πρώτη ευκαιρία βλέπω να βγαίνει στόν τάκο και παίρνει πόδι αν συνεχίσει έτσι :angry:

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Ο κρητικος δεν ειναι μονο οτι αρχικα ηταν ισως ο καλυτερος αγωνιστικα στο παιχνιδι αλλα ητανε και κατι σαν αρχηγος στην ομαδα αυτος εδινε οδηγιες στον παγκο κλπ(πλεον αυτο το ανελαβε ο λαουριτος) και εριχνε και το χαρτι η "οικογενεια' μου τα παιδια μου κλπ..ο οικογενειαρχης μεσηλικας που ειναι και καλος αγωνιστικα   ηταν ενα καλο πακετο για να τον παει μακρια

το μοντελο πραγματι το αφηνω λιγο ποιο εξω απο τους 5  αλλα λογω μοντελιασης και γκελ που εχει σε κοριτσοκοινο θα παει και ποιο περα απο οτι αξιζει

ο ηλιας αν ειχε λιγο ποιο ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και δεν ητανε αυτο το αχρωμο αοσμο που ειχε και ο δρυμονακος θα ητανε μεγαλο φαβορι

εγω προσωπικα αν ψηφισω για νικητη μονο τον νασο θα ψηφιζα στον τελικο(εκτος αν εχει απεναντι το ροδανθακι :rolleyes:)

Δημοσ.

Έτσι όπως πάει το παιχνίδι το πάρτι της ένωσης μόνο ένωσης δεν θα είναι αφού μέχρι τότε δεν θα έχει μείνει ούτε ένας από την ομάδα των πρώην διάσημων και νυν κόκκινων. 

Πάντως εγώ μόνο στο παπανασο έχω μια μικρή συμπάθεια. Οι υπόλοιποι ή μου είναι αδιάφοροι ή αντιπαθείς 

Δημοσ.

Σωζων παλαιστρος εμετος να φυγει ασαπ.

Εκανες τη δαλακια σου...τουλαχιστον πες Sorry Παλαιστρος Χαρος....οχι κουκουρουκου σοκοφρετες...εμετικος και σαν παρουσια κατ'εμε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η Φαρμακη δειχνει τον καλυτερο χαρακτηρα εκει μεσα και καθολου ψευτικη, κανοντας επικλησεις στον θεο οπως ο Ουγκ και ο αλβανος εργατης.

Επισης Δαλακα και Μελινα αξιζουν τελικο πολυ περισσοτερο απο οποιονδηποτε ανδρα των διασημων (εκτος Τσιλη που φερνει νικες) που δεν μπορουν 

να παρουν τα ποδια τους. Καλο ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι καποιες φορες και να παραδεχομαστε την ανωτεροτητα των γυναικων οταν φαινεται.

Σε αυτο το παιχνιδι, σε αντιθεση με τα προηγουμενα ριαλιτι και με 1-2 εξαιρεσεις οι μεγαλες κατινες ειναι οι ανδρες και των 2 ομαδων, οποτε θα ηθελα να δω καποια γυναικα στον τελικο

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler

off topic: σημερα ημουν στο ιδιο μαγαζι με Βασιλη απο disaster chef. Λιγδας!

3 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Η Φαρμακη δειχνει τον καλυτερο χαρακτηρα εκει μεσα και καθολου ψευτικη, κανοντας επικλησεις στον θεο οπως ο Ουγκ και ο αλβανος εργατης.

Επισης Δαλακα και Μελινα αξιζουν τελικο πολυ περισσοτερο απο οποιονδηποτε ανδρα των διασημων (εκτος Τσιλη που φερνει νικες) που δεν μπορουν 

να παρουν τα ποδια τους. Καλο ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι καποιες φορες και να παραδεχομαστε την ανωτεροτητα των γυναικων οταν φαινεται.

Σε αυτο το παιχνιδι, σε αντιθεση με τα προηγουμενα ριαλιτι και με 1-2 εξαιρεσεις οι μεγαλες κατινες ειναι οι ανδρες και των 2 ομαδων, οποτε θα ηθελα να δω καποια γυναικα στον τελικο

Αυτο το πραγμα δε το καταλαβα ποτε. Δεν ειναι ψευτικη. Ποιος ειπε οτι πρεπει να ειναι .....ΑΛΗΘΙΝΗ δηλαδη? Σε παιχνιδι πηγαινει και ο τελευταιος κερδιζει φραγκα. Τι θα πει "διπροσωπος" και δαλακιες...επι πτωματων ωσπου να κερδισεις, εγω αυτο θα εκανα....

Ονειρωξη μου εινανι να εμπαινα στο παιχνιδι και να εκανα δηλωσεις τυπου "ηρθα για να κανω κλικες και θα σας πατησω κατω ολους...οποιος θελει μαζι μου ,οποιος οχι στην ακρη...." Μετα θα κερδιζα ολες τις ασυλιες και φυσικα θα εβγαζα προτεινομενους τους καλυτερους με δηλωσεις "πρεπει να φυγει διοτι ειναι καλος και με εμποδιζει να κερδισω" 

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να ειναι αληθινη αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι το παιχνιδι ειναι ενα κακεκτυπο του αμερικανικου Survivor, και απευθυνεται

σε ενα κοινο ανωριμο τηλεοπτικα οπως το ελληνικο που ταυτιζεται με παικτες ηρωες οπως ο Ντανος και ψηφιζει οσους παικτες βγαζουν πιο καλη εικονα προς τα εξω.

Ακομα και η Σπυροπουλου που ηταν διασημη για το ποσο σκυλα ηταν στην δουλεια της καταφερε να πλασαρει μια εικονα γλυκου κοριτσιου και να γλυτωσει 4 ψηφοφοριες.

Αυτα που περιγραφεις για παικτες με στρατηγικη ειναι εφικτα μονο στο αμερικανικο Survivor, οπου παικτες σιχαματα που το παιζουν σε τετραπλο ταμπλο φθανουν κατ επαναληψη 

στον τελικο, επειδη βεβαια δεν ψηφιζει και ο κοσμος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να ειναι αληθινη αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι το παιχνιδι ειναι ενα κακεκτυπο του αμερικανικου Survivor, και απευθυνεται

σε ενα κοινο ανωριμο τηλεοπτικα οπως το ελληνικο που ταυτιζεται με παικτες ηρωες οπως ο Ντανος και ψηφιζει οσους παικτες βγαζουν πιο καλη εικονα προς τα εξω.

Ακομα και η Σπυροπουλου που ηταν διασημη για το ποσο σκυλα ηταν στην δουλεια της καταφερε να πλασαρει μια εικονα γλυκου κοριτσιου και να γλυτωσει 4 ψηφοφοριες.

Αυτα που περιγραφεις για παικτες με στρατηγικη ειναι εφικτα μονο στο αμερικανικο Survivor, οπου παικτες σιχαματα που το παιζουν σε τετραπλο ταμπλο φθανουν κατ επαναληψη 

στον τελικο, επειδη βεβαια δεν ψηφιζει και ο κοσμος.

Ναι, στην ουσια αυτο λεω....γιατι να ειναι ετσι το κοινο....σιχαθηκα να το ακουω...."ειναι αληθινος".....καλυτερα να μην ηταν. Knights in shining armor.

Kαλα τα υπολοιπα που ειπα, δε τα λεω και σοβαρα, με δοση καμενου χιουμορ τα λεω....οπως και το οτι θα ηταν πολυ κορυφαιο το παιχνιδι αν επαιζαν πρεζακια αλλα επειδη παιζει να φαω μπανιο αν το αναπτυξω...το αφηνω στη φαντασια του καθενος.

Επεξ/σία από Suzumebachi
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ant_ είπε

βγαζεις τους 6 νεους που δεν εχουνε καμια ελπιδα

πιστευω πως ο ανιμαλ μουβμεντ δεν ανηκει σ'αυτην την κατηγορια, δειχνει δυνατος και ως τωρα τα παει καλα.

Βεβαια στο μελλον θα δειξει οταν η κουραση θα αρχισει να δειχνει τα σημαδια της αλλα ως τοτε βλεπουμε

Ο Χαρος απο την αλλη ενω στην αρχη εδειξε πολλα υποσχομενος στη συνεχεια τα εκανε μανταρα με τη συμπεριφορα του και εγινε αντιπαθης σε χρονο ρεκορ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...