Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Πάλι καλά που 'χω την πάπια δίπλα μου, δεν ξέρω πώς την παλέψατε οι υπόλοιποι

Μπουκάλι περίπτερο style 

• Like 1
  • Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Σώζων πάει στο καλό, Παλαιστρο γιατί τον έβγαλαν οι γονείς του ; Ο όλος συνδιασμός είναι περίεργος.

Επεξ/σία από Oulianov
Δημοσ.

Θα μπορούσε αντί για στίβο μάχης να βαλει ένα αγώνισμα που να έχει ενδιαφέρον πχ πέτρα ψαλίδι χαρτί, ξερή, ζάρια, σκάκι...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mylo είπε

Θα μπορούσε αντί για στίβο μάχης να βαλει ένα αγώνισμα που να έχει ενδιαφέρον πχ πέτρα ψαλίδι χαρτί, ξερή, ζάρια, σκάκι...

Μπιρίμπα;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oulianov είπε

Το Σώζων πάει στο καλό, Παλαιστρο γιατί τον έβγαλαν οι γονείς του ; Ο όλος συνδιασμός είναι περίεργος.

Το εξήγησε χτες να μην χάνετε επεισόδια να μαθενετε ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, mylo είπε

Oνομα -Ζώο -Φυτό

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.

Δείξε κλήρωση Σκαι αλλιώς σου βάζω κι εγώ Δαλάκα εναντίον Σπυροπούλου ας πούμε. Θα σε καταδικάσουν τηλεθεαται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mylo είπε

Ειδικα σκακι θα ηθελα να το δω....!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Μπουκάλι περίπτερο style 

Τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία και θ' αρχίσουμε τις μπίρες θα ζορίσει το σκηνικό

• Sad 1
Δημοσ.

Πήγα για μπάνιο σε διαφημίσεις. Γυρνάω βλέπω έχει αργήσει. Λέω τι σκατά. Με το που λέω σκατά ξανά βάζει διαφημίσεις.

Την παλεύουν ή εγώ έκανα μπάνιο κάνα μισάωρο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oulianov είπε

Έμεινα από απουσίες ! 😂

Και καλά από παρατσούκλι στυλ γιν γιαν μάχη καλό-κακό  απ τη μία σωτηρία κι απ την άλλη θάνατος :wacko:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...