Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως την Σπυροπουλου δεν βλεπω να κολλαει με τους διάσημους. Βασικα με κανεναν δεν βλεπω να κολλαει..

Αντε με κανενα μπρατσο:ph34r:

Δημοσ.

Το αντρικό σώμα δεν έχει γυναικείο στήθος, πολύ απλά. Αυτό λέγεται γυναικομαστία και αν δεν είσαι χοντρός ή δεν έχεις ορμονική διαταραχή δεν υπάρχει φυσικά.

Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να καταλάβεις αν παίρνουν αναβολικά ή όχι. Για το ποσοστό λίπους που έχουν αυτοί εκεί μέσα δεν γίνεται να έχουν τέτοιους βύζους χωρίς να παίρνουν ορμόνες. 

Μόνο ο Κρητικός είναι καθαρός, δείτε τι σώμα έχει και συγκρίνετέ το με τους υπόλοιπους μεταλλαγμένους.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αυτο που οποιον γυμνασμενο και γραμμωμενο αντρα δειτε τον θεωρειτε αμεσως ντοπέ, να το κοιταξετε. 

Λες κι οποια γυναικα δω με βυζια "καλυτερα" απ τα δικα μου πρεπει να πω οτι ειναι ψευτικα.

Για πες, πόσες πιστεύεις είναι οι πιθανότητες να είναι μόνο από γυμναστική και κοτόπουλο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ASFE είπε

Παντως την Σπυροπουλου δεν βλεπω να κολλαει με τους διάσημους. Βασικα με κανεναν δεν βλεπω να κολλαει..

Αντε με κανενα μπρατσο:ph34r:

Mε τον πατέρα κανενός μπράτσου εννοείς ;)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

αγορου σιχαμα ουγκ του χωριου

Κάτω τα χέρια,στηρίζω ουγκ γιατί είμαι ουγκ.μην ανοίγει το στόμα μόνο

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Αυτο που οποιον γυμνασμενο και γραμμωμενο αντρα δειτε τον θεωρειτε αμεσως ντοπέ, να το κοιταξετε. 

Λες κι οποια γυναικα δω με βυζια "καλυτερα" απ τα δικα μου πρεπει να πω οτι ειναι ψευτικα.

Θα τα ξεχωρίσεις ότι δεν είναι φυσικά όμως

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Μόνο ο Κρητικός είναι καθαρός, δείτε τι σώμα έχει και συγκρίνετέ το με τους υπόλοιπους μεταλλαγμένους.

Μακράν το καλύτερο σώμα εκεί μέσα. Γελάω με τα ντούκια.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο ο Άφρο Έλληνας έχει φυσικό σώμα...αλλά τον κόβω δύσκολο στα αγωνίσματα με τόσα κιλά ράστα που  κουβαλάει...

Επεξ/σία από dellorto
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tritonas00 είπε

καποιος ενα gif τον αγορου οταν ανακοινωνε τις αλλαγες ο τανης...

εγκεφαλικη δυσλειτουργια

Χαχαχα, έκαψε φλάντζα κεφαλής.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...