Tzimaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, mylo είπε Πες και εδώ Εγώ μνματακι Ντεν έχει?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο μάνατζερ ράγκμπι λέει πως θα μπουν 4 νέοι παίχτες οσονούπω 44.8% η τηλεθέαση Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από mylo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 καλα η τηλεθεαση δεν λεει κατι, ηταν αναμενομενο οτι θα σπασει ρεκορ. μετα απο ενα μηνα θα ξερουμε ποσο απηχηση θα εχει η νεα σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Αυτη η Ξενια....αχ αυτη η Ξενια.... Κανονιστε ρεμαλια να την διωξετε.Το νου σας ρεμαλια!!+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, KilliK είπε καλα η τηλεθεαση δεν λεει κατι, ηταν αναμενομενο οτι θα σπασει ρεκορ. μετα απο ενα μηνα θα ξερουμε ποσο απηχηση θα εχει η νεα σεζον. Εν σύγκρισή με το νομαντς στη πρεμιέρα βλέπουμε μεγάλη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 σας έλειπσαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τρίτωνα πες μου, είναι σίχαμα άξιο του προκατόχου του το S2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω με τον μάνατζερ... εκεί μας καταντήσανε! Καλά τα λέει για τα ομοιόμορφα μπλουζάκια από τους χορηγούς, γιαυτό δεν ξεχωρίζουμε τους παίκτες, ούτε ένας αστεράτος φέτος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Τρίτωνα πες μου, είναι σίχαμα άξιο του προκατόχου του το S2; θα δειξει, υπαρχουν προοπτικες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το μελαχρινο με το τατου ποιο ειναι στο βιντεο; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, McNerd είπε κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω με τον μάνατζερ... εκεί μας καταντήσανε! Καλά τα λέει για τα ομοιόμορφα μπλουζάκια από τους χορηγούς, γιαυτό δεν ξεχωρίζουμε τους παίκτες, ούτε ένας αστεράτος φέτος πρωτη πρωτη η καραφλη λουλου να θαψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Χωρις Μανατζερ Ραγκμπυ, Μαναβη, κ Βενζινα ειναι ματαιο να ασχοληθει κανεις... Στειλτε μου μυνημα μολις μπει η Σπυροπουλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, KilliK είπε το μελαχρινο με το τατου ποιο ειναι στο βιντεο; Η Πωλίνα Τριγωνιδου(Survival secrets) δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τη στιγμή που δεν έγινα ...φαν με το 1, καταλαβαίνετε πως με το 2 η σχέση μου θα είναι ακόμη χειρότερη... Πόσο μάλλον όταν μετά την επιτυχία του πρώτου, όλα πλέον στηρίζονται στην καλύτερη σκηνοθεσία, τους σπόνσορες και τις τεχνητές "εντάσεις" που θα ακολουθήσουν σύντομα (ειδικά αν τα νούμερα αρχίσουν να πέφτουν μετά την πρεμιέρα. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω βλέποντας κάποια αποσπάσματα από την πρεμιέρα, είναι πως οι άντρες που συμμετέχουν έχουν μεγαλύτερα ...βυζ*ά από τις γυναίκες! Εκτός κι αν μπει η Σπυροπούλου και κάπως σώσει την κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Την πρώτη σεζόν είδα μέχρι τα μισά μετά έχασε ενδιαφέρον. Την δεύτερη δεν την ξεκίνησα καθόλου. Μόνο master chef από ελληνική τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις