Vassilis_24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μπήκε κι ο ΑΝΤ1 με τον Μποτρίνι στο παιχνίδι της επανάληψης μέχρι το νέο επεισόδιο, τείνει να γίνει μάστιγα...
Suzumebachi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Μπήκε κι ο ΑΝΤ1 με τον Μποτρίνι στο παιχνίδι της επανάληψης μέχρι το νέο επεισόδιο, τείνει να γίνει μάστιγα... γιατι, το βλεπει κανεις? Snu snu τι ειναι? inbox η εδω
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Μπήκε κι ο ΑΝΤ1 με τον Μποτρίνι στο παιχνίδι της επανάληψης μέχρι το νέο επεισόδιο, τείνει να γίνει μάστιγα... Πολύ το χαίρομαι που φαληριζει ο Αντενας. Το dance οι άλλοι με την ίδια εκπομπή (αρβυλα) από φοιτητής που ήμουν ακόμα και τον Παπαδάκη τους έχω σιχαθει.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε Ασχετο αλλα γιατι απο συν 4 πηγα στο συν δυο; Και οι αρνητικες πως μπαινουνε; Με τη φυσιολογικη φθορα του χρονου. Πεφτουνε διαρκως. Μονο δεν ξερω αν εχει σχεση με το ποσταρισμα, γιατι καποιοι που δεν ποσταρουν συχνα, διατηρουνται στο 0. Μόλις τώρα, aris1986 είπε Πολύ το χαίρομαι που φαληριζει ο Αντενας. Το dance οι άλλοι με την ίδια εκπομπή (αρβυλα) από φοιτητής που ήμουν ακόμα και τον Παπαδάκη τους έχω σιχαθει. Το dance παιζει να το εκαναν μονο και μονο για να φανε τους σελεμπριτιζ απο το Σουρβαιβορ. 1 1
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, aris1986 είπε Πολύ το χαίρομαι που φαληριζει ο Αντενας. Το dance οι άλλοι με την ίδια εκπομπή (αρβυλα) από φοιτητής που ήμουν ακόμα και τον Παπαδάκη τους έχω σιχαθει. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει άθλιες επιλογές και ακόμα και πρότζεκτ καλά τα έχει χαντακώσει. Ας πρόσεχε ο Λάτσιος, για να δούμε ο Ατζούν πώς θα γυρίσει την κατάσταση τώρα, δεν αρκεί ότι μπήκαν νέα σιχάματα, πρέπει ν'αρχίσει να δείχνει περισσότερα και να κρύβει λιγότερα... 1
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Προς στιγμήν μάστερ σεφ βλέπω. Το survivor κάνει τα δικά του πάλι. Επανάληψη / ανασκόπηση λες και παίζει μια φορά την εβδομάδα.
mantzaflaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγα που λετε να ανοιξω ενα κουτι μπυρα αλλα τελικα καταλαθος ανοιξα ενα νουνου που ειχα για τον καφε! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από mantzaflaris
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, xaratsi είπε Τούρκος Ηλίας Γκοτσις
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε γιατι, το βλεπει κανεις? Snu snu τι ειναι? inbox η εδω Snu snu αποκαλει το σεξ η εξωγηινη φυλη των Αμαζονων (γιγαντων) στο futurama. Στο επεισοδιο, οι ηρωες καταδικαζονται σε death by snu snu, οπου στην ουσια ειναι θανατος απο σεξ σε σταση cowgirl με μια μια Αμαζονα, ωσπου να συνθλιβουν τα οστα της λεκανης. 2 2 1
guido Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει άθλιες επιλογές και ακόμα και πρότζεκτ καλά τα έχει χαντακώσει. Ας πρόσεχε ο Λάτσιος, για να δούμε ο Ατζούν πώς θα γυρίσει την κατάσταση τώρα, δεν αρκεί ότι μπήκαν νέα σιχάματα, πρέπει ν'αρχίσει να δείχνει περισσότερα και να κρύβει λιγότερα... Μοα...Τώρα ειδικά που θα τα ξερασουν όλα οι νέοι για το τι γίνεται έξω και τι έχει δείξει, θα δεις και τους μαχητές να μιλάνε πλέον σαν μουρουτσοι
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Snu snu αποκαλει το σεξ η εξωγηινη φυλη των Αμαζονων (γιγαντων) στο futurama. Στο επεισοδιο, οι ηρωες καταδικαζονται σε death by snu snu, οπου στην ουσια ειναι θανατος απο σεξ σε σταση cowgirl με μια μια Αμαζονα, ωσπου να συνθλιβουν τα οστα της λεκανης. Η καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων. Πολύ μπροστά. Η αγαπημένη μου..! Χαχχαχα 2
ELMastas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Οντος ακόμα δεν έδειξε κανέναν τούρκο στά Clip ! μάλλον ακόμα δεν έχουν έρθει στο Video,λόγο διαφοράς ώρας
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Το έχουν παίξει μαγκικα το σταρ όσο έχει ανασκόπηση Σαρβάϊβορ αυτό έχει επεισόδιο κανονικά. Μετά με το που τελειώνει η ανασκόπηση και ξεκινά, βάζει διαφημίσεις το σταρ και το γυρνάω στο άλλο κανάλι. Win -Win
Προτεινόμενες αναρτήσεις