Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Είδα λίγο Survivor 1 από τα επεισόδια που ανέβασε ο Βαλάσης και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναδω το φετινό.

Kαλή εκτέλεση για την εποχή του, τώρα δε βλέπεται με τίποτα το παλιό όμως...

Η Βιργινία όλο βρίσκει προφάσεις τελευταία για να τα βάλει με τη Μελίνα και τον Ηλία, ιδού και ο λόγος...

kGURvk2.jpg

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε

Ασχετο αλλα: προτεινω να δημιουργηθει παιχνιδι τυπου Bingo, αυτο που ο καθενας εχει ενα πινακα με διαφορες λεξεις ,αριθμους(στην περιπτωση μας λεξεις) και καθε φορα που λεει καποιος τη λεξη, τη σβηνεις. Εαν καταφερεις να σβησεις ολες τις λεξεις, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Αφορμη?

Ο τροπος που μιλανε οι πακτες στις καμερες.

"Πιστευω, σιγουρα, γευομαι/γευτουμε(αντι για "φαμε") , απολαυσουμε, νιωθω υπεροχα, νομιζω, ησουν πολυ γρηγορος,καταπληκτικος"

Αυτα εν ταχει.... δε ξερω αν θα το βρειτε αστειο αλλα εγω θα το κανω, εχω σιχαθει να τους ακουω να προσπαθουν να φτιαξουν προταση με συγκεκριμενες λεξεις καθε φορα....

ναι, ειναι τελειως στημενος ο τροπος που μιλανε και δεν ξερω αν το κανουν απο δικια τους επιλογη η ετσι τους ειπε η παραγωγη.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

ναι, ειναι τελειως στημενος ο τροπος που μιλανε και δεν ξερω αν το κανουν απο δικια τους επιλογη η ετσι τους ειπε η παραγωγη.

Σιγουρα τους εχει πει πως θα ειναι δομημενες οι προτασεις. Αν προσεξεις ,ειδικα στο "γευομαι" αντι του "φαω" ειναι κατι που δε θα το ελεγες εαν μιλουσες αυθορμητα. Λες ποτε εσυ "αντε να σχολασω ,εχει γεμιστα σημερα, ανυπομονω να τα γευτω?"

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε

Ασχετο αλλα: προτεινω να δημιουργηθει παιχνιδι τυπου Bingo, αυτο που ο καθενας εχει ενα πινακα με διαφορες λεξεις ,αριθμους(στην περιπτωση μας λεξεις) και καθε φορα που λεει καποιος τη λεξη, τη σβηνεις. Εαν καταφερεις να σβησεις ολες τις λεξεις, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Αφορμη?

Ο τροπος που μιλανε οι πακτες στις καμερες.

"Πιστευω, σιγουρα, γευομαι/γευτουμε(αντι για "φαμε") , απολαυσουμε, νιωθω υπεροχα, νομιζω, ησουν πολυ γρηγορος,καταπληκτικος"

Αυτα εν ταχει.... δε ξερω αν θα το βρειτε αστειο αλλα εγω θα το κανω, εχω σιχαθει να τους ακουω να προσπαθουν να φτιαξουν προταση με συγκεκριμενες λεξεις καθε φορα....

Αν βάλεις στην ίδια σειρά τα "Εμείς είμαστε", "0-0",  "Πάμε" και "Γυρνάει" θεωρείται κλέψιμο πάντως :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakos18 είπε

Αν βάλεις στην ίδια σειρά τα "Εμείς είμαστε", "0-0",  "Πάμε" και "Γυρνάει" θεωρείται κλέψιμο πάντως :D

α δε ξερω, αναπτυξτε το αν σας αρεσε!  ε πρεπει να εχει και ευκολακια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε

Σιγουρα τους εχει πει πως θα ειναι δομημενες οι προτασεις. Αν προσεξεις ,ειδικα στο "γευομαι" αντι του "φαω" ειναι κατι που δε θα το ελεγες εαν μιλουσες αυθορμητα. Λες ποτε εσυ "αντε να σχολασω ,εχει γεμιστα σημερα, ανυπομονω να τα γευτω?"

σωστο, γιατι το γευομαι ειναι μια πιο μαρκετιστικη λεξη σε σχεση με το τρωω, το πρωτο  σε προιδεαζει οτι το προιον που τρωνε ειναι ευγεστο, ενω το δευτερο απλως το μετατρεπει σε τυπικο φαι προς καταναλωση. τους εχουν δασκαλεψει απο την παραγωγη.

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

σωστο, γιατι το γευομαι ειναι μια πιο μαρκετιστικη λεξη σε σχεση με το τρωω, το πρωτο  σε προιδεαζει οτι το προιον που τρωνε ειναι ευγεστο, ενω το δευτερο απλως το μετατρεπει σε τυπικο φαι προς καταναλωση.

Ακριβως.Παρατηρησε το και θα βρεις και αλλα παραδειγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakos18 είπε

Είδα λίγο Survivor 1 από τα επεισόδια που ανέβασε ο Βαλάσης και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναδω το φετινό.

Αμα δεν το εχεις δει αρχισε να βλεπεις και το Παταγονια που ηταν "αληθινο" σαρβαιβορ.. https://www.youtube.com/results?search_query=παταγονια+η+ακρη+του+κοσμου+

Επεξ/σία από mantzaflaris
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

σωστο, γιατι το γευομαι ειναι μια πιο μαρκετιστικη λεξη σε σχεση με το τρωω, το πρωτο  σε προιδεαζει οτι το προιον που τρωνε ειναι ευγεστο, ενω το δευτερο απλως το μετατρεπει σε τυπικο φαι προς καταναλωση. τους εχουν δασκαλεψει απο την παραγωγη.

Τα γεύεστε, 

• Like 1
Δημοσ.

Για να δουμε τι φρουτα θα μπουνε σημερα

δυσκολο να βρηκε ατομα ποιο αδιαφορα απο τον μουρουτσο τον υδραυλικο τον ηλια τον τσιλη  και τους αλλους

Δημοσ.

Πριν λίγο έδειξε το ματς μεταξύ Μελίνας και Κωνσταντίνας και ψάχνω  α βρω ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο τέλος αφού νικήσει η Μελίνα. Το ξέρει κάποιος; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...