tritonas00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Δεν ψήνομαι καθόλου να μπουν άλλοι. γιατι ωρε, μπορει να μπει κανα σιχαμερο πομφολυγωδες υβριδιο
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Πρέπει να μπουν, μπας και σταματήσει να είναι παρθεναγωγείο. Δεν παίζει ν' αλλάξουν στάση, ειδικά αυτό το αρχισίχαμα ο Λαουρίτσος, που βάσει του μοντάζ είναι ο υποκινητής. 2 λεπτά πριν, tritonas00 είπε γιατι ωρε, μπορει να μπει κανα σιχαμερο πομφολυγωδες υβριδιο Δεν ξέρω, δεν είμαι των αλλαγών, παρόλο που θα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, έχει περάσει αρκετός καιρός. Μπορεί βέβαια τελικά να 'ναι για καλό (για μας), θα δούμε.
bahamut_zero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 ειναιι βλακεια να μπουν κι αλλοι γιατι θα αλλαξουν οι συσχετισμοι παρολα αυτα, μαλλον ειναι αναγκαιο τηλεοπτικα. Και για να τους βγει ο χρονος που εχουν μπατζεταρει το προγραμμα, κι εμδεχομενως γιατι κανεις δν το βλεπει. Πρεπει να βαλουν καμια γκομενα και λιγο ντραμα, να ανεβασουν νουμερα. Απο την αλλη, ποιος σοβαρος θα μπει, που θα τον φανε οι παλιοι μολις τελειωσει η ασυλια του; Θα πρεπει να ναι πολυ ντουκης.
Πανος999 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καπου στο σημερινο trailer δειχνει να χτυπαει.. Πολυ βολικο να μν παιζει για τν ομαδα της.. 6 κ 6 θα μπουν σε καθε ομαδα σμρ?
Pitzimpitzidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) θαχει τελειωσει μεχρι τα χριστουγεννα; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Pitzimpitzidis
ELMastas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tritonas00 είπε ωχ rip τουβλου Κάποιος πάτησε απότομα φρένο και σε αυτήν και στήν Δαλάκα ! κάτι ύπουλο γίνεται με αυτά τα αμαξίδια ! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από ELMastas
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Άγνωστη αθλήτρια αλπικού σκι δήλωσε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί σκεφτόταν το κακό που μπορεί να κάνει στην καριέρα της... Την πιστέψαμε... Αναφορά σε κείμενο «Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού ένιωθα πάρα πολύ άσχημα από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι-σανίδι. Ένιωθα μυική ατονία και έβλεπα τη διαφορά στο σώμα μου. Με τον καιρό όλο αυτό άρχισε να με απασχολεί περισσότερο, τόσο πολύ που είχε αρχίσει να μου περνάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί σκεφτόμουν το κακό που μπορεί να κάνω στην καριέρα μου και κάπως έτσι οδηγήθηκα στην απόφαση να αποχωρήσω». 1
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, xaratsi είπε Παπαρο-γουικλι μακάρι φωτιτσα σερβερ σου Mακάρι να έχει μπει στο παιχνίδι, με αυτή μέσα αξίζει τον κόπο να το παρακολουθείς! Και χθες είχε ανεβάσει από Ναύπλιο, μπορεί φυσικά να έχει δώσει το ελεύθερο σε φίλη της ν'ανεβάζει, δε λέει κάτι απαραίτητα αυτό, ελπίζουμε ακόμα...
liakos18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Είδα λίγο Survivor 1 από τα επεισόδια που ανέβασε ο Βαλάσης και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναδω το φετινό. 2
Suzumebachi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ασχετο αλλα: προτεινω να δημιουργηθει παιχνιδι τυπου Bingo, αυτο που ο καθενας εχει ενα πινακα με διαφορες λεξεις ,αριθμους(στην περιπτωση μας λεξεις) και καθε φορα που λεει καποιος τη λεξη, τη σβηνεις. Εαν καταφερεις να σβησεις ολες τις λεξεις, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Αφορμη? Ο τροπος που μιλανε οι πακτες στις καμερες. "Πιστευω, σιγουρα, γευομαι/γευτουμε(αντι για "φαμε") , απολαυσουμε, νιωθω υπεροχα, νομιζω, ησουν πολυ γρηγορος,καταπληκτικος" Αυτα εν ταχει.... δε ξερω αν θα το βρειτε αστειο αλλα εγω θα το κανω, εχω σιχαθει να τους ακουω να προσπαθουν να φτιαξουν προταση με συγκεκριμενες λεξεις καθε φορα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις