guido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ant_ είπε To concept αυτου του survivor ομως ειναι "διασημοι" vs "μαχητες" και δεν βλεπω πολλα - μεγαλα σιχαματα στους μαχητες υδραυλικος-ροδανθη-νταρια-βιργινια-χλαπατσας-ηλιας ειναι αδιαφοροι-γλυκαναλατοι και μενουν μονο 3 ατομα μελινα-μοντελο και ο φραουλιτσας που δεν εχει κανει και κατι κακο απλα γκαριζει στον παγκο δεν βλέπεις επειδή τόσο καιρό ουσιαστικά δεν πάταγε κάμερα στην παραλία. μονο για συνεντεύξεις και κανα στημένο πλάνο. δυο μέρες έχει που μας μας έδειξε πλάνο από μακρυά με ζουμ, και μια από κάμερα πάνω σε κοκοφοίνικα και γίνεται ένας μικρός χαμουλης στους διασημους απο την αλλη δεν βλέπεις γιατι ειναι τέρμα στημένοι, συνεννοημένοι, fake κτλ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από guido 4
McNerd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, ant_ είπε To concept αυτου του survivor ομως ειναι "διασημοι" vs "μαχητες" και δεν βλεπω πολλα - μεγαλα σιχαματα στους μαχητες υδραυλικος-ροδανθη-νταρια-βιργινια-χλαπατσας-ηλιας ειναι αδιαφοροι-γλυκαναλατοι και μενουν μονο 3 ατομα μελινα-μοντελο και ο φραουλιτσας που δεν εχει κανει και κατι κακο απλα γκαριζει στον παγκο Σίγουρα μπορούσαν να χουν βρει και καλύτερους, αλλά βασικός λόγος που ακόμα το ψιλοβλέπουμε, είναι πάνω-κάτω αυτός στο ποστ του xaratsi: 4 ώρες πριν, xaratsi είπε Εγώ πάντως μπερδεύτηκα... 1
Suzumebachi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε ξερω αν το εχουμε ξαναπει αλλα....ο Φραουλιτσας εχει τατουαζ απο One Piece? http://getwallpapers.com/image/293333 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Suzumebachi
chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, g_alkis είπε Κάντε εικόνα πως θα ήταν στο εν λόγω "φεστιβάλ" Χτες του κάνει ντου η Ντάρια μετά από μια νίκη του. Μου φάνηκε ύποπτο λέω παίζει να της χαϊδεύει την καρύδα τα βράδια. Τελικά κ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μάλλον φιλενάδες είναι :lol:. Ντάρια ουκρανικό άλογο ντέη ντέη αχ βαχ. Που ναι οι καλές εποχές επί ΠΑΣΟΚ που χαμε όλες τις νταριες κεράσει ποτό φάση.....
guido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε Δε ξερω αν το εχουμε ξαναπει αλλα....ο Φραουλιτσας εχει τατουαζ απο One Piece? http://getwallpapers.com/image/293333 ναι. αλλα τόσο μοδα που εχει γινει πλέον το τατου σε αυτους τους swaggers, yolo και δεν ξερω και γω τι ειναι ολα αυτα τα SNIK που μιξαρουνε κονιακ τζιν, οι μισοι παιζει να χτυπανε οτι να ναι χωρις να ξερουν καν και τι. πχ ωραια νεκροκεφάλα αυτη χωστη Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από guido
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, ant_ είπε και ο φραουλιτσας που δεν εχει κανει και κατι κακο Κάνει παρέα με τον Ομο, ναφ σαιντ. 1
Suzumebachi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε ναι. αλλα τόσο μοδα που εχει γινει πλέον σε αυτους τους swaggers, yolo και δεν ξερω και γω τι ειναι ολα αυτα τα SNIK που μιξαρουνε κονιακ τζιν, οι μισοι παιζει να χτυπανε οτι να ναι χωρις να ξερουν καν και τι. πχ ωραια νεκροκεφάλα αυτη χωστη Ευτυχως δε χτυπησα αυτο που σκεφτομουν απο Bleach...διοτι δεν ανηκω σαυτους!
McNerd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Κάνει παρέα με τον Ομο, ναφ σαιντ. O φραουλίτσας λέτε να κάνει παρέα με Ομο γιατί όταν του είπαν "έχει κάνει διαφήμιση Ομο" κατάλαβε... κάτι δικά του; 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, ELMastas είπε Είδα και άλλες φωτό κατα τύχη σήμερα στο περίπτερο σε μια φυλλάδα εκεί που έλεγε για τον συγκεκριμένο .. α δεν ειμαι ο μονος που βλεπω τον χοντρο; τελειως αφασια εινια.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 οι καινουργιοι θα παιξουν την Κυριακη, η απλως θα τους παρουσιασουν;
Miracle Worker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, mantzaflaris είπε «Πήγα ως εκεί, συζήτησα με την παραγωγή κάποια κομμάτια, αλλά δεν θέλανε να υπάρξει σύγκριση του παλιού με το καινούριο Survivor. Μου έκαναν ωστόσο τη χάρη να βάλουν το μαγιό μου σε ερώτηση στο κουίζ, που τους το πρότεινα εγώ ο ίδιος και έτσι πήρα μεγάλη χαρά και ήταν σαν να έπαιξα», είπε χαρακτηριστικά. Οχι ρε φιλε. Αυτο ειναι σαν να σου ζηταει σεχ η Μιλα Κουνις και να λες δε θελω να υπαρξει συγκριση με την κοπελα μου. Παρανοια.
ant_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Περυσι δεν νομιζω να ειχε βγει κανεις και να ειπε τετοιο πραγμα Ξένια Rec «Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor» Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς; «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή, γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, εκείνη τη μέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα». φετος οι μισοι φυγανε οικοιοθελως και οι αλλοι μισοι λενε οτι κανανε λαθος που πηγανε και δεν θα το ξακακανανε η στραβος ειναι ο γυαλος η ο σκαι-ατζουν στραβα αρμενιζει.. 1
xaratsi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στρίμωξε την στην γωνιά Τορεττα αλλιώς τρως Χ Ούτε βήμα πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις