Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ant_ είπε

o μουρουτσος ειναι εμετικος

1)Προσβαλει συνεχως την σπυροτουβλου(οκ κ εγω αλλα δεν ειμαι στο παιχνιδι:rolleyes:)   λεγοντας συνεχως οτι ειναι η ποιο αδυναμη παιχτρια.Κατι που ειναι προφανες αλλα δεν χρειαζεται να το λεει συνεχεια.Ειναι σαν να λες σε καποιον "εισαι κοντος εισαι κοντος"  το ξερει ρε χαλβα οτι ειναι κοντος δεν χρειαζεται να του το χτυπας ανα 5 λεπτα

αραγε αν το κανανε περυσι με την δικια του την λαουριτα που ηταν οτι ποιο αχρηστο περασε απο ολα τα survivor του κοσμου πως θα του φαινοτανε?

2)Τα λεει αυτα ενω ο ιδιος στο παιχνιδι ειναι ενα αχρηστο σαρκιο.Αντε να ητανε καποιος που εκανε συνεχως νικες και να τα λεγε θα λεγες παει και ερχεται αλλα να μιλαει το αρχιπαλτο?

3)Ψευτικος και στημενος σε οσα λεει.Καθολου αυθορμητος οτι λεει ειναι σαν να το εχει γραψει και μαθει απο πριν και περιμενει την καμερα για να το πει.Δεν μου φαινεται απιθανο αν κατι δεν του βγει οπως το εχει γραψει να λεει "κατ   παμε αλλη μια ληψη να τα ξαναπω"

Ακριβώς αυτά. Όλα.

Να προσθέσω απλά το ότι χθες δεν έμεινε μονο στο 'εισαι κοντή, είσαι κοντη'

Της ζήτησε να το δηλώσει και η ίδια πως είναι κοντή.

Επεξ/σία από guido
  • Like 1
  • Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Εντομεταξυ ο Μουρουτσος το προφανές λέει, αλλά όταν πέφτεις πάνω στην Ελληνίδα νοικοκυρά, τι περιμένεις? Να υποστηρίξει κάποιον που έχει απλά ένα χρυσο μεταλιάκι σε Ολυμπιακους αγωνες, ή μια βασιλισσα των πρωινάδικων?1,5 μηνα εκει και δεν έχει χάσει κιλό. Τι να λέμε. Ο άλλος έχει αποσκελετωθει. Κάτσε Σπυροπουλου μαζι με τη Ροδάνθη να λιαστειτε. Ωραια ειναι. Ολο και κανα σάντουιτς δινει η παραγωγη :P Πέρσι έδινε ψάρια 

Σημασία δεν έχει τι λες αλλά και πως το λες, επίσης θυμήσου τι έλεγε πέρσι για την Λάουρα όταν όλοι την λέγαμε άχρηστη...  Στη τελική ήξερε όταν πήγαινε εκεί πως δεν θα είναι όλοι οι παίκτες φυσεκια αλλά θα υπάρχουν και παλτά που ο κόσμος τα θέλει εντός παιχνιδιού. 

Σήμερα νομίζω πως θα φύγει ο Δρυμωνάκος και εξηγούμαι, την Τουβλου την θέλει η παραγωγή μέσα και θα την κρατήσει όπως την βλαχαβανη πέρσι. Ο παπανασος βγαίνει πρώτη φορά υποψήφιος οπότε σε σχέση με τον άλλο που πόσες φορές πια να τον ψηφίσει κανείς, θα μείνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Τι πίνουν εκεί στο πανόραμα... χθες Φίνου, σήμερα Τριαντάφυλλο, παλιότερα Βουτσά... πάνε καλά???

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το πιθανοτερο ειναι να φυγει  η σπυροτουβλου

αν και υπερ της ειναι τα καραγκιοζιλικια του μορουτσου που την θυματοποιησε 

και οτι βγαλανε τις προηγουμενες μερες σε ολα τα σαιτ "αυτη ειναι η πανεμορφη συντροφος του δρυμωνακου" κλπ οποτε εχασε ενα μερος του κοσμου που τον ψηφιζε 

γενικα σε ολο το παιχνιδι  φετος και περυσι  μονο 1-2 ψηφοφοριες ειχαν αποτελεσμα που ηταν καπως περιεργο

ολα τα αλλα αυτο που ελεγε η "κοινη γνωμη" και εβγαζαν και οι online ψηφοφοριες   αυτο γινοταν και στο πραγματικο αποτελεσμα

Δημοσ.

Μην διαβάζω υπερβολές. Χειρότερη παίχτρια απ τη Σπυροπουλου δεν υπάρχει. Η Λάουρα τουλάχιστον είχε και πλάκα. 

Δυστυχώς απ ότι λένε θα συνεχίσει να είναι βάρος στην ομάδα της. Αν ήμουν στους ντιάσημοι θα πρότεινα ομαδικη οικειοθελη αποχώρηση αν δεν έφευγε. Μιλάμε δε σταυρώνουν νίκη. 

Δημοσ.

και να φυγει η Σπυρου δεν θα αλλαξει κατι. οι αντρες δεν ειναι και τοσο καλοι. εχτες κανανε νικες αλλα προχτες ηταν σχεδον ανυπαρκτοι,ενω οι 2 γυναικες νικαγανε.

ισως και γιαυτο φερνουν τους νεους παικτες τωρα, για να ισορροπησει λιγο το πραμα.

22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Τι αθώα κοριτσάκια. 

ου, πολυ. :rolleyes:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guido είπε

Ακριβώς αυτά. Όλα.

Να προσθέσω απλά το ότι χθες δεν έμεινε μονο στο 'εισαι κοντή, είσαι κοντη'

Της ζήτησε να το δηλώσει και η ίδια πως είναι κοντή.

οχι μονο την ιδια εβαλε και τις αλλες 2 να το πουνε 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά τα πάνε οι άντρες. Στις γυναίκες κρίνεται πάντα το πράγμα και κακά τα ψέματα ή τούβλου τους έχει πάτωσει. Ε τώρα με τους νέους παίχτες θα ισιώσει αλλά πάντα οι ντιάσιμοι θα έχουν έναν αδύναμο κρίκο. 

3 λεπτά πριν, Pitzimpitzidis είπε

οχι μονο την ιδια εβαλε και τις αλλες 2 να το πουνε 

αφοί είναι. ψέμματα να πει; 

Δημοσ.

ε ολοι το ξερουνε και η ιδια το λεει μονη της συνεχεια ποιο το νοημα σαυτο που εκανε;

να επηρεασει το κοινο να την ψηφισει;

η΄να τον πει στον δαλακα να εγω ψηφιζω αντρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ?

LIKE για να πάρω παρουσίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...