Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KilliK είπε

βαλε και την Μελινα που κανει την κωλοτουμπα εκει. :(

11 ώρες πριν, mantzaflaris είπε

οκ ...θα το φτιαξω καλυτερα αυριο

ezgif-1-93f6a69fa3.gif

Επεξ/σία από mantzaflaris
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

ezgif-1-93f6a69fa3.gif

Αχ τα νιατα..! Βαλε την Όλγα Φαρμακη να τα κανει αυτα ουτε με σφαιρες..!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Αχ τα νιατα..! Βαλε την Όλγα Φαρμακη να τα κανει αυτα ουτε με σφαιρες..!

εχει ομως την εμπειρια B)

Δημοσ.

Για εμένα η φαρμακη είναι απογοήτευση, δε προσφέρει τίποτα τηλεοπτικά. Ούτε ίντριγκα ούτε κορμί ούτε μανουρες. 

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mylo είπε

Για εμένα η φαρμακη είναι απογοήτευση, δε προσφέρει τίποτα τηλεοπτικά. Ούτε ίντριγκα ούτε κορμί ούτε μανουρες. 

Προσωπικα την αποκαλω θεια Ολγα διοτι απο κινησεις μεχρι και αυτα που λεει και το χρωμα της φωνης της σα τη θεια μου τη Σουλα μιλαει και συμπεριφερεται...κριμα...αφου οταν τη βλεπω να αγωνιζεται και να παιρνει απο κατω παζλ κλπ εχει ενα στυλ τυπου "μαζευω ρουχα/συμμαζευω σπιτι" ενα πραγμα...

Επεξ/σία από Suzumebachi
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά θα μπούνε τα νέα άτομα που είχε πει ο Πάζελ πριν 1 μήνα ή και παραπάνω;
Σήμερα πάλι είδα "αποκλειστικό" με 4 ονόματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Τελικά θα μπούνε τα νέα άτομα που είχε πει ο Πάζελ πριν 1 μήνα ή και παραπάνω;
Σήμερα πάλι είδα "αποκλειστικό" με 4 ονόματα.

λινκ;

Δημοσ.

Εδώ
 http://www.eleftherostypos.gr/lifestyle/200878-aytoi-einai-oi-4-neoi-paiktes-poy-mpainoyn-sto-survivor-eikones/

Και σε πολλά άλλα σάιτ.
Ενδεχομένως να έχει αναφερθεί ξανά πριν 20-30 σελίδες και να μην το είδα βέβαια, αλλά και πάλι το έχω απορία, τι τους το ανακοινώνει και δεν τους βάζει τόσο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Εντομεταξυ ο Μουρουτσος το προφανές λέει, αλλά όταν πέφτεις πάνω στην Ελληνίδα νοικοκυρά, τι περιμένεις? Να υποστηρίξει κάποιον που έχει απλά ένα χρυσο μεταλιάκι σε Ολυμπιακους αγωνες, ή μια βασιλισσα των πρωινάδικων?1,5 μηνα εκει και δεν έχει χάσει κιλό. Τι να λέμε. Ο άλλος έχει αποσκελετωθει. Κάτσε Σπυροπουλου μαζι με τη Ροδάνθη να λιαστειτε. Ωραια ειναι. Ολο και κανα σάντουιτς δινει η παραγωγη :P Πέρσι έδινε ψάρια 

Δημοσ.

Νομίζω πως ηταν απότομος ο τρόπος Μουρούτσου γι αυτό και σήμερα πέφτει καταδίκη από Ελληνίδα.Τον χαρακτήρισαν ως και μισογυνη..  Έχασε το δίκιο του κάπως και αυτό θα στοιχήσει μόλις βγει προτεινόμενος αργότερα 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...