KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε Μολις διαβασα 4-5 σελιδες, τι ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ειναι αυτο το hyper-thread. Παρακαλω εξηγηστε μου...το ΟΜΟ βγαινει απο το γνωστο ανεκδοτο? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Suzumebachi είπε Παρακαλω εξηγηστε μου...το ΟΜΟ βγαινει απο το γνωστο ανεκδοτο? Mετά και τα σημερινά είναι οριστικό, βγαίνει από το βρώμο. (ντάξει όχι ότι δεν είχε φανεί από πριν)
g_alkis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Suzumebachi είπε Μολις διαβασα 4-5 σελιδες, τι ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ειναι αυτο το hyper-thread. Παρακαλω εξηγηστε μου...το ΟΜΟ βγαινει απο το γνωστο ανεκδοτο? Που να διαβασεις το περσινο 2
pontez2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος φευγει τελικά? Τι λέει το twitter? Πάντως απ όσο διαβάζω αν βγει ποτέ προτεινόμενος ο Μουρουτσος, έχει φυγει απευθείας. Τον μισουνε που το παίζει "σοφός" και επιτεθηκε στην αγαπημένη τους πριγκίπισσα. M.O. ηλικίας τα 12 βέβαια αλλά εντάξει. Αυτοι έβγαλαν πέρσι τον Ντάνο Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από pontez2
McNerd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Χμ...ενθαρρυντικά τα πρωτα στοιχεία στα sm. Μπα... Σιχάματα τουιττερούδες.
pontez2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε Μπα... Σιχάματα τουιττερούδες. Εγω βλέπω οτι τινουν προς να φυγει η Σπυροπουλου. Αν δε τη κρατήσει ο Ατζουν, θα ειναι πολυ ευχάριστο. Όσο για τον Μουρούτσο, αν βγει προτεινομενος θα φυγει. Το θέμα ειναι το ποιος θα τολμησει να τον βγάλει προτεινομενο!!!
McNerd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγώ είμαι σπυροτουβλικός. Δε θέλω να ακούω τα πατερημά του Νάσου ούτε να τρομάζω με φάτσα Δρυμωνάκου στο σκοτάδι.
pontez2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Εγώ είμαι σπυροτουβλικός. Δε θέλω να ακούω τα πατερημά του Νάσου ούτε να τρομάζω με φάτσα Δρυμωνάκου στο σκοτάδι. Θα ημουν κι εγω σε ένα survivor που έδειχνε λιγο παρασκηνιο, ζωη στη παραλία κτλ. Οσο δειχνει μονο αθληματα, τι να τη κάνω τη δολιο τη σπυροπούλου? Ταλαιπωρει τα μάτια μας. Τουλάχιστον η Λάουρα ηταν και ομορφη....
McNerd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, pontez2 είπε Θα ημουν κι εγω σε ένα survivor που έδειχνε λιγο παρασκηνιο, ζωη στη παραλία κτλ. Οσο δειχνει μονο αθληματα, τι να τη κάνω τη δολιο τη σπυροπούλου? Ταλαιπωρει τα μάτια μας. Τουλάχιστον η Λάουρα ηταν και ομορφη.... Καλα, κατσε τοτε να βλεπεις τον πεβερλη και τον μουγγο. Μια χαρα περνανε τα ματια μας με Σπυροπουλου, εχουμε πηξει στη σανιδα. 2
Suzumebachi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ΟΜΟ!!!! Οκ τωρα ξερω, ευχαριστω! Προβλεψη μου , επειδη ετσι νιωθω αλλα και επειδη με κουρασε....θα φυγει η Καναλαρχισσα. Νταξ φτανει ,δε μπορω αλλο να την ακουω/βλεπω να σερνεται και να λεει "ενταξει καλος ησουν, τελειος, πολυ γρηγορος". Ειδωμεν. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Suzumebachi
pontez2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Κάνε λιγο μετάφραση. Δεν σας παρακολουθώ το βράδυ και χάνω τα βαφτιστηκά Αν αντέχεις να βλέπεις το λερωμένο βρακί, εγω πάω πάσο. Γουστα ειναι αυτά
Suzumebachi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ε...κατι που θελω να ρωτησω εδω οσους συμμετεχουν....ξερετε κανεναν που ψηφιζει για σουρβαιβο? Διοτι οποιον ρωταω μου λεει "σιγα μη στειλω, πανακριβα ειναι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις