Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πιω σάκε με τον Παπανάσο στην κορυφή του Ολύμπου σε στάση διαλογισμού με κλειστά  μάτια και να αναπτύσσει τις φιλοσοφίες του.

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

pitogiro έχει περισσότερες νίκες ο κρητικός από τον πέβερλη, τουλάχιστον τις τελευταίες εβδομάδες;

Στο συνολο ο Νατσο εχει -7, ο Κρητικος +2, ο Δρυμωνακος +5 και η Ολγα -3. 

Δημοσ.

κοίτα ρε φίλε που θα χουμε πάλι τη χοντρη κυρία να μας ταλαιπωρεί και θα φύγει παίχτης χωρίς ούτε μια ψήφο. Τα ίδια τα περσινά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, ant_ είπε

Λογικα φευγει σπυροτουβλου

Ούτε καν... Και το γράφω με λύπη. 

Επεξ/σία από gas7777
Δημοσ.

Εγω πιστευω Δρυμωνακος. Εδωσαν και την πασα με τη μεση, θα εχει πατημα ο Τουρκος. Κριμα γιατι ειναι ο πιο συμπαθης εκει μεσα. Οι γυναικες δεν καταλαβα γιατι τον ψηφισαν.

Δημοσ.

οι ίδιες χαζομάρες με τα περσινά. Έφευγαν άξιοι παίχτες και είχες τον Μπο και τον Κόκκινακη να λιαζονται ως το τέλος. Τώρα έχεις τη Ροδανθη. Γιατί; Επειδή ο Τούρκος γουστάρει τον Αγορου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εγω πιστευω Δρυμωνακος. Εδωσαν και την πασα με τη μεση, θα εχει πατημα ο Τουρκος. Κριμα γιατι ειναι ο πιο συμπαθης εκει μεσα. Οι γυναικες δεν καταλαβα γιατι τον ψηφισαν.

Για τον ίδιο λόγο, για τη μέση.
Έχει πολύ θηλυκό κοινό ο Δρυμωνάκος, αν και σήμερα με αυτά που είπε είναι σαν να θέλει να φύγει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Για τον ίδιο λόγο, για τη μέση.
Έχει πολύ θηλυκό κοινό ο Δρυμωνάκος, αν και σήμερα με αυτά που είπε είναι σαν να θέλει να φύγει...

α οχι γιατι πειναει; ε αλλαζει τοτε. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...