carimoura Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα στερεοφωνικό στο δωμάτιο μου στο οποίο έχω βάλει 4 ηχεία τα οποία και παίζουν πολύ καλά. Τώρα πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος μου έναν ενισχυτή και ένα subwoofer τα οποία είναι για αμάξι. Θα μπορούσα αυτά να τα συνδέσω στο στερεοφωνικό πάνω μαζί με τα 4 ηχεία που έχω?? Λογικά τη τροφοδοσία του ενισχυτή θα την κάνω με ένα PSU από Η/Υ..
chios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τα sub του αυτοκινήτου είναι φτιαγμένα να παίζουν σε μικρό χώρο δεν ξέρω αν μπορούν να αποδώσουν σωστά σε σπίτι, επίσης ζητάνε πολλά ρεύματα θα αντέξει το psu;
heavyrain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν δινεις καθολου πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα αλλα απ οτι καταλαβαινω απλα εχεις κατι να κανει βαβουρα, σ αυτη τη περιπτωση θα κανεις τη δουλεια σου με το sub αυτοκινητου εφοσον βεβαια βρεις απο που θα παρει πηγη ηχου το sub για να παιξει.
carimoura Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Με ενα 26Α PSU νομιζω πως θα ειναι καλα.. Στο δωμάτιο έχω ένα στερεοφωνικό AIWA με 4 ηχεία ( 2 AIWA & 2 SONY ) τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον υπολογιστή μου. Ο ενισχυτής που μου έδωσε είναι SONY XM 504 X και τα sub είναι SONY XS-YL1 Πηγή ήχου θα πάρει από το AIWA το οποίο είναι συνδεδεμένο με το pc... Έτσι το έχω στο μυαλό μου χωρίς όμως να ξέρω αν είναι εφικτό
heavyrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω ιδεα απο ενισχυτες αυτοκινητου, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει νοημα να τον βαλεις εκτος αν εχει εξοδο sub το aiwa ωστε να τροφοδοτιθει το sub. Να εχει preouts για να παρεις ηχο απο τα μπροστινα ηχεια, συνδεοντας τον σονυ σε αυτες, το κοβω χλωμο. Γενικα δεν νομιζω να εχεις καποιο οφελος εκτος απο βαβουρα εντονη και απειρα καλωδια παντου. Εχει καμπινα το sub ειναι ειναι σκετο το μεγαφωνο;
carimoura Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το sub έχει καμπίνα... ένα μακρόστενο κυλινδρικό είναι, αν εννοείς αυτό Το aiwa δεν έχει καμιά έξοδο για sub
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 να ξερεις οτι σε εναν audio ενισχυτη το κυριοτερο ρολο παιζει το τροφοδοτικο του και οσο σοβαρευουν τα πραγματα αυτο το ποσοστο αυξανει τα διακοπτικα τροφοδοτικα των υπολογιστων παρεχουν τασεις 5 και 12V και χαμηλα συνηθως ρευματα ακομα και μεγαλο να ειναι σε watt δεν εχει αποθηκες ωστε να δινει αποτομα μεγαλα ρευματα κατι που ειναι πολυ μεγαλη αναγκη ειδικα σε sub και να τα κανεις να παιξουν δεν θα εχεις ποτε καποιο σοβαρο αποτελεσμα σε αγγελιες παντως μπορεις να βρεις φτηνα μεταχειρισμενα home cinema subs που σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις...
carimoura Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, για home sinema το βλέπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα