Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω ένα στερεοφωνικό στο δωμάτιο μου στο οποίο έχω βάλει 4 ηχεία τα οποία και παίζουν πολύ καλά. Τώρα πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος μου έναν ενισχυτή και ένα subwoofer τα οποία είναι για αμάξι. Θα μπορούσα αυτά να τα συνδέσω στο στερεοφωνικό πάνω μαζί με τα 4 ηχεία που έχω?? Λογικά τη τροφοδοσία του ενισχυτή θα την κάνω με ένα PSU από Η/Υ..

Δημοσ.

Τα sub του αυτοκινήτου είναι φτιαγμένα να παίζουν σε μικρό χώρο δεν ξέρω αν μπορούν να αποδώσουν σωστά σε σπίτι, επίσης ζητάνε πολλά ρεύματα θα αντέξει το psu;

Δημοσ.

Δεν δινεις καθολου πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα αλλα απ οτι καταλαβαινω απλα εχεις κατι να κανει βαβουρα, σ αυτη τη περιπτωση θα κανεις τη δουλεια σου με το sub αυτοκινητου εφοσον βεβαια βρεις απο που θα παρει πηγη ηχου το sub για να παιξει.

Δημοσ.

Με ενα 26Α PSU νομιζω πως θα ειναι καλα..

Στο δωμάτιο έχω ένα στερεοφωνικό AIWA με 4 ηχεία ( 2 AIWA & 2 SONY ) τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον υπολογιστή μου.

Ο ενισχυτής που μου έδωσε είναι SONY XM 504 X  και τα sub είναι SONY XS-YL1

Πηγή ήχου θα πάρει από το AIWA το οποίο είναι συνδεδεμένο με το pc... Έτσι το έχω στο μυαλό μου χωρίς όμως να ξέρω αν είναι εφικτό 

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα απο ενισχυτες αυτοκινητου, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει νοημα να τον βαλεις εκτος αν εχει εξοδο sub το aiwa ωστε να τροφοδοτιθει το sub. Να εχει preouts για να παρεις ηχο απο τα μπροστινα ηχεια, συνδεοντας τον σονυ σε αυτες, το κοβω χλωμο. Γενικα δεν νομιζω να εχεις καποιο οφελος εκτος απο βαβουρα εντονη και απειρα καλωδια παντου. Εχει καμπινα το sub ειναι ειναι σκετο το μεγαφωνο;

Δημοσ.

να ξερεις οτι σε εναν audio ενισχυτη το κυριοτερο ρολο παιζει το τροφοδοτικο του

και οσο σοβαρευουν τα πραγματα αυτο το ποσοστο αυξανει

τα διακοπτικα τροφοδοτικα των υπολογιστων παρεχουν τασεις 5 και 12V και χαμηλα συνηθως ρευματα

ακομα και μεγαλο να ειναι σε watt δεν εχει αποθηκες ωστε να δινει αποτομα μεγαλα ρευματα

κατι που ειναι πολυ μεγαλη αναγκη ειδικα σε sub

και να τα κανεις να παιξουν δεν θα εχεις ποτε καποιο σοβαρο αποτελεσμα

σε αγγελιες παντως μπορεις να βρεις φτηνα μεταχειρισμενα home cinema subs

που σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...