kargo130 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εγω παντως ακομα δεν εχω παρει oreo. Ελπιζω να μην αργησει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 αλήθεια; είχαν πει ότι θα το δώσουν "σε δόσεις" αλλά περίμενα μετά από τόσες μέρες να έχει φτάσει σε όλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Οχι δεν το πηρα ακομα και τσεκαρω καθε μερα μηπως ηρθε.........ε φανταζομαι δεν θα αργησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/5/2018 στις 9:39 ΜΜ, logistoulis είπε Λοιπόν, από 1% πλέον θέλει 1 ώρα και 25 λεπτά από εκεί που ήθελε 2 ώρες Άρα ναι το πλέον έχουμε γρήγορη φόρτιση αδιαμφισβήτητα. Το ερώτημα είναι έχει δοκιμάσει κανείς με ακόμα πιο γρήγορο φορτιστή (πχ 5V 3A αντί για 2Α που έχει ο εργοστασιακός) να δούμε αν μπορεί να φορτίσει ακόμα πιο γρήγορα; Δεν νομίζω 1.5 ώρα για 3000mAh μπαταρία να είναι fast charging. 5V 2A φορτιστής δεν είναι fast charging και αν υπολογίσεις ακριβώς τόσην ώρα πρέπει να κάνει με αυτόν τον φορτιστή (θα δίνει λιγότερο από 2Α προς το τέλος αλλά επίσης στο 1% η μπαταρία δεν είναι στα 0mAh, πρέπει να έχει καβάτζα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία fast charging δεν είναι (αν βρούμε ορισμό του τι ακριβώς είναι το fast charging) αλλά είναι γύρω στο μισάωρο πιο γρήγορο από πριν Πριν έκανε 2ωρο αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και αναφέρεται και στα review Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπόν από ότι κατάλαβα η xiaomi είχε σταματήσει την κυκλοφορία του oreo λόγω κάποιων bug (κάποια από αυτά μου είχαν συμβεί κι εμένα) , αλλά τα διόρθωσε και το ξανακυκλόφορησε με το security update του ιανουρίου για όσους έχουν oreo η αναβάθμιση είναι 89MB και για όσους είναι ακόμα σε 7 είναι 1112ΜΒ το πρώτο πράγμα που είδα γρήγορα γρήγορα είναι ότι επανέφεραν το gesture για να κατεβάζεις τις ειδοποιήσεις από το fingerprint sensor.. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Σε εμενα ακομα τιποτα...........μαλλον με ξεχασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 πήγαινε στο google framework και κάνε τα γνωστό clear data disable επανεκκίνηση και θα το "αναγκάσεις" να δει την αναβάθμιση ψάξε τη διαδικασία είναι κλασική σε κινητά με pure android.. με τη 2η 3η το πολύ θα σου τη βγάλει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, kargo130 είπε Σε εμενα ακομα τιποτα...........μαλλον με ξεχασαν Ουτε εμενα μου ηρθε ακομα υποθετω απλα υπομονη. Αυτο με τα Google framework και τον καθαρισμο τους μην το κανεις καλυτερα μπορει να εχεις προβληματα μετα. Καλυτερα να κανεις ενα φακτορι ρισετ και ισως σου την βγαλει μετα την ενημερωση. Αλλα εγω λεω απλα περιμενε υπαρχουν και αλλοι που δεν την εχουν παρει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφυγε και το μήνυμα του charging rapidly για να μην γίνονται παρανοήσεις μάλλον περί fast charging, παρόλα αυτά βλέπω ότι ο καλύτερος χρόνος φόρτισης του oreo παραμένει αν κρίνω από τον υπολειπόμενο. Με 25% μπαταρία.. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 απιστευτο αλλα το miui rn4 ριχνει στο pure android mi a1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μολις πηρα και εγω oreo. Πρεπει να παω να δω τι νεα feature εχει γιατι οι διαφορες που βλεπω ειναι ελαχιστες σε σχεση με πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/17/2018 στις 3:38 ΠΜ, what_if είπε απιστευτο αλλα το miui rn4 ριχνει στο pure android mi a1 επειδή βαρίεμαι να δω το βίντεο (τα βρίσκω χαζά αυτά) σίγουρα είναι το note 4 με sd ; γιατί υπάρχει και με τον mtk Που ήταν πιο δυνατός επίσης τι ρομ συγκρίνει ; την 6-7 του Note και την 8 του Mi a1 ή 7 - 7 ; και γενικά το θέμα είναι θα πάρει ποτέ το Note 4 oreo ; :))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, kargo130 είπε Μολις πηρα και εγω oreo. Πρεπει να παω να δω τι νεα feature εχει γιατι οι διαφορες που βλεπω ειναι ελαχιστες σε σχεση με πριν. Εγώ είχα πάρει από αρχές Γενάρη σήμερα μου ήρθε security update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι και εμενα με το security update ηρθε. Βασικα δεν ελεγε αναβαθμιση oreo αλλα security update και μετα μπηκα ρυθμισεις και ειδα το 8.0.0 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα