Προς το περιεχόμενο

Xiaomi M1 A1 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω βελτίωση στο θέμα του proximity sensor για αρχή

Θέλω να δω αν όντως έβαλαν και fast charge

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, logistoulis είπε

Βλέπω βελτίωση στο θέμα του proximity sensor για αρχή

Θέλω να δω αν όντως έβαλαν και fast charge

εμενα που το φορτησα ελεγε fast charge παντως

κι όμως φίλε μου έχεις δίκιο λέει charging rapidly

βέβαια δεν ξέρω αν θέλει και άλλο φορτιστή ώστε να φορτίσει στο μέγιστο της δυνατής ταχύτητας, αλλά και πάλι δεν ψήνομαι να ξοδέψω ώστε να μάθω

και ένα 20λεπτο με μισάωρο να γλιτώνω από το 2ωρο που συνολικά θέλει από τελείως άδειο να φορτίσει καλά θα είναι, άλλωστε από αυτονομία τα πάει αρκετά καλά (τουλάχιστον μέχρι την 7, ελπίζω να μην άλλαξε αυτό) 

• Like 1

32 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κι όμως φίλε μου έχεις δίκιο λέει charging rapidly

βέβαια δεν ξέρω αν θέλει και άλλο φορτιστή ώστε να φορτίσει στο μέγιστο της δυνατής ταχύτητας, αλλά και πάλι δεν ψήνομαι να ξοδέψω ώστε να μάθω

και ένα 20λεπτο με μισάωρο να γλιτώνω από το 2ωρο που συνολικά θέλει από τελείως άδειο να φορτίσει καλά θα είναι, άλλωστε από αυτονομία τα πάει αρκετά καλά (τουλάχιστον μέχρι την 7, ελπίζω να μην άλλαξε αυτό) 

Εμένα από το 15% θέλει μία ώρα να φορτίσει :)

Για αυτονομία δεν το συζητώ με μέτρια χρήση με βγάζει σχεδόν τρεις μέρες με βαριά μία μέρα κάι κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτσε θα το παρατηρήσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις, μου φαίνεται πολύ καλό το νούμερο που λες..

όσο για την αυτονομία ναι κρατάει γύρω στις 6.5 με 7 ώρες με χρήση οθόνης, οπότε κι εγώ κάποιες φορές έχω βγάλει και 2η μέρα και να το φορτίσω 

πάντως ευτυχώς που το έβαλαν κι αυτό γιατί ήταν κρίμα να μην το έχει αφού το υποστήριζε ο qualcomm, όπως είπα διόρθωσαν και το θεματάκι που είχε με το proximity sensor, οπότε βάζοντας και τον παράγοντα υποστήριξης η συσκευή είναι άριστη με εξαίρεση βέβαια την κακή κάμερα, αλλά εντάξει για 2.5 κατοστάρικα δεν τα θέλω και όλα δικά μου.. καλύτερο smoothness μόνο σε συσκευές με 835 βλέπω  ή σε καινούρια iphone και την απροβλημάτιστη λειτουργία που έχει το στοκ android είχα να την δω από τότε που είχα τελευταία φορά nexus 

επίσης μου αρέσει που στην oreo όταν κατεβάσω τα toggles (για wifi, 4g, do not disturb, κτλ) δουλεύουν πλέον με ένα πάτημα γιατί στη nougat μου άνοιγαν επιπλέον επιλογές και με καθυστερούσαν, μου φάνηκε ενδιαφέρον το night mode θα το δω πώς μου φαίνεται πριν πέσω για ύπνο.. τώρα κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως το picture in picture μου φαίνονται μέτρια εκτελεσμένα όπως επίσης μου φάνηκε και παράξενο που πρέπει να έχω ανοικτά τα dev options για να αλλάξω σχήμα στα εικονίδια που βρίσκονται σε άλλο μενού

βέβαια να πούμε ότι στην  oreo τα μενού πλέον είναι πιο απλά και ξεκάθαρα σε σχέση με πριν, γενικά όμως το λογισμικό είναι όλα τα λεφτά στη συσκευή

αν μιλήσουμε μόνο για τη συσκευή αυτή καθεαυτή σε σχέση με άλλων κατασκευαστών με βολεύει πάρα πολύ το ότι συνεχίζουν και υπάρχουν υπέρυθρες, μπράβο στους κινέζους που ακόμα στηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό (αν και στις ναυαρχίδες τους έχουν ήδη βγάλει το audio jack.. αλλά τεσπα) 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2018 στις 11:53 ΜΜ, Anorymous είπε

Εμένα από το 15% θέλει μία ώρα να φορτίσει :)

Για αυτονομία δεν το συζητώ με μέτρια χρήση με βγάζει σχεδόν τρεις μέρες με βαριά μία μέρα κάι κάτι 

Λοιπόν, από 1% πλέον θέλει 1 ώρα και 25 λεπτά από εκεί που ήθελε 2 ώρες

Άρα ναι το πλέον έχουμε γρήγορη φόρτιση αδιαμφισβήτητα.

Το ερώτημα είναι έχει δοκιμάσει κανείς με ακόμα πιο γρήγορο φορτιστή (πχ 5V 3A αντί για 2Α που έχει ο εργοστασιακός) να δούμε αν μπορεί να φορτίσει ακόμα πιο γρήγορα;

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να πάρουμε το patch του Ιανουαρίου να είμαστε προστατευμένοι από το spectre..

να δικαιολογήσει τα λεφτά της  η τσιαομάρα μας

https://www.phonearena.com/news/January-Android-security-patch-will-protect-Android-users-from-Spectre-vulnerability_id101276

τουλάχιστον μέχρι τώρα τα security patch τα παίρνουμε άμεσα και ας αργούμε στην έκδοση του λειτουργικού 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακόμα δεν έχει έρθει, αλλά όπως κάθε μήνα που   έρχεται το security patch θα έρθει και αυτό πιστεύω

στην 8.1 λογικά θα έχουμε πάλι καθυστέρηση, αλλά όχι στα security patch.. 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...