Προς το περιεχόμενο

Xiaomi M1 A1 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάνετε τον κόπο να δείτε το βίντεο στο review θα διαπιστώσετε το πρόβλημα στον ήχο (σαν να βγαίνει μέσα από νερό?) που είχα κι εγώ με το redmi 1S (και γι' αυτό το έδωσα). Και απ' ότι διαβάζω ο ήχος στο video και σε άλλα xiaomi είναι προβληματικός. Αν για κάποιον αυτό δεν είναι deal braker για μένα είναι και δεν ρισκάρω να ξαναπάρω xiami για αυτόν τον λόγο. Παρόλο που το συγκεκριμένο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε τιμη που ειναι ουσιαστικα υψηλοτερη απο τα ~240€ τελικη τιμη με μεταφορικα και ελληνικο ΦΠΑ 24% απο amazon του moto G5S Plus και με χειροτερες καμερες, το μονο που ουσιαστικα εχει νοα επιδειξει ειναι ο μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος στα 64GB.

Κατα τα αλλα, το moto G5S plus στα 240€ παραμενει καλυτερο vfm απο το xiaomi.

Μόνο που όλη η σειρά moto G5 δεν έχει πυξίδα. Ούτε notification led.

• Super Moderators

Αν κάνετε τον κόπο να δείτε το βίντεο στο review θα διαπιστώσετε το πρόβλημα στον ήχο (σαν να βγαίνει μέσα από νερό?) που είχα κι εγώ με το redmi 1S (και γι' αυτό το έδωσα). Και απ' ότι διαβάζω ο ήχος στο video και σε άλλα xiaomi είναι προβληματικός. Αν για κάποιον αυτό δεν είναι deal braker για μένα είναι και δεν ρισκάρω να ξαναπάρω xiami για αυτόν τον λόγο. Παρόλο που το συγκεκριμένο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου...

Πάντως όλοι εξυμνούν πόσο καλό ήχο έχει το Mi A1...

Χριστουλη μου, τι χαλια βιντεο ειναι αυτο? ετσι δεν γραφει ουτε το doogee , πω ρε φιλε χαλι μαυρο, α ρε xiaomi ποτε θα ακουσεις οτι πρεπει να κανεις κατι για τις καμερες, και σιγουρα κατι ειτε με το firmware των καμερων ειτε με την εφαρμογη σου, χαλι μαυρο και το παρηγγειλα..... 

• Like 1

φιλε μου ο τσιπρας και η σιαομι λενε ψεματα!!!!! αχαχαχαχαχαχα αληθεια ;) ...περα απο τη πλακα υπαρχουν με 150 ευρω και 250 ευρω επωνυμα κινητα πολλη πιο ποιοτικα (πχ.touchscreen/camera κτλ) ακομα και με χειροτερα χαρακτηριστικα cpu κτλ τρεχουν καλυτερα... αλλα ακομα πιστευουμε σε δρακους... ;)

σταματα τα πολιτικά γιατι θα πεσει κανενα banaki ή θα κλειδωσει το θεμα. 

Εννοείται θα βρεις και επώνυμα κινητα πολύ φθηνα που μπορει να εχουν κάποια πράγματα κράχτη, αλλά οι επιλογές πρεπει να γίνονται με βάση τις αναγκες, οχι το όνομα. Ναι βρίσκεις ενα xperia με γαματη κάμερα (π.χ το z1) αλλά μπαταρία μάπα. Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η αυτονομία παρά να βγάζω γαμάουα φωτογραφίες. Επισης το ir με έχει κωλοβολέψει,το θέλω ο κόσμος να χαλάσει. Από την άλλη χρειάζομαι και το dual sims και με ενοχλέι πολύ το hybrid (sim-microsd) που εχει η xiaomi και αλλες εταιρείες. 

Αρα αν είχα ΕΝΑ νουμερο και με ένοιαζαν μονο οι καλες φωτο, θα επαιρνα το Ζ1, αλλά εφόσον θέλω δυο sim, ir και καλή αυτονομία θα πάρω ενα dual κινητό με μεγάλη αυτονομία, ir και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (32+GB). Αν βάλεις τώρα κατω τις διαθέσιμες επιλογές, είτε θα σκάσω 200-250 για xiaomi/huawei ή θα πρεπει να δώσω νεφρό για επώνυμο. Οχι, γιατί χρειάζομαι και το νεφρό μου. 

Γενικα ειναι πολλές λεπτομέριες. 

Τέλος πιστευω ακράδαντα και σε σε κατι αλλο. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σημερινά προϊόντα ειναι αναλώσιμα. Δεν υπάρχει "το παντρεύτηκα", ειτε γιατι απαξιώνονται απο την τεχνολογία ή απο ατυχήματα (ΟΛΑ τα κινητά θα φάνε σουπες). Αλλιώς θα κλάψω για 250 ευρω και αλλιως για 600.  

• Like 5

σταματα τα πολιτικά γιατι θα πεσει κανενα banaki ή θα κλειδωσει το θεμα. 

Εννοείται θα βρεις και επώνυμα κινητα πολύ φθηνα που μπορει να εχουν κάποια πράγματα κράχτη, αλλά οι επιλογές πρεπει να γίνονται με βάση τις αναγκες, οχι το όνομα. Ναι βρίσκεις ενα xperia με γαματη κάμερα (π.χ το z1) αλλά μπαταρία μάπα. Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η αυτονομία παρά να βγάζω γαμάουα φωτογραφίες. Επισης το ir με έχει κωλοβολέψει,το θέλω ο κόσμος να χαλάσει. Από την άλλη χρειάζομαι και το dual sims και με ενοχλέι πολύ το hybrid (sim-microsd) που εχει η xiaomi και αλλες εταιρείες. 

Αρα αν είχα ΕΝΑ νουμερο και με ένοιαζαν μονο οι καλες φωτο, θα επαιρνα το Ζ1, αλλά εφόσον θέλω δυο sim, ir και καλή αυτονομία θα πάρω ενα dual κινητό με μεγάλη αυτονομία, ir και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (32+GB). Αν βάλεις τώρα κατω τις διαθέσιμες επιλογές, είτε θα σκάσω 200-250 για xiaomi/huawei ή θα πρεπει να δώσω νεφρό για επώνυμο. Οχι, γιατί χρειάζομαι και το νεφρό μου. 

Γενικα ειναι πολλές λεπτομέριες. 

Τέλος πιστευω ακράδαντα και σε σε κατι αλλο. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σημερινά προϊόντα ειναι αναλώσιμα. Δεν υπάρχει "το παντρεύτηκα", ειτε γιατι απαξιώνονται απο την τεχνολογία ή απο ατυχήματα (ΟΛΑ τα κινητά θα φάνε σουπες). Αλλιώς θα κλάψω για 250 ευρω και αλλιως για 600.  

Δεν εχει νοημα να το εξηγεις, ο κοσμος δεν θελει να καταλαβει

Τρεξτε να παρετε σιαομι ειναι απιστευτα γρηγορα φορτωνουν 000000000000,1 του δευτερολεπτου πιο γρηγορα το angry birds απο τα sony και τα samsung αποδεδιγμενα εεε!! και εχουν απιστευτη καμερα που δεν σκοτινιαζει με την κινηση της και τρομερη φωτο.. και ολα αυτα σε οικονομικη τιμη συγκριτικα με τα αλλα βαζεις και εως 80 ευρω στη τσεπη και χωρις εγγηυση! οποιος προλαβει ευκαιρια!!! ... ;)

Pico, is that you?

• Like 2

• Super Moderators

εγω το εχω και ο ηχος ειναι μπομπα

Από 4G έισαι ok? Κομπλε ταχύτητες κι έτσι? Ποιο πάροχο?

και εχουν και 4g b20 band (800mhz)...

Αυτό του review πάντως έχει και δεν είναι ανάγκη να το πάρεις από μεγάλα καταστήματα για να είναι σίγουρο...

Θα ειχε καποιο ενδιαφερον σε μια τιμη γυρω στα 150-160ε max, οσο πωλειται δηλαδη το ιδιων χαραχτηριστικων redmi note 4(x).

Στα 230-250ε υπαρχουν πολυ καλυτερες και επωνυμες επιλογες οπως τα j7 2017, U play, Nexus 5x, Nokia 6, xperia X, X cam & XA Ultra, αναλογως που θες να δωσεις βαση.

Καλο το pure android, αλλα οχι και να το πληρωσουμε 100ε παραπανω.

• Like 1

• Super Moderators

Θα ειχε καποιο ενδιαφερον σε μια τιμη γυρω στα 150-160ε max, οσο πωλειται δηλαδη το ιδιων χαραχτηριστικων redmi note 4(x).

Έχει πέσει τόσο χαμηλά το Redmi Note 4 των 4gb/64gb στην Ελλάδα?

Ολα τα xiaomi εχουν αυτο το προβλημα ηχου στην εγγραφη βιντεο λογο οτι ειναι ενεργοποιημενο το noise cancelation των κλησεων παντου και οι ηχοι του περιβαλλοντος ακουγοντε σαν να εισαι μεσα στη θαλασσα!

Στο redmi 3s μου διορθωνεται με ενα ζιπακι μεσο twrp που ακυρωνει το cancelation στην εγγραφη video.

Νομιζω ειναι και universal το ζιπ για ολες τις συσκευες με αυτο το προβλημα.

Άσχετο με αυτό που έγραψα.

εγω το εχω και ο ηχος ειναι μπομπα

Ολα τα xiaomi εχουν αυτο το προβλημα ηχου στην εγγραφη βιντεο λογο οτι ειναι ενεργοποιημενο το noise cancelation των κλησεων παντου και οι ηχοι του περιβαλλοντος ακουγοντε σαν να εισαι μεσα στη θαλασσα!

Στο redmi 3s μου διορθωνεται με ενα ζιπακι μεσο twrp που ακυρωνει το cancelation στην εγγραφη video.

Νομιζω ειναι και universal το ζιπ για ολες τις συσκευες με αυτο το προβλημα.

Δηλαδή root κτλ. Δηλαδή αγοράζεις κινητό και πρέπει να κάνεις root για να δουλεύει η εγγραφή βίντεο όπως πρέπει?

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοούσε αυτό ok, σίγουρα πάντως δεν το διατύπωσε έτσι (όπως εσύ με το "έγγραφή βίντεο").

Ναι το κατάλαβα όταν το διατύπωσε σωστά ο jowl_tnt...

Έχει διαφορά το "ήχος σε video" που έγραψες από το "ήχος σε εγγραφή video" που εννοούσες...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...