Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Νέος χρήστης εδώ, και θα με βοηθούσε πάρα πολύ κάποια συμβουλή/υπόδειξη ή δεν ξέρω και γω τι άλλο για την αγορά νέας τηλεόρασης. Κάτοχος ήδη μιας Toshiba Regza 32" κάμποσων ετών αποφάσισα να την αλλάξω. Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 350 ευρώ. Κύρια χρήση θα είναι για ταινίες, δε με ενδιαφέρει να είναι 3D ή smart. Όντας άσχετος θα προτιμήσω κάποια "επώνυμη" από κάποια f&u ή turbox. Το έπιπλο της τηλεόρασης είναι λίγο μικρό οπότε θα με βόλευε μια τηλεόραση με μία βάση και όχι με τα ποδαράκια που έχω δει σε κάποιες φωτογραφίες. Εάν παρουσιαστεί κάτι το αξιοσημείωτο όμως, μπορώ να παραβλέψω το θέμα με το έπιπλο καθώς και να ανέβω ελάχιστα στο εύρος της τιμής, έως 400 με πολύ δυσκολία όμως. Τί άλλα.. αυτά.. ίντσες είπαμε 40"-43" νομίζω δεν ξέχασα κάτι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, καθώς ξέρω ότι θα με βοηθήσετε τον φουκαρά, και περιμένω να τις δω! και πάλι ευχαριστώ!
Επίσης, όταν αλλάζω κανάλι στο otetv μερικές φορές μου βγάζει μπλε οθόνη η τηλεόραση και μου λέει δεν υπάρχει σήμα. Σαν να αποσυνδέω το καλώδιο ας πούμε. και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω τον αποκωδικοποιητή από το χειριστήριο. Ανέφερα το πρόβλημα στην cosmote, άλλαξα αποκωδικοποιητή και πάλι τα ίδια. Λέτε να φταίει η τηλεόραση? Είναι απλή δορυφορική σύνδεση χωρίς pvr hybrid σκληρους δίσκους και ότι άλλο βάζουν. θενκγιου α λοτ!

Επεξ/σία από nickgoleador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...