Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ τώρα τι να πρωτοσχολιάσει κανεις... Οτι θα πέταγες το Note 8 επειδή δεν θα το ήθελες, ή οτι θα άνοιγες το παράθυρο να το πετάξεις; :P Και αν είχες κάθισμα διάδρομο τι θα έκανες; :P

Όντως, η απάντηση του ανθρώπου δεν υπάρχει! Αν άνοιγε το παράθυρο, θα κρατούσα το δικό του note και θα τον πέταγα εγω! :D

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Superius Colofardus. Καλή φυλή και αυτή.

1) Μακριά από Samsung (σόρρυ ποτέ δεν τη συμπάθησα ως εταιρεία. Note, S8 κινητάρες ΟΚ)

2) Εξυπνη κίνηση που ξαναφέρνει το Note 8 σε τίτλους επικαιρότητας. Ενισχύει το μάρκετινγκ, γεγονός που με κάνει να υποθέσω ότι ίσως οι αρχικές πωλήσεις είναι χαμηλότερες από τις προσδοκώμενες.

σ.σ. Μην ξεχνάμε ότι το Note 8 και ακόμα περισσότερο το iPhone X, ακολουθούν "πιλοτική" τιμολόγηση. Σπάνε το φράγμα των 1000 ευρώ και περιμένουν την απάντηση της αγοράς/καταναλωτών. 

Δημοσ.

καλα τωρα σοβαρα ? Γενια μεχρι το γονατο, ενα σεντονι τυλιγμενο απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια, δερμα μαυροτσουκαλο και αμα ακουσεις να φωναζουν " μπαλαχ μπαμπαλαχταρ " θα μας βλεπεις απο ψηλα. . .

νομίζω ότι μπερδεύεις την θρησκεία με τον τόπο καταγωγής.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι θα σας στεναχωρουσε πολύ να σας το έδιναν έτσι τσάμπα εσάς που πετάτε κοτσάνες ότι θα εκραγεί. Χαχαχχαχαχχα πολύ ζήλια ρε παιδί μου.

Δημοσ.

Κι έλεγα γιατί με τρώγανε εψές το βράδυ... Τωρα όντως στο ΚΤΕΛ δωσανε Ζερ Άτλας 2;

Ναι. Ήταν κάτω από τα καθίσματα πέντε τυχερών επιβατών.

Δημοσ.

Καλαα εσύ... αν σου τύχει πάντως κατι παρόμοιο στείλε μου pm να το πετάξεις στα χέρια μου.

Όχι φιλε μου, κατευθείαν στα σκουπίδια θα το πέταγα. Δεν θέλω να περάσεις αυτό που πέρασα εγώ. Θέλω να σε προφυλάξω.

Με λίγα λόγια, αν θες κινητό για να το χρησιμοποιείς για σουβέρ, να ακουμπας πάνω την ουισκάρα σου, το ποτό σου, πάρε Samsung. Άμα το κερδίσω, να στο πετάξω στα χέρια με την προυπόθεση να το κάνεις σουβέρ, τασάκι, ποδήλατο, ό,τι άλλο θες. Αν θες όμως σοβαρό κινητό για να κάνεις την δουλειά σου, να χρησιμοποιείς το GPS, να βγάζεις φωτογραφίες, να μην σου εξαντλείται η μπαταρία σε δυο ώρες, απλά stay away....

Υ.Γ. Η εμπειρία μου με την Samsung είναι η χειρότερη. Έδωσα 800 ευρώ ζεστά ζεστά μετρητά για να παρω 'ναυαρχίδα' και το τηλέφωνο από την πρώτη ημέρα ήταν άχρηστο. Απλα δεν δούλευε. Έχω γράψει για τα 13-14 προβλήματα αλλού. Εχω ανεβάσει και βίντεο στο vimeo να τα βλέπουν όλοι, γιατί κάποιος μου έγραψε ότι τα προβλήματα ήταν στο μυαλό μου. Το service τους σε Ελλάδα και Αγγλία απαράδεκτο, δουλεύει με νοοτροπία νταβατζή. Τους δείχνω π.χ. πρόβλημα με την κάμερα που έχει χαλάσει το OIS και είναι ευρέως γνωστό (κάνε google galaxy s6 ois problem για να δεις πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα) και μου λένε να κάνω factory reset και να δοκιμάσω το τηλεφωνο για δυο εβδομάδες. Μετά τους το αφήνω για 3 εβδομάδες για επισκευή και μου το επιστρέψουν χωρίς να έχουν φτιάξει το πρόβλημα. Η αιτιολογία ήταν ότι δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. Τους δείχνω μπροστά στα μάτια τους το πρόβλημα και μου λενε αλλα αντ άλλων. Κοινώς με κορόιδευαν στην μάπα. Μέχρι και μήνυση έχω σκεφτεί να κάνω. 

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι έχω δει σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να δίνουν iphone και ipad δώρο. Αυτό απαγορεύεται ή κάτι άλλο;

Κατά τα άλλα να πω κι εγώ μπράβο στη samsung, αν και δεν κατάλαβα πως διάλεξαν την πτήση.

Πρακτικά γίνεται αλλά επίσημα όχι.

https://www.techdirt.com/articles/20110602/03515714519/apple-says-that-you-cant-give-away-free-ipad-iphone-contest.shtml

Επίσης έχω ακούσει αρκετές ιστορίες με τα Apple Store οπού μπορούν να αρνηθούν να σου πουλήσουν πχ 10 Iphones η 10 IPads αν νομίζουν οτι μπορέι να χρησιμοποιηθουν σαν ξέπλημα μαύρου χρήματος.

Επίσης άμα έχεις πολλά Gift Cards μπορούν επίσης να να αρνηθούν να σου πουλήσουν υπολογιστή

https://consumerist.com/2007/03/02/apple-wont-sell-you-a-computer-because-youve-got-too-many-gift-cards/

• Like 1
Δημοσ.

καλα τωρα σοβαρα ? Γενια μεχρι το γονατο, ενα σεντονι τυλιγμενο απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια, δερμα μαυροτσουκαλο και αμα ακουσεις να φωναζουν " μπαλαχ μπαμπαλαχταρ " θα μας βλεπεις απο ψηλα. . .

Μπαλάχ ποιος είναι;

Δημοσ.

Καλά ε αυτό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η APPLE

Αν της είχε συμβεί τόσο χοντρή πατάτα όσο με το note 7 μπορεί και να το έκανε (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Δημοσ.

Αυτός σίγουρα σκέφτεται: "Ω, ρε μαλ@κα και αν σκάσουν όλα μαζί τώρα, τι γίνεται??" :P :P :P

attachicon.gif e5790ae119ebc3ce90b21ac360ef3a16.jpg

Πέρα από την πλάκα, και παρ' όλο που δεν γουστάρω καθόλου την Samsung, ΜΠΡΑΒΟ της για την κίνηση και το γαμάτο marketing...

Κανενας δεν παει να το ανοιξει και να το δοκιμασει ? Περιεργο .... Και η πτηση ειναι τοσο τιγκα σαν παστες σαρδελες στο κουτι . Ολοι καθονται και το κοιτανε αδιαφοροντας ; Σε νορμαλ πτηση σε πρήζουν να προσεχεις μη το αναψεις και πεσει το αεροπλανο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...