Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μπας και ήταν όλοι υπάλληλοι της σαμσουνγκ και το έκαναν διαφήμιση στημένη; Και επιστροφή οι συσκευές μετά....

Λες να έχει ανάγκη η samsung τα 200 χιλιάρικα όταν βγάζει κάτι δις το χρόνο?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"200" υπαλληλοι της σαμσουνγκ πηραν 200 νοτε 8 οπου τα εχουν δουλεψει και με το παραπανω και αν δεν τα πηρανε αυτοι τα πιραν αλλοι που δεν δουλεψανε για τη σαμσουνγκ... μονο και μονο για τη διαφημιση.... ;)

Ποιές νομίζεις οτι είναι οι πιθανότητες να βρέθουν 200 υπαλληλοι της Samsung στην ίδια πτήση;

Δημοσ.
Ποιές νομίζεις οτι είναι οι πιθανότητες να βρέθουν 200 υπαλληλοι της Samsung στην ίδια πτήση;
εκδρομουλα ολοι οι εργαζομενοι μαζι στο σουνιο.. με αεροπλανο ... :)
Δημοσ.

Τι θα έδινες για το Apple μάρκετιγκ αν γνώριζες οτι η Apple απαγορεύει την δωρεάν δίαθεση οποιοασδήποτε συσκευής Apple απο τρίτους;

δε με απασχολεί ποιο προϊόν και ποια εταιρία - τέτοιου τύπου «προμόσιον» δείχνουν ότι το προϊόν δεν είναι αρκετά ποθητό προς απόκτηση

Δημοσ.

Τι θα έδινες για το Apple μάρκετιγκ αν γνώριζες οτι η Apple απαγορεύει την δωρεάν δίαθεση οποιοασδήποτε συσκευής Apple απο τρίτους;  Για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται ποτέ να δείς την Αpple να δίνει οτιδηποτε τσάμπα σε Trade Shows. Εχω δει σε Tradeshow την GoPro και την Microsoft να δίνουν τσάμπα προιόντα(Surface) αλλα την Apple ποτέ

http://fortune.com/2011/06/01/apple-tries-to-put-the-kibosh-on-ipad-and-iphone-giveaways/

Specifically, the "guidelines" state:

• iPad, iPhone and the iPhone Gift Card may not be used in third-party promotions.
  • iPod touch is only allowed to be used in special circumstances and requires a minimum purchase of 250 units.
  • You may NOT use the Myriad Set font on or in connection with web sites, products, packaging, manuals, or promotional/advertising materials.
  • The use of "free" as a modifier in any Apple product reference in a prominent manner (headlines, call- outs, etc.) is prohibited.
  • You must submit all marketing materials related to the promotion of Apple products to Apple for review.

Είμαι σίγουρος ότι έχω δει σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να δίνουν iphone και ipad δώρο. Αυτό απαγορεύεται ή κάτι άλλο;

Κατά τα άλλα να πω κι εγώ μπράβο στη samsung, αν και δεν κατάλαβα πως διάλεξαν την πτήση.

Δημοσ.

Μου φαίνεται χαζή και αστεία κίνηση ταυτόχρονα.Δηλαδή φτιάχνεις μια συσκευή που αυτοαναφλέγεται , δημιουργείς μια αρνητική εικόνα και πώς το σώζεις;Δίνεις δώρεαν την συσκευή σου που αυτοαναφλεγόταν σε επιβάτες ενός αεροπλάνου στην Ισπανία! No sense.

Δημοσ.
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το μύνημα που θέλει να περάσει είναι "Κοιτάχτε... το καινούριο μας κινητό δεν εκρύγνεται και επιτρέπεται στα αεροπλάνα... Έχουμε και φωτογραφίες που το αποδυκνίουν" 

Λυπήσου τα μάτια μας πριν πεις τις εξυπνάδες σου όμως

Δημοσ.

εγώ πάντως και να μου το χάριζαν, θα άνοιγα το παράθυρο και θα το πέταγα... samsung ποτέ ξανά

Καλαα εσύ... αν σου τύχει πάντως κατι παρόμοιο στείλε μου pm να το πετάξεις στα χέρια μου.

Δημοσ.

Επειδή πολλά αρνητικά σχόλια βλέπω εδω πέρα...για την καημένη την Samsung.....να δω τι θα λέγατε αν μας ερχόταν 1 ωραίο pm και έλεγε ότι αγαπητέ Insomniac επειδή μας υπερασπιστήκατε σε χαλεπούς καιρούς εμείς με την σειρά μας σας κάνουμε δώρο 1 SNote 8

:) :)  :) :)  :)

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο σε ολες τις εταιρειες που κανουν τετοιες κινησεις.......... ειλικρινα χαιρομαι οταν βλεπω, ακουω κατι τέτοιο!

Και και απιστευτος υπολογιστης εεεε κινητό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...