Antiriad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για κάποια πυκρόχωλα σχόλια πριν... μετά από αρκετό καιρό πήρα samsung και συγκεκριμένα note 8 ???? (με δόσεις)... Είχα πιο παλιά note 4... Η Samsung κακά τα ψέματα είναι υπερδύναμη και σε αντίθεση με άλλες εταιρείες έκανε κίνηση, παραδέχτηκε το λάθος της με τα note 7 και έφτιαξε ότι καλύτερο κυκλοφορεί από πλευράς οθόνης και σχεδιασμού τουλάχιστον στον κόσμο...το note 8 Και φτιάχνει τις οθόνες και τους επεξεργαστές του iPhone x...και άλλων εταιρειών...(η Samsung μοιράζει note 8 για λόγους διαφήμισης και η Apple δεν βάζει ασύρματο φορτιστή στο κουτί στα νέα iphone 8 plus που φουσκώνουν μόνα τους... Πέριση πήραμε και εμείς το Note 7(της γυναίκας) το οποιο γυρίσαμε 2 φορές (Original και μετά το Updated) . Φέτος η Samsung έδωσε σε την δυνατότητα σε όσους πήραν το Note 7 να πάρουν το Note 8 με 400 δολάρια έκπτωση. Οπότε και το πήραμε ξανά. 2
hristos1975psi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 άϊντε με το καλό και στα καλάθια στα παζάρια εύχομαι.....
sotirisl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πέριση πήραμε και εμείς το Note 7(της γυναίκας) το οποιο γυρίσαμε 2 φορές (Original και μετά το Updated) . Φέτος η Samsung έδωσε σε την δυνατότητα σε όσους πήραν το Note 7 να πάρουν το Note 8 με 400 δολάρια έκπτωση. Οπότε και το πήραμε ξανά. εμένα αυτό το ρημαδιασμένο S6 Edge+ που τους το δείχνω μπροστά στα μάτια τους ότι έχει πρόβλημα και μου λένε αλλα αντ άλλων πότε θα μου το αλλάξουνε; το χειρότερο service και support που έχω δει ποτέ στην ζωή μου... Έχω γράψει την εμπειρία μου σε προηγούμενο thread...
Antiriad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Apple δεν βάζει ασύρματο φορτιστή στο κουτί στα νέα iphone 8 plus που φουσκώνουν μόνα τους... Μια μικρή διόρθωση αλλα δεν είναι ασυρματος φωρηστής αλλα Rapid Charger. Αλλα και η πονηρή Apple κατήργησε το Headphone Jack γιατι νομίζει οτι θα τρεξουν όλοι να πάρουνε AirPods για $150+ 1
neogeo1982 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μην σκάτε παιδιά θα σας το δώσει προσφορά ο Κοκλώνης το Samsung Galaxy note 8 400 ευρώ απο το Dealber. όπως και με τα iphone 7 4
Antiriad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εμένα αυτό το ρημαδιασμένο S6 Edge+ που τους το δείχνω μπροστά στα μάτια τους ότι έχει πρόβλημα και μου λένε αλλα αντ άλλων πότε θα μου το αλλάξουνε; το χειρότερο service και support που έχω δει ποτέ στην ζωή μου... Έχω γράψει την εμπειρία μου σε προηγούμενο thread... Πήρα και εγώ το Edge S6 της γυναίκας μου πριν 2-3 εβδομάδες όταν πήρε το Note 8 και μπορώ να πώ οτι είχε προβληματα απο καινούργιο. Το κινητό κoλούσε και ορισμένες φορές ήθελε reset. To γυρίσαμε για Refurbished αλλά και αυτό είχε το ίδιο θέμα. Το Note 7 όσο το είχαμε δούλευε άψογα αν εξεραίσεις το πρόβλημα με την μπαταρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εμένα αυτό το ρημαδιασμένο S6 Edge+ που τους το δείχνω μπροστά στα μάτια τους ότι έχει πρόβλημα και μου λένε αλλα αντ άλλων πότε θα μου το αλλάξουνε; το χειρότερο service και support που έχω δει ποτέ στην ζωή μου... Έχω γράψει την εμπειρία μου σε προηγούμενο thread... Δεν ξέρω σε ποια χώρα εισαι (γιατι ταξιδευεις οπως ειπες) αλλά εγω σε Αγγλία και Ελλάδα δεν ειχα ποτέ θεμα. Οταν πήρα το Note 3 με ελλατωματική κεραια (απο Κωτσοβολο) μου αλλαξαν συσκευη σε 2 μερες. Οχι κεραια. Καινουρια συσκευη. Οπως και οταν πήρα το S6 Edge+ που η καμερα ειχε μια περιεργη θαμπαδα μου το αλλαξαν στην smartec στο χαιδαρι σε 3 μερες. Επειδη ετυχε να εχεις ασχημη εμπειρία δεν μπορεις να βγαζεις αχρηστη ολοκληρη εταιρεια, που αρεσει δεν αρεσει σε καποιους ειναι η μονη που προσφέρει νεες τεχνολογίες συνεχώς
Liakos_LILIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και εμείς στην Ελλάδα μας κάνουν δώρο 250 mb Κ λέμε κάτσε καλά....
mordred Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή τι θέλει να μας πει η Samsung;... Χάθηκε να παίρνουν φωτιά μια προηγούμενη σειρά 55άρας; Εκεί θα ήθελα να τους δω... Τώρα τσάμπα μάγκες...
stefanos_th Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ...και πως ντύνονται οι μουλσουμανοι; καλα τωρα σοβαρα ? Γενια μεχρι το γονατο, ενα σεντονι τυλιγμενο απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια, δερμα μαυροτσουκαλο και αμα ακουσεις να φωναζουν " μπαλαχ μπαμπαλαχταρ " θα μας βλεπεις απο ψηλα. . .
sokinfragoul Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Γιατι παντα εμεις να κατουραμε στο πηγάδι;
ny_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μα πόσο φθόνο και ζήλια κρύβουν μερικοί μέσα τους. Αφήστε το πληκτρολόγιο και κλείστε κανένα ραντεβού με κανένα ψυχαναλυτή για να σας βοηθήσει με τα θεματακια σας. unbelievable
Antiriad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν το έκανε αυτό η Apple θα το βλέπαμε στις ειδήσεις στις 20:00 κε επίσης θα είχαμε 10 σελίδες με σχόλια.
Antiriad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ....Επίσης κάτι τέτειο δεν θα το έκανε ποτέ η Apple γιατί οι λέξεις "iPhone" και "τσάμπα" απαγορεύεται να βρίσκονται στην ίδια πρόταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα