Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάντως και να μου το χάριζαν, θα άνοιγα το παράθυρο και θα το πέταγα... samsung ποτέ ξανά

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως και να μου το χάριζαν, θα άνοιγα το παράθυρο και θα το πέταγα... samsung ποτέ ξανά

Εδώ τώρα τι να πρωτοσχολιάσει κανεις... Οτι θα πέταγες το Note 8 επειδή δεν θα το ήθελες, ή οτι θα άνοιγες το παράθυρο να το πετάξεις; :P Και αν είχες κάθισμα διάδρομο τι θα έκανες; :P

• Like 23
Δημοσ.

Σε πρόσφατο ταξίδι στα καμμένα Βούρλα είχαν κάνει το ίδιο σε πέντε τυχερούς επιβάτες του ΚΤΕΛ.

Ζερ Άτλας 2

Δημοσ.

Και μετά, αφού το πήραν όλοι το δώρο του, έκανε ένα μεγάλο μπα και έζησαν αυτοί καλά( στον παράδεισο) και εμείς καλύτερα, εδώ στους ζωντανούς! :P 

Δημοσ.

Ρε μπας και ήταν όλοι υπάλληλοι της σαμσουνγκ και το έκαναν διαφήμιση στημένη; Και επιστροφή οι συσκευές μετά....

Η Samsung αν το ψαξεις γενικα κανει τετοια σε πολλές χώρες και αρκετά συχνα. 

Δημοσ.

Φίλε και εγω δεν θα το αγόραζα ... Αλλα μην λες σαχλαμάρες ... σαν να σου δίνουν 1000€ ζεστά ζεστά ειναι ...

Δημοσ.
Αμα ήταν μάγκες θα έβαζαν να τα μοιράσει κάποιος ντυμένος μουσουλμάνος.... 

...και πως ντύνονται οι μουλσουμανοι;

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποια πυκρόχωλα σχόλια πριν... μετά από αρκετό καιρό πήρα samsung και συγκεκριμένα note 8 ???? (με δόσεις)... Είχα πιο παλιά note 4... Η Samsung κακά τα ψέματα είναι υπερδύναμη και σε αντίθεση με άλλες εταιρείες έκανε κίνηση, παραδέχτηκε το λάθος της με τα note 7 και έφτιαξε ότι καλύτερο κυκλοφορεί από πλευράς οθόνης και σχεδιασμού τουλάχιστον στον κόσμο...το note 8

Και φτιάχνει τις οθόνες και τους επεξεργαστές του iPhone x...και άλλων εταιρειών...(η Samsung μοιράζει note 8 για λόγους διαφήμισης και η Apple δεν βάζει ασύρματο φορτιστή στο κουτί στα νέα iphone 8 plus που φουσκώνουν μόνα τους...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...