Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Α7 είναι full frame, ενώ η Α6000 είναι apsc. Ο φακός που θέλεις εσύ να πάρεις, δεν κάνει σε Α7.

Μου ειχε ξεφυγει οταν διαβαζα το θεμα οτι εβγαλε 24-105 F4 FF για αυτο εγραψα το παραπανω.

Εχει ενα κακο και καλο για εμας η Sony στους φακους, δεν πεφτουν οι τιμες.

Κακο αν θελεις να βρεις μεταχειρισμενο καλο αν θελεις να δωσεις μεταχειρισμενο.

Εγω εχω τρια χρονια τον 35/1.8 και η τιμη του ειναι παραπανω απο οσο τον πηρα.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα καλά, αλλά δυστυχώς το usb-c δεν υποστηρίζει thunderbolt 3 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων αλλά USB 3.1 Gen 1. Τόσο δύσκολο τους είναι;

Καθόλου δύσκολο, ακριβό είναι.

Το Iphone τραβάει full hd στα 240fps... εδώ παρά τον νέο επεξεργαστή μένει στα 120fps.

Θα το θεωρούσα αποδεκτό αν επρόκειτο για μια DSLR μέχρι 1500 ευρώ... ίσως δεν μπορούν να δώσουν τόσα για επεξεργαστή. Αλλά όχι για κάτι που κάνει 3 χιλιάρικα. Θα μπορούσαν να διαθέσουν 30 ή 50 ευρώ παραπάνω για καλύτερο επεξεργαστή, που θα βοηθούσε σε κάθε τομέα τις επιδόσεις της.

Επίσης από ότι βλέπω στα specs της συμπιέζει το βίντεο σε H264 αντί για το νεότερο και σχεδόν 2 φορές πιο αποδοτικό Η265 που αν δεν κάνω λάθος έχουν τα νεότερα Iphone (και πιθανά τα νέα κινητά γενικά). Οπότε λιγότερη πληροφορία για ίδιο bitrate.

Για όσους συγκρίνουν το Video της εν λόγω κάμερας με iPhone κλπ, ας προσέξουν τη σημαντικότερη (για το Video) λεπτομέρεια του άρθρου.

"ωστόσο η A7R III προσθέτει S-Log 3"

Δημοσ.

Αλήθεια με κάνετε και γελώ .. μα συγκρίνεται το οποιοδήποτε κινητό σε φωτογραφία και βίντεο με μια κάμερα; Αν είναι δυνατόν κάτι έχετε μπερδέψει.

.. Λευτέρη όπως έχουμε πει ο 18-105mm α. κρατά τη τιμή του β. έχει εξαιρετική σταθεροποίηση γ. για τα χρήματα του είναι τσάμπα. .. Βασίλης....

Δημοσ.

Δέν νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που να πιστεύουν πως ο φακός του iphone 7+ ή του IP 8+ ή του S8 / S8 + ή του Note 8 ή του Google Pixel 2 ή του LG V30 μπορεί να δώσει ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα από μιά Sony alpha 5 / 7 ή ακόμα και από μιά LUMIX G80 με τους επεξεργαστές εικόνας και βίντεο που φέρουν οι κάμερες. Η νύχτα με τη μέρα.

Δημοσ.

Το Iphone τραβάει full hd στα 240fps... εδώ παρά τον νέο επεξεργαστή μένει στα 120fps.

Θα το θεωρούσα αποδεκτό αν επρόκειτο για μια DSLR μέχρι 1500 ευρώ... ίσως δεν μπορούν να δώσουν τόσα για επεξεργαστή. Αλλά όχι για κάτι που κάνει 3 χιλιάρικα. Θα μπορούσαν να διαθέσουν 30 ή 50 ευρώ παραπάνω για καλύτερο επεξεργαστή, που θα βοηθούσε σε κάθε τομέα τις επιδόσεις της.

Καταλαβαίνεις οτι υπαρχει μια διαφορα αναμεσα σε 42Mpixel Raw sensor και το πως και αν κανει downsampling για να συνεχίζει να χρησιμοποιει ολο τον αισθητηρα και οχι το 1/10 απο αυτον και να εχει τρελο crop. Επισης το bitτate και s-log color pallet. 

Μη συγκρίνεις οτι να ναι.

Δημοσ.

Αλήθεια με κάνετε και γελώ .. μα συγκρίνεται το οποιοδήποτε κινητό σε φωτογραφία και βίντεο με μια κάμερα; Αν είναι δυνατόν κάτι έχετε μπερδέψει.

.. Λευτέρη όπως έχουμε πει ο 18-105mm α. κρατά τη τιμή του β. έχει εξαιρετική σταθεροποίηση γ. για τα χρήματα του είναι τσάμπα. .. Βασίλης....

Βασιλη και ο δικος μου ο 35αρης 390 τον πηρα πριν σχεδον 3 χρονια 420 εχει τωρα.

Δημοσ.

το μόνο σχετικό και σωστό σχόλιο σε όλο το θέμα.. 

και προσθέτω... έλα ντε.. γιατί άραγε το κάνουν αυτό? μάρκετινγκ? γιατί τεχνογνωσία υπάρχει μπόλικη... μάλλον μάρκετινγκ...

Δημοσ.

Δέν νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που να πιστεύουν πως ο φακός του iphone 7+ ή του IP 8+ ή του S8 / S8 + ή του Note 8 ή του Google Pixel 2 ή του LG V30 μπορεί να δώσει ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα από μιά Sony alpha 5 / 7 ή ακόμα και από μιά LUMIX G80 με τους επεξεργαστές εικόνας και βίντεο που φέρουν οι κάμερες. Η νύχτα με τη μέρα.

και όμως φίλε μου.. υπάρχουν λέει.. πιστεύω ένα 90% στο σύνολο και βάλε... 

Δημοσ.

και όμως φίλε μου.. υπάρχουν λέει.. πιστεύω ένα 90% στο σύνολο και βάλε... 

Νεκταριε αλλο τι πιστευουν και αλλο τι ισχυει στην πραγματικοτητα.

Εμενα ενας φιλος οταν εδωσα 1000 ευρω για την Α6000 με τον 35/1.8 μου ειπε τι μ@λ@κ@ς εισαι θα αγοραζες iphone και θα ειχες και ρεστα.

Οταν ειδε μετα φωτογραφιες σε 65αρα 4k τηλεοραση μπηκαν μερικες μυγες μεσα στο στομα γιατι ειχε παθει αγκυλωση ανοικτο.

Σκεψου να τις εβγαζε και καποιος που ξερει να δουλεψει σωστα την μηχανη μου οπως ο Βασιλης ποιο πανω.

Και η φωτογραφικη μου δενε χει σχεση με αυτη εδω μια της πλακας ειναι.

Δημοσ.

Θεριό η νέα κάμερα της Sony, κάμερα για στούντιο και εκδηλώσεις και άμα λάχει και action.

Τι έγινε ρε παιδιά τους κάνει να τρέχουν; .. NikCanon.... πάλι θα έχουν ζόρια στον ύπνο τους.

Πόσους που βγάζουν το ψωμί τους φωτογραφίζοντας, έχεις δει με Sony? Διότι δεν είναι μόνο η μηχανή, οι φακοί είναι η πιο μεγάλη επένδυση. Nikon & Canon είναι η προίκα των περισσοτέρων εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Πόσους που βγάζουν το ψωμί τους φωτογραφίζοντας, έχεις δει με Sony? Διότι δεν είναι μόνο η μηχανή, οι φακοί είναι η πιο μεγάλη επένδυση. Nikon & Canon είναι η προίκα των περισσοτέρων εδώ και πολλά χρόνια.

Γιατι η "επενδυση" για εναν φωτογραφο ειναι οι φακοι και οταν εχεις επενδυσει σε φακους τοσα χρονια λιγο δυσκολο να αλλαξεις στρατοπεδο αρα λογικο ειναι αυτο που λες.

Δημοσ.

Η αλλαγή εταιρίας γίνεται επί το πλείστον από νέας γενειάς φωτογράφων ιδιαίτερα στην Ελλάδα με τα σημερινά μας χάλια. Όμως και στη χώρα μας κάνουμε τη τούμπα γιατί δεν αντέχουμε πλέον τους δεινόσαυρους που έχουν παραμείνει στάσιμοι.

Αν έχουμε δει φωτογράφους με Sony; 

Με Sony, fuji, olympous, ήδη στην Αμερική η Nikon έχασε τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις.

Δημοσ.

Ευτυχως εχει φτηνους ποιοτικους φακους και καλα χρωματα, μεταπωλητικη αξια και ουρα επαγγελματιων φωτογραφουν που περιμενουν να αγορασουν sony. ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...