petran91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ποσό που διαθέτουμε : Όσο πιο φθηνό, τόσο πιο καλά. Ιδανικά ~250Χρήση υπολογιστή : Πλοήγηση στο ίντερνετΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚανέναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει οθόνηΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειαζόμαστεΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΡόδοςΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα καλύτερα για αποφυγή μεταφορικών αλλά και την έκδοση τιμολογίουΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Κατά προτίμηση από το κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Δεν επιθυμούμε λειτουργικόΛίγα λόγια: To σύστημα θα στηθεί σε επιχείρηση για να το χρησιμοποιούν πελάτες αποκλειστικά για χρήση ίντερνετ. Επομένως χρειαζόμαστε τιμολόγιο απαραίτητα.Προσπάθησα να κάνω μία σύνθεση από eshop με έναν celeron g3930 όμως πάμε κοντά στα 300 καθώς έχει ακριβά τροφοδοτικά και κουτιά. Αν μπορέσετε να κάνετε κάτι καλύτερο θα σας είμαι ευγνώμον.
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (VISIONSTUDIO) (DIGITALMASTER) Και ένα κοντά στα 250€ που ζήτησες. (VISIONSTUDIO) Και από e-gate .
petran91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βγάζουμε και το DVDRW που δεν θα μας χρειαστεί και πέφτουμε κι άλλο.Επίσης μάλλον απορρίπτω την τελευταία σύνθεση λόγω FM2 socket, που ναι μεν είναι οκ για τη δουλειά που θέλουμε αλλά δεν μου πάει να αγοράσω νέο σύστημα με τέτοιο socket..H πρώτη μου αρέσει πολύ, είναι από vision studio αν δεν κάνω λάθος?Τέλος για να φτάσουμε κοντίτερα στα 250, με μία 4gb ram θα είμαι οκ ίσως, σωστά?
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βγάζουμε και το DVDRW που δεν θα μας χρειαστεί και πέφτουμε κι άλλο. Επίσης μάλλον απορρίπτω την τελευταία σύνθεση λόγω FM2 socket, που ναι μεν είναι οκ για τη δουλειά που θέλουμε αλλά δεν μου πάει να αγοράσω νέο σύστημα με τέτοιο socket.. H πρώτη μου αρέσει πολύ, είναι από vision studio αν δεν κάνω λάθος? Τέλος για να φτάσουμε κοντίτερα στα 250, με μία 4gb ram θα είμαι οκ ίσως, σωστά? Το FM2+ το εκμεταλλεύεσαι για να σου ρίξει το κόστος στις μνήμες , μιας και η DDR3 είναι φτηνότερη. Από εκεί ότι πάρεις + ένα 10€ απο cpu/mobo. Τώρα ότι θες κάνεις. Στο σερφάρισμα δεν θα έχει θέμα κανένα.
petran91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το FM2+ το εκμεταλλεύεσαι για να σου ρίξει το κόστος στις μνήμες , μιας και η DDR3 είναι φτηνότερη. Από εκεί ότι πάρεις + ένα 10€ απο cpu/mobo. Τώρα ότι θες κάνεις. Στο σερφάρισμα δεν θα έχει θέμα κανένα. Καταλαβα.. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα