adtakhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 300 Την φτηνότερη 8άρα https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+RX+Serie/RX+580.html 1
InTheEnd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 εχεις συγκεκριμενο λογο να θες την gigabyte? Ναι και για θεματα μεταπωλησης και την θεωρω την πιο αξιοπηστη http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/1011543-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-xfx-gts-xxx-edition-rx-580-8gb/ Αυτή τώρα θεωρείται λογική τιμή; όταν καινούργια έχει 330;
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ναι και για θεματα μεταπωλησης και την θεωρω την πιο αξιοπηστη http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/1011543-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-xfx-gts-xxx-edition-rx-580-8gb/ Αυτή τώρα θεωρείται λογική τιμή; όταν καινούργια έχει 330; Καλημέρα, εντελώς ενημερωτικά και για να μην έχεις καμία παρατήρηση απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελιών. Τώρα για την ερώτηση σου, το θέμα είναι εσύ πως το βλέπεις, την θέλεις; την παίρνεις την θεωρείς ακριβή; πας παρακάτω. Προσωπικά ήθελα να πάρω 580 και έκανα το λάθος να περιμένω αντί της 480, κατέληξα με μια 1060 και μια 1070 τελικά γιατί δεν είχα σκοπό ούτε να περιμένω μήνες ούτε να πληρώσω καπέλο για ένα προϊόν 100€.
Dr_73 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Με πολύ διάβασμα δεν θα πω ότι είμαι κατά καμίας υλοποιήσης,ψάχνω και 580 8gb και 1060 6gb αλλά δεν κάθεται κάτι... Δεν παίρνεις μια 3gb gtx 1060 με 225-230 ευρώ να τελειώνεις ;;; Π.χ. Μια χαρά είναι για 1080 σε mid/high settings. Αρκεί να έχει διπλούς ανεμιστήρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Λίγες ειναι οι εταιριες που πλεον δεν ειναι αξιοπιστες στον χωρο των gpu. Τελος παντων αφου εχεις υο χρημα εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι. Χτυπα οτι φτανει η τσεπη σου και σε καλύπτει.
InTheEnd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά βρήκα μια Asus RX580 Strix 8gb μάλλον θα την πάρω αύριο αν δεν με κρεμάσει και αυτός ο αγοραστής 1
PanosYX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το mindfactory εχει αυτη τη στιγμη την vega 64 liquild στα 710 ευρω. Σκεφτομαι αν αξιζει με την προυποθεση οτι: α) εχω μεινει με την 460 και δεν μπορω να παιξω τιποτα σε ultrawide πανω απο το medium μην πω low, β) θα αργησουν οι custom και οταν κυκλοφορησουν ποσο πιο φθηνες η μαλλον ποσο πιο ακριβες θα εναι απο τις stock, γ) οι vega δουλευουν πολυ καλυτερα και πιο ησυχα στο νερο, αν θελεις να βαλεις στο νερο μια stock εστω και την 56, ειδικα αν δεν εχεις ηδη τα υπολοιπα υποσυστηματα υδροψυξης το κοστος πηγαινει πολυ παραπανω απο την aio Με εταιρικο αφμ και μεταφορικα βγαινει περιπου 620 ευρω. Εσεις τι πιστευετε αξιζει;
InTheEnd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Άκυρο τελικά η κάρτα παιδιά συνεχίζουμε το ψάξιμο... πλέον είναι σαν περιπέτεια να βρεις αξιόπιστο πωλητή...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το mindfactory εχει αυτη τη στιγμη την vega 64 liquild στα 710 ευρω. Σκεφτομαι αν αξιζει με την προυποθεση οτι: α) εχω μεινει με την 460 και δεν μπορω να παιξω τιποτα σε ultrawide πανω απο το medium μην πω low, β) θα αργησουν οι custom και οταν κυκλοφορησουν ποσο πιο φθηνες η μαλλον ποσο πιο ακριβες θα εναι απο τις stock, γ) οι vega δουλευουν πολυ καλυτερα και πιο ησυχα στο νερο, αν θελεις να βαλεις στο νερο μια stock εστω και την 56, ειδικα αν δεν εχεις ηδη τα υπολοιπα υποσυστηματα υδροψυξης το κοστος πηγαινει πολυ παραπανω απο την aio Με εταιρικο αφμ και μεταφορικα βγαινει περιπου 620 ευρω. Εσεις τι πιστευετε αξιζει; μου φαινονται πολλα απο την στιγμη που η 1080 εχει 550 και κατι και σε αρκετες περιπτωσεις την παταει (απο οσο εχω δει ) . βεβαια αμα την εχεις βαλει στο ματι παρε την, γιατι αν εισαι στο περιμενε θα βγουν οι vega 2 και θα εχεις ξενερωσει που δεν θα χεις παιξει κανενα game. παρτη τωρα να την χαρεις. Άκυρο τελικά η κάρτα παιδιά συνεχίζουμε το ψάξιμο... πλέον είναι σαν περιπέτεια να βρεις αξιόπιστο πωλητή... για μενα στο ξαναπα μεταπωλητικη αξια δεν θα εχει ουτε 20 ευρω παραπανω η gigabyte απο την παλιτ στα 3 χρονακια που θα την εχεις. Αλλα θα σου λεγα ειδικα αυτο το καιρο στις αγγελιες μην ψαχνεις . Ο κοσμος δεν παει καλα. ( εγω ραμ εψαχνα και κατεληξα να παραγγειλω καινουργιες αφου μου λεγανε ο ενας ναι διαθεσιμες αλλα θα περασει και ενας να παρει κατι και μπορει να παρει και αυτες και θα σε ειδοποιησω και δεν εχω χρονο να μιλησω κλπ. δεν βγαζεις ακρη)
Sakiz105 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Βάλε αγγελία ζήτησης. Η μόνη διαφορά είναι ο χρόνος εγγύηση παραπάνω. Ωστόσο αν σκέφτεσαι να πάρεις μτχ κάρτα γραφικών, που καινούργια κάνει 280, στα 300 έχεις ήδη χάσει την αγορά. Καλό το freesync ωστόσο αν είναι να περιμένεις 3 μήνες να πάρεις κάρτα δεν αξίζει. Κοίτα και σε 1060 6gb, ίδιες επιδόσεις έχουν απλά χάνεις το freesync
PanosYX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 μου φαινονται πολλα απο την στιγμη που η 1080 εχει 550 και κατι και σε αρκετες περιπτωσεις την παταει (απο οσο εχω δει ) . βεβαια αμα την εχεις βαλει στο ματι παρε την, γιατι αν εισαι στο περιμενε θα βγουν οι vega 2 και θα εχεις ξενερωσει που δεν θα χεις παιξει κανενα game. παρτη τωρα να την χαρεις. Θα ειχα παρει ηδη nvidia αλλα δεν θελω γιατι εχω freesync οθονη. Οποτε θα την κανω παραγγελια. 1
firepc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Θα ειχα παρει ηδη nvidia αλλα δεν θελω γιατι εχω freesync οθονη. Οποτε θα την κανω παραγγελια. ποια amd καρτα κανει για την c34f791?
PanosYX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Vega 64 για τέτοια αναλυση. Μη σου πω καλυτερα δυο vega 56 αν θες να τα παιζεις τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα