Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω απεγνωσμένα για GPU το τελευταιό 3ημερο και δεν μπορω να βγάλω άκρη.....

Σε τι θα πηγαίνατε;

Gigabyte GTX 1060 6gb

Sapphire Radeon RX 580 4GB

Sapphire Radeon RX 480 8GB

Και για ποιο λογο; κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με μια 1060 3gb σε ανάλυση 1080 παίζεις άνετα με mid/high settings , στα περισσότερα παιχνίδια και μένεις σε επίπεδα κάπου 215 ευρώ, για μια καλή υλοποίηση με 2 ανεμιστήρες. 

• Like 1
Δημοσ.

1080p και Freesync, οπότε πας για τις RX 580 8GB που έχει ετοιμοπαράδοτες το MSystems στα 330€ κοντά. Είναι πάνω από την τιμή που πρέπει να έχει αυτή η κάρτα αλλά τι να κάνεις. Εναλλακτικά πάρε μεταχειρισμένη από αγγελίες στα 260€ ή 4GB στα 220€ αν θες να κάνεις οικονομία. Καινούργια 4άρα στα 300€ που παίζουν δεν αξίζει.

Για Vega δεν αξίζει να κάνεις οικονομία και να πάρεις, είναι πιο πολύ για 1440p και μέχρι να αλλάξεις οθόνη μπορεί να έχουν πέσει οι τιμές ή να έχει βγει κάτι καλύτερο. Σε Nvidia αν πας χάνει το Freesync και είναι κρίμα, άσε που οι 6GB ξεκινάνε από 270€ περίπου και έχουν ίδιες επιδόσεις, οπότε δεν αξίζει για 50€ να χάσεις το adaptive sync που ήδη έχεις.

Δημοσ.

Μεγάλο θέμα, καλύτερα να ψάξεις στο Google. Συνοπτικά είναι τεχνολογία adaptive sync. Μπορεί να συγχρονίσει το refresh rate της οθόνης με τα fps που βγάζει η κάρτα έτσι ώστε η εικόνα να είναι ομαλή χωρίς σπασίματα/tearing. Το freesync είναι μόνο για AMD κάρτες και το gsync μόνο για Nvidia. Είναι διαφορετικά από το vsync.

Δημοσ.

Ναι κατι εχει παρει το αυτι μου και βλεπω οτι γινετε ενα μεγαλο war μεταξυ gsync και freesync οποτε δεν ξερω τι παιζει και που να καταληξω... ολοι μου λενε μακρια απο AMD καρτες αλλα;;;; παω; δεν παω; να προτιμησω μηπως μια 1060 6gb? η να εκμεταλλευτω το freesync που εχει η οθονη μου; 

Δημοσ.

Για  το free sync δεν πληρώνουν φράγκα οι κατασκευαστές στην amd

ενώ για το gsync πληρώνουν στην nvidia , οπότε όλες σχεδόν οι νέες οθόνες έχουν free sync.

Το αποτέλεσμα ; Όποιος ζητάει συμβουλή, με οθόνη κάτω των 550 ευρώ (το 99,99998% δηλ ) του προτείνουν κάρτα ati.

Προσωπικά έχω 2 οθόνες free sync , τη μία τη δουλεύω χωρίς κάρτα γραφικών με την ενσωματωμένη ενός skylake

και την άλλη με μια gtx 970 και είναι μια χαρά και οι δύο ... και ας "πηγαίνει χαμένο" το free sync .

Στην ερευνα που θα κάνεις, ψάξε ποιός πουλάει περισσότερες κάρτες ! Θα δείς ότι ... μάλλον η nvidia !

Και διάβασε και θέματα που ανοίγονται με προβλήματα για κάρτες γραφικών !!!!!!

Πόσες είναι doa, πόσες καίγονται σε 10 μέρες, πόσες βγάζουν  artifacts το πρώτο 6μηνο,

με πόσες βάζει ο άλλος νέους drivers και ... δεν κάνουν boot τα windows ,

σε πόσες τα φτύνουν οι ανεμιστήρες κτλ και βγάλε τα συμπεράσματά σου !

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια.... που καταληξαμε τελικα; τώρα διαβασμένος βλέπω ότι ο φίλος μιλάει για τις AMD καρτες οτι βγαζουν τρελα θεματα σε μικρο χρονικο διάστημα..... εχω μπερδευτει.. >.<

Δημοσ.

ενώ για το gsync πληρώνουν στην nvidia , οπότε όλες σχεδόν οι νέες οθόνες έχουν free sync.

Το αποτέλεσμα ; Όποιος ζητάει συμβουλή, με οθόνη κάτω των 550 ευρώ (το 99,99998% δηλ ) του προτείνουν κάρτα ati.

Προσωπικά έχω 2 οθόνες free sync , τη μία τη δουλεύω χωρίς κάρτα γραφικών με την ενσωματωμένη ενός skylake

και την άλλη με μια gtx 970 και είναι μια χαρά και οι δύο ... και ας "πηγαίνει χαμένο" το free sync .

Στην ερευνα που θα κάνεις, ψάξε ποιός πουλάει περισσότερες κάρτες ! Θα δείς ότι ... μάλλον η nvidia !

Πόσες είναι doa, πόσες καίγονται σε 10 μέρες, πόσες βγάζουν  artifacts το πρώτο 6μηνο,

Παλι ποσταρισμα με μισος πορωση και παρωπιδες?  Μα για να το κανεις αυτο που λες, φυσικα και το μονο που πρεπει να γκουγλαρεις ειναι "προβληματα καρτων amd"!

Η nvidia εχει πιο δυνατες καρτες εννοειται αλλα με και με το αναλογο οικονομικο αντικρισμα...

Και αυτο με τους drivers που λες συνεβαινε επι Ati που ετσι κι αλλιως εκει φαινεται οτι εχεις μεινει ακομα, μιας και πιο πανω λες οτι καποιοι προτεινουν  "ati" καρτες γραφικων...Εδω και χρονια ειναι amd...Τοσο πολυ ψαχνεσαι και  σχηματιζεις ολοκληρωμενη αποψη...

Και αυτοι που εχουν προβληματα, ειναι αυτοι που δεν ξερουν και κοπανανε 80 drivers τον ενα πανω στον αλλο χωρις ddu κτλ...

Και τα περισσοτερα θεματα που εχω δει με ανεμιστηρες ειδικα που λες κι εσυ, ειναι σε 1060  1070  1080...

Τοσο κολλημα πρεπει να εχεις φιλτατε!

AMD 666   AMD 666   AMD 666   AMD 666  :P :P :P

Κι εγω αν ποσταρω ολη μερα " προβληματα nvidia γραφικων" , ολο αυτα θα βλεπω!Αρα οι αντιπαλοι ειναι αψεγαδιαστοι!

Φιλε TS παρε ο,τι θελεις κι αμα βλεπεις πορωμενους,να προβληματιζεσαι και να ψαχνεις καλυτερα αυτο που σε απασχολει...

• Like 3
Δημοσ.

Παλι ποσταρισμα με μισος πορωση και παρωπιδες?  Μα για να το κανεις αυτο που λες, φυσικα και το μονο που πρεπει να γκουγλαρεις ειναι "προβληματα καρτων amd"!

Η nvidia εχει πιο δυνατες καρτες εννοειται αλλα με και με το αναλογο οικονομικο αντικρισμα...

Και αυτο με τους drivers που λες συνεβαινε επι Ati που ετσι κι αλλιως εκει φαινεται οτι εχεις μεινει ακομα, μιας και πιο πανω λες οτι καποιοι προτεινουν  "ati" καρτες γραφικων...Εδω και χρονια ειναι amd...Τοσο πολυ ψαχνεσαι και  σχηματιζεις ολοκληρωμενη αποψη...

Και αυτοι που εχουν προβληματα, ειναι αυτοι που δεν ξερουν και κοπανανε 80 drivers τον ενα πανω στον αλλο χωρις ddu κτλ...

Και τα περισσοτερα θεματα που εχω δει με ανεμιστηρες ειδικα που λες κι εσυ, ειναι σε 1060  1070  1080...

Τοσο κολλημα πρεπει να εχεις φιλτατε!

AMD 666   AMD 666   AMD 666   AMD 666  :P :P :P

Κι εγω αν ποσταρω ολη μερα " προβληματα nvidia γραφικων" , ολο αυτα θα βλεπω!Αρα οι αντιπαλοι ειναι αψεγαδιαστοι!

Φιλε TS παρε ο,τι θελεις κι αμα βλεπεις πορωμενους,να προβληματιζεσαι και να ψαχνεις καλυτερα αυτο που σε απασχολει...

Όταν κάποιο post ξεφεύγει από την τυπική απάντηση που δίνεται σε όλους,

αυτός που το γράφει , βαπτίζεται ... πορωμένος .. με παρωπίδες κτλ ...

Ενώ όλες οι απαντήσεις που βλέπεις είναι ...

1)ΓΙΑ CPU: πάρε ryzen

2)Για κάρτα : εφοσον ΕΧΕΙΣ FREE SYNC, πάρε ... amd vga !!!!!!

Free sync έχουν σχεδόν όλες οι νέες οθόνες, αφού είναι ... τσαμπα , οπότε κατά συνέπεια

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ AMD !!!!!!

Και μετά πέφτει κλάμα από τους αγοραστές και γέλιο από τους αναγνώστες του φόρουμ !!!!

Αν δεν με πιστεύει κάποιος , μπορεί να διαβάσει μόνος του , ακόμη και στο θέμα για τους επεξεργαστές INTEL,

γράφουν αποκλειστικά για την ... "ανωτερότητα" των ryzen και δυσφημούν τους intel του θέματος.

Π.χ. στο θέμα για το Ζ370.

Υ.Γ. ddu με καμιά 40ρια κάρτες nvidia , δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Μάντεψε που χρειάστηκε !!!

Πέρσι , αν θες μπορείς να ρωτήσεις και μόνος σου για να το επαληθεύσεις,

ειχα πουλήσει στο sheogorath gtx 295. Δούλευε ασταμάτητα στο ίδιο pc,

πρέπει να είχαν περαστεί 100 αναβαθμίσεις drivers. Ποτέ δεν χρειάστηκε ddu .

Ψάξε τι ειχαν περάσει όσοι είχαν της ίδιας εποχής καμία ... HD 4870 !!!!!!!

(αν υπάρχει ακόμη καμια σε λειτουργία , να κάνουμε και λίγο χαβαλέ).

Δημοσ.

Raeon vs Gforce: με Matrox συμβιβάζεσαι;

• Like 1
Δημοσ.

Μα τοσες καρτες γραφικων εχουν περασει απο το χερι σου. Εισαι enthusiast user. Για πες τα σπεκς και δωσε μια φωτο του κτηνους σου. Μιας και έχεις αλλαξει 40 καρτες ρε παιδακι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...