eleni89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα πάει να ξεφύγει πάντως.... Θα συμφωνήσω. Anyway μίλησα με τον φίλο μου. Τα κανόνισε FedEx International από τη μεριά του, πλήρωσε 60 ευρώ περίπου εξτρά και θα το παραλάβω μέχρι την 1η του μηνός. Γιατί είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χρεωθεί 350 ευρώ για να επιστραφεί. (ναι τόσα του είπαν ότι θα ήθελε apparently) Θα ξανααπαντήσω όταν παραλάβω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
stelios18120 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω. Anyway μίλησα με τον φίλο μου. Τα κανόνισε FedEx International από τη μεριά του, πλήρωσε 60 ευρώ περίπου εξτρά και θα το παραλάβω μέχρι την 1η του μηνός. Γιατί είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χρεωθεί 350 ευρώ για να επιστραφεί. (ναι τόσα του είπαν ότι θα ήθελε apparently) Θα ξανααπαντήσω όταν παραλάβω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσειςΑφού βρήκατε λυση είστε οκ 1
eleni89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αφού βρήκατε λυση είστε οκ Η αλήθεια είναι ότι θα ηρεμήσω μόνο όταν επιτέλους τα έχω στα χέρια μου. Να'σαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα