greekbusters Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα οπελ άστρα του 05( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το μοντέλο ) και έχει πέσει η ταπετσαρία από τον ουρανό. Ξέρετε που παίζουν οι τιμές; δεν έχω ρωτήσει πουθενά ακόμα , αλλά δεν έχω ιδέα Πόσο κοστίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Από 100-120€ και πάνω ζητάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κάπου εκεί το περίμενα ομολογώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχω αλλαξει σε Audi TT με 100 ευρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Απο 120 ευρώ υπολόγισε, είχες κάνει βιολογικό καθαρισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν έχω κάνει βιολογικό, αν Ρωτάς εμένα. Χρειάζεται να κάνω για κάποιο λόγο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 πιθανώς να ρωτάει, μήπως για αυτό σου έφυγε ο ουρανός.... Εγώ που έκανα μου έφυγε η ταπετσαρία και στον ουρανό και στις πόρτες... Υπάρχει κάποιος καλός που να προτείνετε παιδιά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 πιθανώς να ρωτάει, μήπως για αυτό σου έφυγε ο ουρανός.... Εγώ που έκανα μου έφυγε η ταπετσαρία και στον ουρανό και στις πόρτες... Υπάρχει κάποιος καλός που να προτείνετε παιδιά; Μπορει να συμβει και για αυτο αλλα μπορει και λογω ηλικιας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Συνηθως το κρεμασμα του ουρανου γινεται απο τα ανοιχτα παραθυρα... Οταν τα ανοιγεις και τρεχεις η δυναμη του αερα που μπαινει μεσα προκαλει το κρεμασμα με το χρονο. Το επαθε και ο πατερας μου και η μανα μου αλλα ευτυχως κατσαμε με τον πατερα μου και τα επισκευασαμε μαζι. Επειδη ειναι δυσκολη δουλεια θεωρω πηγαινε καλυτερα σε καποιον να στο φτιαξει. Μετα αν μπορεις τσεκαρε να δεις αν εχουν κολληθει καλα τα σημεια που ειναι τα χερουλια που πιανομαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω Τελικά ρώτησα σε γνωστό συνεργείο που κάνει αναβαθμίσεις σε αμάξια και μπορεί να το αναλάβει στα 90€. Περίμενα περισσότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παρκάρει έξω το αυτοκίνητο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συνηθως το κρεμασμα του ουρανου γινεται απο τα ανοιχτα παραθυρα... Οταν τα ανοιγεις και τρεχεις η δυναμη του αερα που μπαινει μεσα προκαλει το κρεμασμα με το χρονο. Το επαθε και ο πατερας μου και η μανα μου αλλα ευτυχως κατσαμε με τον πατερα μου και τα επισκευασαμε μαζι. Επειδη ειναι δυσκολη δουλεια θεωρω πηγαινε καλυτερα σε καποιον να στο φτιαξει. Μετα αν μπορεις τσεκαρε να δεις αν εχουν κολληθει καλα τα σημεια που ειναι τα χερουλια που πιανομαστε. Πως ακριβώς το επισκευάσατε ? Υπάρχει τρόπος χωρίς να βγάλσιμο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πως ακριβώς το επισκευάσατε ? Υπάρχει τρόπος χωρίς να βγάλσιμο ? καλησπερα φιλε azografos. Στην αρχη ειπαμε με τον πατερα μου να βαλουμε καρφιτσες και το καναμε αλλα τελικα αρχισε να κρεμαει και απο αλλα σημεια με το χρονο και αποφασισαμε να κατσουμε να προσπαθησουμε να το κανουμε μαζι μετα απο λιγη ερευνα που καναμε. Δες ενα σχετικο βιντεο εδω : καπως ετσι το καναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πως ακριβώς το επισκευάσατε ? Υπάρχει τρόπος χωρίς να βγάλσιμο ?χωρις βγαλσιμο δεν γινεται,εκτος και αν δεν σε πειραζει να φαινεται χαλια το υφασμα.μην φοβασαι το βγαλσιμο,το απλωμα του υφασματος ενω εχει την κολλα,ειναι το ζορικο.πρεπει να κοβει η γκλαβα και των δυο ατομων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Άρα δεν το γλιτώνω το ξύλωμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα