Προς το περιεχόμενο

Ουρανός αυτοκινήτου

greekbusters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα οπελ άστρα του 05( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το μοντέλο ) και έχει πέσει η ταπετσαρία από τον ουρανό. Ξέρετε που παίζουν οι τιμές; δεν έχω ρωτήσει πουθενά ακόμα , αλλά δεν έχω ιδέα Πόσο κοστίζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιθανώς να ρωτάει, μήπως για αυτό σου έφυγε ο ουρανός....

Εγώ που έκανα μου έφυγε η ταπετσαρία και στον ουρανό και στις πόρτες...

Υπάρχει κάποιος καλός που να προτείνετε παιδιά;

• Like 2

πιθανώς να ρωτάει, μήπως για αυτό σου έφυγε ο ουρανός....

Εγώ που έκανα μου έφυγε η ταπετσαρία και στον ουρανό και στις πόρτες...

Υπάρχει κάποιος καλός που να προτείνετε παιδιά;

Μπορει να συμβει και για αυτο αλλα μπορει και λογω ηλικιας.

• Like 1

Συνηθως το κρεμασμα του ουρανου γινεται απο τα ανοιχτα παραθυρα... Οταν τα ανοιγεις και τρεχεις η δυναμη του αερα που μπαινει μεσα προκαλει το κρεμασμα με το χρονο. Το επαθε και ο πατερας μου και η μανα μου αλλα ευτυχως κατσαμε με τον πατερα μου και τα επισκευασαμε μαζι. Επειδη ειναι δυσκολη δουλεια θεωρω πηγαινε καλυτερα σε καποιον να στο φτιαξει. Μετα αν μπορεις τσεκαρε να δεις αν εχουν κολληθει καλα τα σημεια που ειναι τα χερουλια που πιανομαστε.  B)  B)

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω :-)

Τελικά ρώτησα σε γνωστό συνεργείο που κάνει αναβαθμίσεις σε αμάξια και μπορεί να το αναλάβει στα 90€. Περίμενα περισσότερα

• Like 2

Συνηθως το κρεμασμα του ουρανου γινεται απο τα ανοιχτα παραθυρα... Οταν τα ανοιγεις και τρεχεις η δυναμη του αερα που μπαινει μεσα προκαλει το κρεμασμα με το χρονο. Το επαθε και ο πατερας μου και η μανα μου αλλα ευτυχως κατσαμε με τον πατερα μου και τα επισκευασαμε μαζι. Επειδη ειναι δυσκολη δουλεια θεωρω πηγαινε καλυτερα σε καποιον να στο φτιαξει. Μετα αν μπορεις τσεκαρε να δεις αν εχουν κολληθει καλα τα σημεια που ειναι τα χερουλια που πιανομαστε.  B)  B)

Πως ακριβώς το επισκευάσατε ? Υπάρχει τρόπος χωρίς να βγάλσιμο ?

καλησπερα φιλε azografos. Στην αρχη ειπαμε με τον πατερα μου να βαλουμε καρφιτσες και το καναμε αλλα τελικα αρχισε να κρεμαει και απο αλλα σημεια με το χρονο και αποφασισαμε να κατσουμε να προσπαθησουμε να το κανουμε μαζι μετα απο λιγη ερευνα που καναμε. Δες ενα σχετικο βιντεο εδω : 

καπως ετσι το καναμε.

χωρις βγαλσιμο δεν γινεται,εκτος και αν δεν σε πειραζει να φαινεται χαλια το υφασμα.μην φοβασαι το βγαλσιμο,το απλωμα του υφασματος ενω εχει την κολλα,ειναι το ζορικο.πρεπει να κοβει η γκλαβα και των δυο ατομων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...