haHa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ναι το ξερω οτι ειναι διαφορετικα κινητα,απλα δεν θελω να ψωνισω απο το εξωτερικο και το g5s εδω ελλαδα εχει ακομα ακριβα,για αυτο ρωτησα για το g5 plus που εχει αρκετα καλη τιμη. Παντως αγοραζοντας απο το amazon εκδιδεται αποδειξη με ελληνικο ΦΠΑ 24%. Ειναι σαν να αγοραζεις απο ενα μαγαζι στο skroutz με μεταφορικα, αν δεν επιλεξεις να πας να παραλαβεις απο το καταστημα. Δεν βρισκω το λογο να πληρωσεις κατι ακριβοτερα ενω ειναι και χειροτερο (20€ παραπανω κοστιζει το χειροτερο moto g5 plus). 1
vag21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχεις δικιο ,απλα δεν εχω εμπειρια για αγορες απο το εξωτερικο. 1
haHa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχεις δικιο ,απλα δεν εχω εμπειρια για αγορες απο το εξωτερικο. Ισως να αξιζει να το δοκιμασεις απο την στιγμη που προκειται για αρκετα συμφερρουσα αγορα. Και επειδη μιλαμε γι αγορα απο το amazon, δεν εχεις φοβο για εξτρα χρεωσεις τελωνειου κλπ. Επισης, το support του amazon ειναι μακραν το καλυτερο. Ενδεικτικα οταν ειχα αγορασει ενα προιον και αποδειχθηκε οτι ειχε ενα προβλημα, τοτε απλα ανοιξα ενα case στο amazon support και σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει χωρις καν να μιλησω με καποιον αντιπροσωπο: Αρχισε η διαδικασια για αποστολη νεου προιοντος(το δικο μου το κραταγα μεχρι να ερθει το καινουριο) και τα εξοδα αποστολης για το χαλασμενο ηταν πληρωμενα απο το amazon. Εγω απλα επρεπε να εκτυπωσω τις ετικετες αποστολης που μου ετοιμασε το συστημα και θα ερχοταν η ups να το παραλαβει. 1
Mifune Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειναι το G5 Plus(5.2" εναντι 5.5", μονη πισω καμερα αντι για διπλη, χειροτερη μπροστινη καμερα), οχι το G5S plus που δινει το amazon και ερχεται στην πορτα σου σε 5 μερες με 241€, ενω στην Ελλαδα κοστιζει απο 300€. Wow.. thanks! Με έσωσες. Από το Αμαζον θα το πάρω. Οκ το παράγγειλα. Ελπίζω όλα καλά να πάνε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα