Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρωτο benchmark που εκανα με το antutu στη συσκευη μου μετα απο 6 περιπου μηνες, νομιζω πως δε τα πηγε και ασχημα, η συσκευη φοραει την επισημη nougat 7 και δεν εχει γινει ποτε root, το περιεργο ειναι αν βαλω διπλα τη συσκευη ενως φιλου που εχει marshmallow 6.0.1 και σε ολες τις εφαρμογες, ανοιγμα chrome, games, ρυθμησεων συσκευης, τηλεφωνα, camera κτλπ εχει πιο γρηγορο feedback λιγων δευτερολεπτων πιο μπροστα στα περισσοτερα και γενικα ρολαρει λιγακι πιο fast.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο που η συσκευη του φιλου ηταν αδεια και απο επαναφορα εργοστασιακων οταν εκανα το τεστ αλλα το περιεργο ολων ειναι οτι η συσκευη του εβγαλε 133.000, πως γινετε να ηταν πιο γρηγορη? εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο?

Παραθετω και τα benchmarks.

Galaxy S7 Nougat (δικια μου)
F59gjQB.png

Galaxy S7 Marshmallow
9ArRhbw.png

Επισης κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι πως εχω ενα μικρο stutter-delay αλαλ απειροελαχιστο στη πληκτρολογηση, λιγο περισοτερο στο chrome θα ελεγα με την nougat που δεν ειχα με τη marshmallow, ευτιχως κατεβασα το firefox και τον αντικατεστησα με τον σαπιο πλεον chrome και αυτο εδω επισης εκανε θαυματα αλλα θα ηθελα να ξερω αν ειχατε κι εσεις οσοι εχετε s7 αυτο το delay στη πληκτρολογηση με τη nougat.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερωτικά:

Απόψε πέρασα από το Public στο Mall του Αγίου Δημητρίου και ρώτησα για τη διαθεσιμότητα του S7 το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το είχαν καν στην έκθεση. Ρώτησα αν υπάρχει στο κατάστημα σε μαύρο και σε ποια τιμή. Εψαξαν για αρκετή ώρα και τελικά βρήκαν στην αποθήκη τους. Αρχική τιμη 599 €. Τους είπα αν μπορούν να (μου) κάνουν price match στην τιμή του Mediamarkt που αυτη τη στιγμή το έχει στα 469 € (η χαμηλοτερη στα μεγαλα καταστηματα - υπόψιν σήμερα skroutz μαύρο ξεκινάει από τα 447 € ενώ στο BestPrice αυτή τη στιγμή αν το αναζητήσει κανείς βγάζει "Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο από κανένα κατάστημα", και παντως το πρωι το εβρισκες γυρω στα 420 €). Ο υπάλληλος του Public μίλησε στον προϊστάμενο του καταστήματος και δέχτηκαν το price match !

Προσωπικά είχα και μια δωροεπιταγή των 50 € οπότε μου βγήκε στα 419 €.

Προφανώς υπάρχει πιθανότητα να κατεβάσουν κι άλλο την τιμή στο εγγύς μέλλον, αλλά ΟΚ, κάποια στιγμή χρειαζεται να ...αποφασίζουμε.

Δημοσ.

Στον Γερμανό είδα διαφήμιση το S7 στα 399 και το edge στα 499

Από αυριο μηπως ειναι αυτη;

Σημερα που εψαχνα για θηκη μου ειπα οτι η προσφορα ειναι 499 και 549, οπως και στο site δηλαδη

https://www.germanos.gr/search-results/?q=SAMSUNG%20Galaxy%20S7&q_facetTrail=32128%253Acat470004

Δημοσ.

Στον Γερμανό είδα διαφήμιση το S7 στα 399 και το edge στα 499

Και οποίος έχει κάρτα eurobank παίρνει 10% επιστροφή για επόμενες αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή.

Δημοσ.

Και εγώ δεν βλέπω ακόμα 400€ τιμή στον Γερμανό. Το σκέφτομαι τώρα στις γιορτές και εγώ για καινούργιο κινητό μέχρι 450€ και μέγεθος από S7 μέχρι S8 (για νέου τύπου οθόνη) αν και η δεύτερη κατηγορία κινητών είναι εκτός budget. Το θέμα είναι και να πάει 400 το S7 με προβληματίζει η ηλικία του γιατί σαν κινητό με καλύπτει. Πχ σκέφτομαι δεν είναι κρίμα στα ίδια λεφτά να μην πάω σε P10 ή G6 ; από την άλλη με υπομονή μέχρι Πάσχα που θα βγει το S9 μπας και πάει το S8 στα 480 και το S7 στα 380. Μπέρδεμα...

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που είπα παραπάνω ισχύει

Εκτός ότι μου το έχει πει άνθρωπος που έχει Γερμανό .. είδα και διαφήμιση στη τηλεόραση μόλις τώρα

399 και 499 οι τιμές

Απλό και edge αντίστοιχα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μολις αγορασα το απλο Samsung Galaxy S7 32GB  299€

Υπαρχει εκπτωση και στο edge αλλα δεν θυμαμαι ποσό.

Οι υπαλληλοι ειπαν οτι θα πεσει ξεστοκαρισμα ως τις 31 Δεκ. στα φυσικα καταστηματα χωρις δυνατοτητα παραγγελιας (μονο οσο στοκ εχουν ηδη).

Ρωτησα γιατι δεν υπαρχει διαφημιση ή στην ιστοσελίδα κατι σχετικό, αλλά δεν ηξεραν τα παιδιά, ισως λενε βγει κατι αυριο στο site του Γερμανου. Εγω το εμαθα απο συγγενη που εργαζεται και ηξερε οτι ψαχνω για προσφορες. Οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να τρεξει αυριο πρωι πρωι να προλαβει, εκτος αν το βγαλουν και οι υπολοιπες αλυσιδες σε προσφορα.

Στη φωτο που ανεβασα αγοραστηκε πριν λιγο με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ, λόγω του νόμου που ψηφιστηκε τον Αυγουστο. Δεν ανεβασα την προσφορα στο Insomnia γιατι δεν υπαρχει επίσημη ανακοινωση απο την εταιρεία και δεν ηθελα να προκαλεσω προβλημα.

*Μου ειπαν και για εκπτωση στα iphone 7 αλλα δεν συγκρατησα τιμές.

post-220928-0-06064400-1514572439_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μολις αγορασα το απλο Samsung Galaxy S7 32GB  299€

Υπαρχει εκπτωση και στο edge αλλα δεν θυμαμαι ποσό.

Οι υπαλληλοι ειπαν οτι θα πεσει ξεστοκαρισμα ως τις 31 Δεκ. στα φυσικα καταστηματα χωρις δυνατοτητα παραγγελιας (μονο οσο στοκ εχουν ηδη).

Ρωτησα γιατι δεν υπαρχει διαφημιση ή στην ιστοσελίδα κατι σχετικό, αλλά δεν ηξεραν τα παιδιά, ισως λενε βγει κατι αυριο στο site του Γερμανου. Εγω το εμαθα απο συγγενη που εργαζεται και ηξερε οτι ψαχνω για προσφορες. Οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να τρεξει αυριο πρωι πρωι να προλαβει, εκτος αν το βγαλουν και οι υπολοιπες αλυσιδες σε προσφορα.

Στη φωτο που ανεβασα αγοραστηκε πριν λιγο με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ, λόγω του νόμου που ψηφιστηκε τον Αυγουστο. Δεν ανεβασα την προσφορα στο Insomnia γιατι δεν υπαρχει επίσημη ανακοινωση απο την εταιρεία και δεν ηθελα να προκαλεσω προβλημα.

*Μου ειπαν και για εκπτωση στα iphone 7 αλλα δεν συγκρατησα τιμές.

attachicon.gif s7.jpg

Αδερφέ το πήρες από Γερμανό?  Όντως δεν το έχουν ανακοίνωση πουθενά. Βγαίνει στα 299 το απλό? Γιατί στο σάιτ νομίζω λέει 399.

Αν όντως έχει τόσο τότε το edge λογικά θα έχει 399.

Δημοσ.

Οπως τα εγραψα παιδια. Εγω απλα το πηρα χωρις ΦΠΑ, δηλ. εχει 299 με ΦΠΑ, ως τις κυριακη απογευμα που κλεινουν τα καταστηματα. Τρεξτε αυριο και οποιος προλαβει.

Ανεβασα το τιμολογιο γιατι δεν θα με πιστευατε αλλιως.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως τα εγραψα παιδια. Εγω απλα το πηρα χωρις ΦΠΑ, δηλ. εχει 299 με ΦΠΑ, ως τις κυριακη απογευμα που κλεινουν τα καταστηματα. Τρεξτε αυριο και οποιος προλαβει.

Ανεβασα το τιμολογιο γιατι δεν θα με πιστευατε αλλιως.

Μηπως να το ποσταρουμε και στο αντιστοιχο τοπικ στο myphone; Υπαρχουν παιδια που το ψαχνουν σε καλη τιμη και ειναι κριμα να μην την γνωριζουν την προσφορα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...