Zigakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα. Εχω την mobo :asus maximus vii hero bios version 1101 Εδω κ καιρο οταν κανω apply το dsr στο nvidia control panel μου βγαζει black screen στο desktop και δεν μππρω να κανω τιποτα παρα restart απο το power button, τωρα εχει λιγες μερες στα new games,shadow of war οταν κανω apply ena ingame graphic setting μου βγαζεο παλι bscreen κ χριαζεται ν κανω αλτtab κ να ξανα μπω ,στο evil within 2 στο start up moy evgaze black screen k t game dn eklone oute m altf4 κ χριαζοτανε τ pc reboot .εχθες ππυ βγικε τ destiny 2 δεν μππρεσα να τ ανηξω με τπτ σε καθε startup eixe black screen και χριαζοταναι ρεσταρτ .να πω πως μερικες φπρες τ μπλακ σκριν τ βγαζει κ στν εγκατασταση των nvidia drivers οταν κανει update . Rig i7 4790k Asus maximus vii hero.1101 bios version july 2014 Gtx 1080 ti Corsair ax760corsair 1866hz 16gb Sams 850pro 256gb Λετε να θελει update t vios sto 2017 ver 3201?? Kamia idea
chios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ποιος ο λόγος που δεν έχεις κάνει ακόμα bios update; κάνε να δεις πως πάει.
Zigakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι dualbios απαξ και υπαρξουν probs με update η mobo στα σκουπιδια
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ξήλωμα των drivers της gpu με ddu και ξανα install τους καινούργιους επίσημους.....τσέκαρε και πες αποτελέσματα.... 2
chios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κοίτα όσες μητρικές έχουν περάσει από τα χέρια μου (asus, gigabyte) πάντα έκανα όλα τα bios update ποτέ δεν είχα πρόβλημα, για να το δίνει ο κατασκευαστής κάποιος λόγος υπάρχει.
ilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 DDU από safe mode και reinstall drivers όπως αναφέρθηκε. Το dsr είναι broken εδώ και καιρό και δε δουλεύει σωστά σε hdmi/dvi μόνο σε display port νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα