Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια πολυ πιθανον να ειναι λιγο χαζη ....οι ιντσες των κινητων προσδιοριζουν αποκλειστικα και μονο το μεγαθος της οθονης ...Ρωταω καθω το μεγεθος ενος κινητου ειναι αρκετα σημαντικο για εμενα καθος δεν με βολευει καθολου να εχω ογκωδες πραγματα στις τσεπες μου (και για την one hand χρηση φυσικα) ομως οι διαστασεις ενος κινητου εχουν να κανουν με τις ιντσες του ? Στις ιντσες συμπεριλαμβανονται τα περιθορια ? Αν πχ ενα κινητο με 5,5" και υπαρκτα περιθωρια και ενα αλλο με 5,7 " χωρις περιθωρια ..μπορουν να καταλαμβανουν τον ιδιο ογκο ? Τελος μετα απο ποσες ιντσες λεμε ενα κινητο "phablet"? Ευχαριστω !!

Δημοσ.

Οι ιντσες αναφερονται στην διαγωνια διασταση της οθονης και μονο...περιθωρια και μαλακιες δεν συμπεριλαμβανονται ..

Αυτο που ρωτας ισχυει..διαφορετικων διαστασεων οθονες μπορει να σημαινει και ιδιο μεγεθος κινητο...αναλογως τι περιθωρια εχει βαλει ο κατασκευαστης.

Επισης παιζει ρολο και η αναλογια των πλευρων..συνηθως τα περισσοτερα παιζουν σε 16:9 , αν και τελευταια εχει κανει δειλα την εμφανιση της και η αναλογια 18:9 με αποτελεσμα κατι μακρυναρια οθονες..

Oποτε μακρυναρι οθονη..οδηγει και σε μακρυναρι κινητο με ο,τι αυτο συνεπαγεται (βλεπε galaxy s8 ας πουμε)

Δημοσ.

Για εμένα το πρωτο είναι το βαρος, απο 180 gr και πάνω σου δημιουργεί δυσφορία είτε το κρατας ειτε το εχεις στην τσέπη. Μετα είναι το πλατος- υψος και τελευταιο το πάχος που επηρεάζει όμως πολύ την κομψότητα και την φινέτσα. Πχ το κινητό που έχω παραγγείλει τώρα απο Κίνα είναι 5,5", 153gr, 7,9mm πάχος.

Δημοσ.

πάρε παράδειγμα του moto g4 play που έχω, και του s8

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8104&idPhone2=8161

5 ίντσες το ένα 5.8 το άλλο σε διάσταση οθόνης.

στο χέρι το s8 είναι καλύτερο και σε διαστάσεις το s8 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απο το g4p που σε βαθμό αν βάλεις το s8 πάνω στο G4p να μην εξέχει σχεδόν καθόλου το s8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...