styltsos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά η μητρική μου είναι η GA-EP31-DS3L και θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών και την μνήμη RAM ποιες μου προτείνεται ? Έχω την HD5670 1GB GDDR5 κάρτα γραφικών της ATI Και 4GB RAM(2x2)
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 τι παιχνίδια παίζεις και σε καλύπτει το συγκεκριμένο σύστημα; για τις μνήμες ραμ, αν δεν κάνω λάθος το 775 σοκετ είχε περιορισμό στην ραμ, και για να έβαζες το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει η μητρική πρέπει οι ραμ να ειναι ss (single-sided)αν έχουν τσιπ και απο τις 2 μεριές σημαίνει οτι έχεις πιάσει και τα 4 lanes για μνήμη. Απο εκει και πέρα, η κάρτα γραφικών ειναι αδύναμη. Προσωπικά αναλόγως την χρήση θα πήγαινα σε νέο σύστημα(πχ ryzen 3 η i3 8xxx με κάποια Η μητρική όταν βγούν).Δεν θεωρώ οτι υπάρχει λόγος επένδυσης σε DDR2 ram και 775 socket πλεον.
Gpgamer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας θελω να αναβαθμισω το pc μου και να βαλω εναν καινουργιο cpu (max 160€)και μητρικη( max 70 80€)για gaming οχι πολυ απαιτητικο (βασικα εχω μια μητρική H110M-K και καλο για το μπατζετ θα ηταν να τον κρατησω) τι μου προτεινετε?
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας θελω να αναβαθμισω το pc μου και να βαλω εναν καινουργιο cpu (max 160€)και μητρικη( max 70 80€)για gaming οχι πολυ απαιτητικο (βασικα εχω μια μητρική H110M-K και καλο για το μπατζετ θα ηταν να τον κρατησω) τι μου προτεινετε? Γεια σου και σενα μαστορα! Για αρχη καλο θα ηταν να ανοιξεις δικο σου θεμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ (Οπως και ο TS αλλα τεσπα..) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα