fox_fox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Kαλησπερα Λοιπoν εχω την εξης απορια! οποιος δεν εχει εμπειρια με μηχανες ειναι πολυ δυσκολο να μαθει??? (μεγαλη κατηγορια μηχανης απεριορίστων κυβικων). Με 125 κυβικα εχω κανει μαθηματα με συμπλεκτη !! θα ελεγα οτι εχω μαθει αρκετα καλα κι ας λεει ο αλλος οτι θελει. Τωρα ο δασκαλος μου λεει για να βγαλω μεγαλη κατηγορια θα χριαστο αρκετα μαθηματα, εξτρα μαθηματα κλπ κλπ κ αν θελω να συνεχισω. Καλα ειναι τοσο δυσκολο οπως λεει αυτος η λεει μλκιες? :| ναι ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση με παπακι απλα ετσι οπως μιλαει αυτος με εχει μπερδεψει λιγο κ δεν εχω κατσει πανω στη μηχανη καν που να ξερω τι πεζει :| δεν ξερω κ ποσα μαθηματα θα κανω πανω κατω επειδη ακομα δεν εχουμε ξεκινησει με μεγαλη μηχανη WTF. Παντος Α1 κατηγορια για να βγαλω δεν με συμφερει καθολου απο την αλλη ομως θα χρειαστει να κανω εξτρα μαθηματα κ του ειπα θα ξεκινησουμε κ βλεπουμε. Αν δεν φορας παπουτσι πως να καταλαβεις σου κανει η οχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τι ηλικία έχεις? Γιατί λες για απεριόριστο, μετά για Α1 ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το Α2 Τα υποχρεωτικά μαθήματα λογικά θα σε καλύψουν, μαλακίες σου λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τι ηλικία έχεις? 25 υποχρεωτικα μαθηματα ειναι μονο 12 ωρες με το ζορι ομος! επειδη του ιχα πι οτι δεν εχω οδηγησει ποτε κτλπ ξεκινησα με μηχανακι ολες αυτες διαδικασιες 7 κώνους κτλπ για αυτοκινητο ευτυχως πηρα με των μλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα