Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά λέτε ότι έχουν κολλήσει οι φαν της apple και  της samsung.Οκ. Αλλά και εσείς δεν καταλαβαίνεται κάποια πράγματα.Η samsung έχει κινητά για όλα τα πορτοφόλια...το ίδιο και η huawei πλέον.Οι ναυαρχίδες για όσους έχουν...για την apple μπορεί ο άλλος να γουστάρει ios τι να κάνουμε τώρα; στην samsmsung μπορεί να τα προτειμά κάποιος για της οθόνες και άλλα πράγματα...βγάζει κινητάρες,τηλεορασάρες (qled),wearlabs κ.α Ο καθένας με αυτά που ζητάει.Για εμένα και οι τρεις εταιριάρες !! Απλά δεν έχουμε την τιμιότητα να το παραδεχτούμε.Και επειδή είναι εταιριάρες με καλά προιόντα αποκτούν τόσους φαν.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ Xiaomi είχα κι έλεγα τι φθηνό που είναι ώσπου είδα ένα le max2 στα 180€

Τώρα ή Huawei τι κινητό στα 200€ βγάζει που μπορεί να ανταγωνιστεί το le max2

Δημοσ.

αλλη μια φορα ιδια κουβεντα, ποιο ειναι καλυτερο ποιανου κοκ και δε τελειωνει ποτε. οι πωλησεις δε κανουν μια εταιρεια καλη αλλα οι βλαβες και τα προβληματα που παρουσιαζουν κατα ποσο λυνονται ευκολα και με μικρο κοστος. ολα τα υπολοιπα εμενα μου φαινονται ιστοριες για αγριους.

huawei p8 lite προβλημα με wifi bluetooth , η επισκευη που χρειαζεται ειναι αλλαγη chip και το παρουσιαζουν αρκετα, επομενως μην κολατε στις πωλησεις.

Δυο Huawei έχουμε στην οικογένεια. Ένα P9 Lite και ένα G620s Ascend. Δουλέυουν άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Φίλος μου είχε Huawei 3 χρόνια, καμία βλάβη και φέτος αγόρασε το P10. Τα κινητά είναι άψογα.

Δημοσ.

Πιθανότητα κάποιο από τα μοντέλα της να είναι και η επόμενη συσκευή που θα πάρω. Το αξίζει. VFM συσκευές χωρίς να χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία.

Δημοσ.

Με τοπ σε πωλήσεις χώρες σαν την Ελλαδίτσα , που δεν έχουν ούτε λεφτά για κάρτα να βάλουν και μηδενική παιδεία στον κλάδο της τεχνολογίας , λογικό να πουλάνε τόσο πολύ τα κινητά του 200ευρου.

Δημοσ.

Με τοπ σε πωλήσεις χώρες σαν την Ελλαδίτσα , που δεν έχουν ούτε λεφτά για κάρτα να βάλουν και μηδενική παιδεία στον κλάδο της τεχνολογίας , λογικό να πουλάνε τόσο πολύ τα κινητά του 200ευρου.

ναι μεγαλε απο την Ελλαδα κανουν κατι δεκαδες εκατομυρια πωλησεις.....ξυπνα ηρθε η ωρα για υπνο...

Δημοσ.

Το άρθρο του PhoneArena είναι (προφανώς) ηθελημένα λάθος (click, click) και κατά συνέπεια και η ακριβής μετάφρασή του στο Insomnia. Η Huawei είχε μεγαλύτερες πωλήσεις από την Apple μόνο τον Ιούνιο - Ιούλιο. Στο σύνολο του έτους θέλει περίπου άλλα 120εκ. κομμάτια για να την ξεπεράσει. Δηλαδή όσα έχει πουλήσει μέχρι τώρα και άλλα τόσα και ακόμα 20εκ.

Κατά τα άλλα, η Huawei είναι ο καλύτερος κατασκευαστής Android συσκευών αυτή τη στιγμή πλην ναυαρχίδων.

• Like 1
Δημοσ.

Ομορφα κινητά με ωραία μενού κλπ και αξιοπρεπείς επιδόσεις. Καλές κάμερες, επίσης!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...