Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μεσα σε αυτα τα κινητά φαντάζομαι θεωρούνται και τα Huawei Honor;
papars Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Την έχω πάρει απίστευτα στραβά αυτή την εταιρία. Με συμβόλαιο στην wind μου έδωσαν έναν huawei το οποίο ούτε angry birds δεν μπορεί να παίξει. Απαράδεκτα χάλια τηλέφωνο χωρίς καμία αναβάθμιση. Με το ζόρι κλήσεις κάνει, το έβαλα στην άκρη μετά από μια βδομάδα προσπάθειας να το χαρίσω σε ηλικιωμένο ή παιδάκι.
zousgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Την έχω πάρει απίστευτα στραβά αυτή την εταιρία. Με συμβόλαιο στην wind μου έδωσαν έναν huawei το οποίο ούτε angry birds δεν μπορεί να παίξει. Απαράδεκτα χάλια τηλέφωνο χωρίς καμία αναβάθμιση. Με το ζόρι κλήσεις κάνει, το έβαλα στην άκρη μετά από μια βδομάδα προσπάθειας να το χαρίσω σε ηλικιωμένο ή παιδάκι. Γιατί δεν μας λες και το μοντέλο;
nekrik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τι apple και μακακιες! Θελουμε Huawei στο χιλιάρικο.
Black Demis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 @papars και τι μοντέλο σου έδωσαν και ήταν έτσι? Αν μήλσμε για low end μην έχεις παράπονο καθος μέχρι πρόσφατα ήταν για κλήσεις και μηνύματα αν μήλας για κάνα mate τότε μάλλον δεν ήξερες να το κάνεις χρήση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα. Είχα την αίσθηση ότι η Huawei δεν θα είναι τίποτα καλύτερο από μία νέα Alcatel, τελικά προς μεγάλης εκπλήξεως μου αποδείχτηκα λάθος και εντυποσιάζομαι ευχάριστα. Οι τιμές έως τώρα είναι σχετικά προσιτές και το design αξιοπρεπέστατο που στο κάτω κάτω δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες εταιρείες, Αν δεν καβαλήσουν το καλάμι και δεν πάνε τις τιμές αλλά I-Phone είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι πολύ μακρύ και επικερδές. Τα λάθη όμως και η απληστία θα είναι αυτά που στο τέλος θα δείξουν αν έχω δίκιο η άδικο. Οι τιμές παραμένουν προσιτές στα low & medium cost μοντέλα της. Απλά όσο εξελίσσεται και μεγαλώνει, αρχίζει να βγάζει και μερικά high end μοντέλα, τα οποία δεν δίνεται να μην ακολουθούν τις τιμές των "ναυαρχίδων" του ανταγωνισμού. Από τη στιγμή που βγάζει δεκάδες διαφορετικά μοντέλα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν βγάλει και 1-2 με τιμές κοντά στο χιλιάρικο (ή και παραπάνω). 1
Zorbinio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως ημουν χρηστης Iphone 3GS,Iphone 4S και Iphone 6 οπως και Ipad... Ειπα να αλλαξω σε Huawei P10 και πραγματικα μερα με την νυχτα.Η Apple σε βαζει σε ενα τρυπακι οπου αναλογα την τσεπη σου(η πρεπει να πουλησεις ενα νεφρο) παιρνεις και συσκευη με αναλογη χωριτικοτητα οπου μετα βγαζει αναβαθμισεις το λογισμικο και σου ζηταει χωρο κτλ κτλ. Η αλλαγη κανει καλο παιδια και απο οτι φαινεται η Huawei (αν δεν παρουν αερα τα μυαλα των κινεζων) εχει καταλαβει τον παλμο του ευρωπαιου καταναλωτη και το κραταει σε καλο βαθμο. Kαι μαλλον επομενη συσκευη που εχω βαλει στο ματι το Huawei Mate 10 Pro
apostoloskgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι κολλημένοι σε iPhone και Samsung μιλάνε ακόμα για κινεζικές χαζομάρες! Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η Huawei είναι πλέον η κορυφή στα κινητά και σε θέμα απόδοσης και σε θέμα ποιότητας. Ήμουν κάτοχος του Huawei mate s και πριν 6 μήνες έκανα προ παραγγελία το Huawei p10 plus. Το οποίο το έβαλα δίπλα δίπλα με ένα Samsung s8+ και το κινητό ήταν πολύ καλύτερο και σε άνοιγμα εφαρμογών και σε φωτογραφίες ειδικά σε φωτογραφίες... Ξεκόλληστε! 3
butters Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ανεβαίνει η Huawei, βγάζει αξιόλογα κινητά, σπρώχνει και χρήματα σε marketing... Ευκαιρίες υπάρχουν (κάτι χαμένα μερίδια αγοράς από εξαφανισμένες εταιρείες τύπου Sony, LG & HTC) και καλά κάνει και τις παίρνει.
orfeas26 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω για σας...παλιότερα αγόραζα Samsung.Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απο την Samsung. Είπα να δοκιμασω την Huawei και πήρα το Mate S. Το έχω 1,5 χρονο και πάει τρένο. Μονο μια φορά το εκανα hard reset γτ τα επαιξε το GPS. Τώρα τι κινεζικο τι κορεατικο, σχιστοματηδες τα φτιάχνουν. 1
~mxls~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 @vagmaniac σε αυτο το φόρουμ έχει πολλούς fans της Apple. Και της Samsung. Και της Intel. Και της AMD και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται να εξοργίζεσαι ωστόσο. Αν και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που η Huawei "τόλμησε" να ξεπεράσει την Apple σε πωλήσεις (ω Θεε τι συμφορά), σε κάθε νέο άρθρο που αφορά προϊόντα της πέφτει λάσπη. Χωρις καν να έχουν πιάσει το εκάστοτε μοντέλο στα χέρια τους. Γιατί έτσι ξέρω γω. Εντωμεταξύ έρχονται και άλλοι Κινέζοι από πίσω (Xiaomi, Oppo κτλ), με αυξητικές τάσεις σε μερίδιο πωλήσεων. Τα γράφαμε εδώ 3+ χρόνια πριν, όχι μονο εγώ, ότι σύντομα θα χτυπάνε πρωτιές πωλήσεων. Όπερ και εγένετο. 1
neogeo1982 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα. Είχα την αίσθηση ότι η Huawei δεν θα είναι τίποτα καλύτερο από μία νέα Alcatel, τελικά προς μεγάλης εκπλήξεως μου αποδείχτηκα λάθος και εντυποσιάζομαι ευχάριστα. Οι τιμές έως τώρα είναι σχετικά προσιτές και το design αξιοπρεπέστατο που στο κάτω κάτω δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες εταιρείες, Αν δεν καβαλήσουν το καλάμι και δεν πάνε τις τιμές αλλά I-Phone είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι πολύ μακρύ και επικερδές. Τα λάθη όμως και η απληστία θα είναι αυτά που στο τέλος θα δείξουν αν έχω δίκιο η άδικο. γιατί την Samsung την ήξερε η μάνα της πριν 10-15 χρόνια...κάτι οθόνες για pc έβγαζαν σαν τους παρακατιανούς και σιγά σιγά άρχισαν να βγάζουν τα galaxy όπου εκεί ξέφυγαν στην αγορά τον κινητών και απέκτησαν δυνατό όνομα σε σημείο τώρα να βγαίνουν και να πουλάνε 1000 ευρώ κινητό. θυμόμαστε όλοι τι γινόταν με τα iphone 3, και 4 που είχαν βγει και δεν έβρισκες το πρώτο μήνα κυκλοφορίας ετοιμοπαράδοτο πουθενά. Ουρές έξω απο καταστήματα στην Αμερική και γενικά ένας χαμός. Τώρα έχει ξεπέσει η Apple γιατί βγήκαν στην αγορά πιο οικονομικά κινητά και με καλύτερα χαρακτηριστικά απο τα iphone. την ίδια ζημιά θα πάθει και η Samsung αν συνεχίζει να κοπανάει 1000 και 800 ευρώ για τα smartphone που βγάζει...εκτός απο την Huawei που έχει μπει για τα καλά στο χορό....περιμένουν απο πίσω Xiaomi και Meizu με άγριες διαθέσεις
fmarkos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 γιατί την Samsung την ήξερε η μάνα της πριν 10-15 χρόνια...κάτι οθόνες για pc έβγαζαν σαν τους παρακατιανούς και σιγά σιγά άρχισαν να βγάζουν τα galaxy όπου εκεί ξέφυγαν στην αγορά τον κινητών και απέκτησαν δυνατό όνομα σε σημείο τώρα να βγαίνουν και να πουλάνε 1000 ευρώ κινητό. Η αλήθεια είναι ότι η Samsung βγάζει κινητά από το 1996 (πριν το 2002 είχαν περάσει δύο κινητά της από τα χέρια μου ήδη) Από τα galaxy και μετά εκτοξεύτηκε γιατί πήρε το android στα χέρια της και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Αν η Nokia δεν είχε κάνει την πατάτα με τα windows phone δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε τώρα. Η Premium κατηγορία (iphone galay s και Note Lg G και αντίστοιχες άλλες συσκευές από τις άλλες εταιρίες) δεν είναι αυτές που δίνουν από μόνες τους τις πωλήσεις στις εταιρίες αλλά ο όγκος είναι στις mid rage συσκευές. Οι ναυαρχίδες χρειάζονται για να μπορείς να πουλάς ποιο εύκολα τις μεσαίες συσκευές σου.Υπάρχει κόσμος που έχει την νοοτροπία ακριβό=καλό (και όσο και να του εξηγείς ότι δεν είναι έτσι πάντα ειδικά στην τεχνολογία) και επιμένει να τα σκάει για να πάρει μία από τις ναυαρχίδες. Η apple δύσκολα θα μείνει στην 3άδα των κατασκευαστών αφού έχω την υποψία ότι στα επόμενα χρόνια θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις η Huwaii και η samsung (θεωρώ ότι δύσκολα η sami θα κρατήσει την πρώτη θέση) και βλέπω τρίτη την ΧΙΑΟΜΙ η μόνη διαφοροποίηση μπορεί να έρθει από την ΝΟΚΙΑ. Η Huawii έχει πολύ vfm κινητά ειδικά στην midrage κατηγορία και τεχνολογικά εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.
katerinapn85 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Την έχω πάρει απίστευτα στραβά αυτή την εταιρία. Με συμβόλαιο στην wind μου έδωσαν έναν huawei το οποίο ούτε angry birds δεν μπορεί να παίξει. Απαράδεκτα χάλια τηλέφωνο χωρίς καμία αναβάθμιση. Με το ζόρι κλήσεις κάνει, το έβαλα στην άκρη μετά από μια βδομάδα προσπάθειας να το χαρίσω σε ηλικιωμένο ή παιδάκι. Πιστευω οτι ολα τα παλια android κινητα ειχαν πολλα κολληματα(ανεξαρτητως μαρκας). Απο τη στιγμη που τα κινητα με 2gb ram εγιναν πιο προσιτα σε τιμη όλα αλλαξαν. Οποτε μη διστασεις να δωσεις δευτερη ευκαιρια.(τα ιδια ελεγα με τη samsung)
vagmaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η Huawei δεν είναι πλεόν υπερδύναμη επειδή αντιγράφει δαγκωμένα μήλα ή αχλάδια.....έφθασε τόσο ψηλά γιατί δίνει στους καταναλωτές αυτό που ζητάνε, σε τιμές προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής. Το ότι τείνει να ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού σε τιμές, είναι επειδή πλέον είναι τρομερά αναγνωρίσιμη και όπως κάθε brand κάθε είδους, αυξάνει τις τιμές της. Όμως όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος παραπάνω, έρχονται κι άλλες δυνατές εταιρίες από πίσω, οι οποίες μπορεί τώρα να μας περνάνε αδιάφορες, αλλά μέρα με τη μέρα δυναμώνουν και σύντομα θα είναι και εταιρίες με αξιόλογες προτάσεις με φυσιολογικές τιμές, όπως έκανε μέχρι πέρσυ και η Huawei και πέρναμε τα κινητά της το ένα μετά το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα