GoldKingston Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα . Εχω μια καρτα μνημης 32GB SD για φωτογραφικη μηχανη σε DSLR D5000 Nikon και το προβλημα ειναι πως ενω εχω μεσα στην μνημη φωτογραφιες (περιπου 200-300) δεν μου τις διχνεις ουτε στην μηχανη ουτε στον υπολογιστη . Διχνει στον υπολογιστη οτι υπαρχουν αρχεια αλλα δεν μου τις εμφανιζει , το ιδιο και στην φωτογραφικη μηχανη . Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να τις βρω ?Αλλα να αποφυγω το format . Το εχω δοκιμασει και σε Lubuntu , windows 10 . Σε laptop με δικο του card reader , σε εξωτερικο usb card reader αλλα τα ιδια . Υπαρχει περιπτωση να χαλασε η καρτα μνημης ? Μερικες φορες μου ελεγε σε καποιες φωτογραφιες απο την μηχανη και τον υπολογιστη οτι εχει καταστραφει η εικονα οχι σε ολες πριν γινει το παραπανω . Ευχαριστω .
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε με το Recuva, προφανώς ανάκτηση σε άλλον δίσκο.
GoldKingston Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με το Recuva, προφανώς ανάκτηση σε άλλον δίσκο. ευχαριστω πολυ το δοκιμαζω τωρα . Λεει οτι βρεικε 1300 αρχεια :/ θα δω στο τελος ποια ειναι αυτα .Μακαρι να δουλεψει και να μην εχει θεμα η καρτα μνημης ... ** Τελειωσε αλλα γραφει οτι βρεικε 2 αρχεια οπου ειναι φωτογραφιες που ειχα βγαλει προχθες και απλα τις ειχα σβησει και 1,360 ignored αυτα ειναι μαλλον ( λαθος τα 200-300 που εγραψα ποιο πανω ) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από GoldKingston
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κανε κανα chkdsk την καρτουλα μπας και βγει τιποτα καλυτερο... 1
GoldKingston Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω πως αλλα σημερα που ξαναδοκιμασα βρεικε αρκετες φωτογραφιες με το recuva αλλα ειναι σε μορφη αρχειου .CHK .Ψαχνω να βρω στο google αν μπορω να τις ανοιξω και πως γινεται να τις μετατρεψω
Diskimpex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομιζω να κανεις επαναφορα .Παντα να κανουμε αντιγραφα οτιδηποτε .
anonymous-root Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 δες μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιό, και σου κάνει τα αρχεία κρυφά.
GoldKingston Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 δες μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιό, και σου κάνει τα αρχεία κρυφά. τα αρχεια τα βρεικα ειναι σε μορφη .CHK απλα δεν εχω βρει καποιο καλο προγραμμα που να μπορω να τα μετατρεψω σε .jpg ή καποιο αλλο . Εχω δει tutorial με cmd που τα μεταρεπει τα αρχεια αλλα δεν εχω καταφερει ακομα κατι. δες μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιό, και σου κάνει τα αρχεία κρυφά. εκανα scan με comodo αλλα τιποτα . :/
GoldKingston Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 το εφτιαξα ολα ενταξει . Το εκανα με το cmd απο video του youtube "chk to jpeg with cmd" .Ευχαριστω!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα