Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το ΑΦΜ σας φαίνεται παντού, και μάλιστα σε αυτό καταγράφονται όλα τα χρέη. Τι λέτε να μην έχουν πρόσβαση οι εταιρίες σε αυτό και να μην κοιτάνε πιθανόν κακοπληρωτες; Ευτυχώς για το παιδί που βρήκε άκρη με τη wind.

Όνομα και επίθετο μπορεί να αλλάξεις, το ΑΦΜ θα είναι για πάντα το ίδιο και σε ακολουθεί μέχρι το θάνατο και μαζι του όλα τα χρέη.

Δημοσ.

Δε νομίζω αφού βρήκε λύση στη Wind.

Πιστεύω πως πρέπει να αρχίσει να κάνει λίγο διαχείρηση οικονομικών ο TS.

Δημοσ.

Δεν χρωστάω τίποτα εγώ προσωπικά,το ΑΦΜ μου είναι καθαρό,το σπίτι και η προηγούμενη γραμμή ήταν σε οικογενειακό όνομα,προς θεού να έχω χρέη από φοιτητική ηλικία...ParhsG για να κάνω διαχείριση οικονομικών χρειάζομαι "οικονομικά",με λίγα λόγια δουλειά και εισόδημα και πίστεψε με το δουλεύω ,τελειώσα την προηγούμενη δουλειά πριν 20 μέρες Season καλοκαίρι και τώρα ψάχνομαι πάλι.
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν μου τυχαινε αυτο θα εκανα το εξης,δεν ειναι προς μιμηση αλλα αφου δεν υπαρχουν λεφτά και αφου το εχω αναγκη λογο σπουδων,νεο αίτημα σε αλλον παροχο ,ζητανε δεη? στελνεις λογαριασμο ελαφρως επεξεργασμενο στο photoshop για την ακριβεια εκει που λεει παλιό υπολοιπο μενει κενο και δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν διασταύρωση ,αλλοι καινε την μιση αθηνα και δεν ρρεχει τίποτα, σε απειροελάχιστη περίπτωση που το βρουν (κατ εμε αποκλείεται) λες απλα οτξ κατα το σκαναρισμα μπορει να κολλησε χαρτακι εκει γιαυτο και ειπα κενο και οχι 0

• Like 2
Δημοσ.

Αν μου τυχαινε αυτο θα εκανα το εξης,δεν ειναι προς μιμηση αλλα αφου δεν υπαρχουν λεφτά και αφου το εχω αναγκη λογο σπουδων,νεο αίτημα σε αλλον παροχο ,ζητανε δεη? στελνεις λογαριασμο ελαφρως επεξεργασμενο στο photoshop για την ακριβεια εκει που λεει παλιό υπολοιπο μενει κενο και δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν διασταύρωση ,αλλοι καινε την μιση αθηνα και δεν ρρεχει τίποτα, σε απειροελάχιστη περίπτωση που το βρουν (κατ εμε αποκλείεται) λες απλα οτξ κατα το σκαναρισμα μπορει να κολλησε χαρτακι εκει γιαυτο και ειπα κενο και οχι 0

Με πρόλαβες  :devil:  :devil:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...