Punker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα μία βοήθεια αν είναι εφικτό ,δηλαδή αν γνωρίζει κανείς!Ακούστε λοιπόν την ιστορία μου!Πρόσφατα έφυγα από τον ISP(Cyta) που είχα για λόγους χρέους.Την ίδια μέρα που μου έκοψαν την γραμμή,πλήρωσα ολόκληρο το ποσό (120€) και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω καινούριο αίτημα για γραμμή...Ξενέρωσα άσχημα,γιατί είμαι και φοιτητής,διότι αυτό θα σήμαινε 3-4 βδομάδες αναμονή τουλάχιστον!Κάνω την αίτηση και όλα τα σχετικά,στέλνω τα δικαιολογητικά κτλ κτλ. Μετά αρχίζει το πρόβλημα... Με παίρνουν τηλέφωνο από την Cyta ,που έκανα και το αίτημα,και μου λένε ότι επειδή χρωστάω στην ΔΕΗ περίπου 2.500€,θέλουν απόδειξη διακανονισμού για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο να μου δώσουν γραμμή.Τους λέω ξεκάθαρα ότι δεν το διαχειριζόμαι εγώ αυτό το κομμάτι και ότι γνωρίζω πως αυτός που το διαχειρίζεται θα κάνει τον διακανονισμό όταν μπορεί,ωστόσο τους είπα ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό θεωρείται αναγκαίο καθώς είχαμε ίδια γραμμή 4-5 χρόνια στην ίδια εταιρεία και αν και καθυστερούσαμε λογαριασμούς,δεν χρωστάμε ούτε μισό ευρώ. Τέλος πάντων,μου λένε δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Επειδή κοντεύω να τρελαθώ,φοιτητής πληροφορικής χωρίς Ιντερνετ,γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εταιρεία που να μου επιτρέπει την σύνδεση υπό αυτές τις συνθήκες?Ακόμα και αν δεσμευτώ ότι θα προσκομίσω τον διακανονισμό τον επόμενο μήνα και ακόμα και αν προπληρώσω 3-4-6 μήνες??Διότι το χρειάζομαι απίστευτα πολύ το διαδίκτυο στην φάση που είμαι,5ο έτος και πτυχίο αμφίβολο ! Ευχαριστώ πολύ! P.S πριν το γράψει κανείς,γνωρίζω ότι τα χρωστούμενα είναι πολλά και κακώς τα έχω αφήσει,αλλά με τις δουλειές που έχω κάνει,με το ζόρι συντηρώ τον εαυτό μου τον τελευταίο χρόνο ..Προφανώς δεν είμαι ο τύπους που ξοδεύει κάθε μέρα τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά και παρτάρω δίχως αύριο,αν είναι εύκολο επικεντρωθείτε στο θέμα μου!
billiboo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 προσωπικα δεν ξερω για το κομματι του παροχου ομως η δεη αν θυμαμαι καλα εκανε αρκετα καλους διακανονισμους και μεσω τηλεφωνου δεν ξερω εαν γινοντε βεβαια ακομη αλλα κοιτα το εαν θες.
spyros007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε και σε άλλους ISP.Aυτο που λες δεν το εχω ξανακουσει και μου φενεται και εντελώς παραλογο.Η γραμμη και ο λογαριασμος ειναι στο ιδιο ονομα? Οσο για τον απω πανω αχαρακτήριστο ελεος .......................
Pansp32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μου κάνει εντύπωση και μένα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα και ελέγχουν την οικονομική κατάσταση και τα χρέη του καθενός. Και εγώ θα σου έλεγα να δεις και τους άλλους παρόχους. οτε ή ότι είναι καλύτερο στην περιοχή σου. Προσωπικά δεν θα ανέφερα καθόλου την ιστορία με τον προηγούμενο πάροχο και συγκεκριμένα το κομμάτι της δεη. Την ερώτηση "γιατί στο έκοψαν / γιατί έφυγες" κλπ μπορείς να την τριπλάρεις εύκολα με απάντησεις του στυλ "δεν δέχονταν διακανονισμό αλλά του πλήρωσα / δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες". Whatever.
billiboo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε και σε άλλους ISP.Aυτο που λες δεν το εχω ξανακουσει και μου φενεται και εντελώς παραλογο.Η γραμμη και ο λογαριασμος ειναι στο ιδιο ονομα? Οσο για τον απω πανω αχαρακτήριστο ελεος ....................... οχι για χαρακτηρισε λες και του ειπα κατι το εξωπραγματικο ή το προσβλητικο.... 2
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ και μόνο που διάβασα την ορθογραφία του "απώ" και "φένεται" δεν θα τον συνοριζόμουν. Απορώ πάντως πως έχεις ακόμα ρεύμα και δεν στο έχουν κόψει. Άσχετο, εστίες δεν έχει η σχολή σου; 4
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε και σε άλλους ISP.Aυτο που λες δεν το εχω ξανακουσει και μου φενεται και εντελώς παραλογο.Η γραμμη και ο λογαριασμος ειναι στο ιδιο ονομα? Οσο για τον απω πανω αχαρακτήριστο ελεος ....................... Παράλογο δεν είναι καθόλου. Η Cyta αυτή τη στιγμή είναι προς πώληση. Αυτός που θα τους πάρει θέλει ξεκάθαρα πράγματα. Πως κολλάει τώρα αυτό με τη ΔΕΗ; Γιατί πολύ απλά παρουσιάστηκαν 2-3 νέοι πάροχοι και ένας από αυτούς έχει και την ΔΕΗ μέσα και δεν ξέρεις τι συμφωνία μπορεί να έχει παίξει με την Cyta. Γενικά η μόνη σου λύση φίλος είναι να πας σε έναν σταθερό πάροχο και όχι φτερό. Αυτό σημαίνει μόνο οτε και voda. Ολοι οι άλλοι είναι φύλλο και φτερό. Αν δεν μπορέσουν ούτε αυτοί να σε εξυπηρετήσουν τότε θα κάνεις διακανονισμό με τη ΔΕΗ και θα το παρουσιάσεις στον πάροχο. 1
Punker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους.Ένα μικρό Edit: σήμερα πρότεινα στην Cyta προπληρωμή 4-5 μηνών αλλά αρνήθηκαν,φαίνεται ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο... billiboo Ο Διακανονισμός είχε ξαναγίνει και λόγω του ότι σε έναν μήνα δεν μπόρεσα να τον πληρώσω διότι άλλαξα δουλειά,χάλασε αμέσως λόγο καθυστέρησης ημερών για την πληρωμή στην δόση .Τώρα η ΔΕΗ μου ζητάει τον καινούριο λογαριασμό πληρωμή εξ ολοκλήρου για να μπορέσει να γίνει ο διακανονισμούς,πράγμα που σημαίνει : Λογαριασμός 400€+ 385€ διακανονισμός = 785€ στο χέρι μονομιάς,πράγμα που αυτή τη στιγμή αδυνατώ να πληρώσω . spyros007Όχι η ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα μου αλλά μου είπαν ότι δεν έχει σημασία!Δεν με πείραξε το παραπάνω σχόλιο,πολύ πιθανό να νόμιζε ότι έπρεπε να δώσω π.χ 200€ και ο διακανονισμός θα ήταν σε ισχύ,αλλά δυστυχώς είναι περίπου τα 4πλάσια .. Pansp32Δεν είναι αυτό το θέμα,το θέμα είναι ότι ο τελευταίος λογαριασμός ΔΕΗ ζητείται από όλους τους ISP μαζί με ταυτότητες και υπογραφές,ως δικαιολογητικό στοιχείο!Εκεί είδαν κιόλας ότι χρωστάω και δεν προχώρησαν το αίτημα μου ! SheogorathΥπάρχουν αλλά είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας μου ,σπουδάζω Ηράκλειο και είμαι και από Ηράκλειο,αυτό από μόνο του μου αφαιρεί το δικαίωμα της εστίες,έτσι και αλλιώς μένω μόνος μου χωρίς ενοίκιο καθώς ο πατέρας δεν υπάρχει στην οικογένεια και η μητέρα βρίσκεται στο εξωτερικό (Ο μικρός μου αδερφός πέρασε προπερσυ στο πανεπιστήμιο και από τότε μένω μόνος εξ ολοκλήρου) ikaruga24ΟΤΕ δεν νομίζω διότι πρέπει να συνεργάζεται άμεσα με την ΔΕΗ(Καθώς η ονομασία ΔΕΚΟ συμπεριλαμβάνει ΔΕΗ και ΟΤΕ). Όσον αφορά την Vodafone,έστειλα μήνυμα και τους ρώτησα ,μου είπαν να απευθυνθώ σε ένα κατάστημα και μου είπαν ότι τα κριτήρια που ακολουθούν είναι συγκεκριμένα και δεν κάνουν διαφοροποιήσεις
l337 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μίλησε με το 13888 της cosmote και κάνε αίτηση. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
aGka8l Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχεις ελληνικη ταυτοτητα η διαβατηριο?αν εχεις ελληνικη ταυτοτητα ακυρωσε το αιτημα και κανε καινουριο και αντι για δεκο που θελουν κανε υπευθηνη δηλωση για την δ/νση σου
tsofras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ ώς άσχετος να ρωτήσω μήπως δεί κάποιος σχετικός και βοηθήσει τον TS. Με ποια λογική μπορεί να γνωρίζει ή Χ εταιρεία ότι χρωστάς σε κάποια άλλη? Δεν είναι παράνομο αυτό? Πώς μπορεί να το βρήκε ενώ δεν μιλάμε για δημόσιες υπηρεσίες ή τράπεζες? Δεν είναι προσωπικά δεδομένα? Μην με βρίσετε όντος ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο
Punker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχεις ελληνικη ταυτοτητα η διαβατηριο?αν εχεις ελληνικη ταυτοτητα ακυρωσε το αιτημα και κανε καινουριο και αντι για δεκο που θελουν κανε υπευθηνη δηλωση για την δ/νση σου Ελληνική ταυτότητα,ζητήσανε ειδικά ΔΕΚΟ! Και εγώ ώς άσχετος να ρωτήσω μήπως δεί κάποιος σχετικός και βοηθήσει τον TS. Με ποια λογική μπορεί να γνωρίζει ή Χ εταιρεία ότι χρωστάς σε κάποια άλλη? Δεν είναι παράνομο αυτό? Πώς μπορεί να το βρήκε ενώ δεν μιλάμε για δημόσιες υπηρεσίες ή τράπεζες? Δεν είναι προσωπικά δεδομένα? Μην με βρίσετε όντος ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο Ρε φίλε τι να σου πω ,και εγώ έτσι νόμιζα,και εμένα από αυτή την άποψη μου φάνηκε παράλογο.. ΕΝ ΤΕΛΗ!Νέα ενημέρωση! Μίλησα με Wind και τους είπα ξεκάθαρα ότι χρωστάω!Μου είπαν πως δεν τους νοιάζει,και μάλιστα ήταν μία κοπέλα,ευγενικότατη και πολύ εξυπηρετική !Μου απάντησε σε ότι χρειάστηκα !Δεν ξέρω,νομίζω ερωτεύτηκα,ίσως φταίει που η φωνή της συνδυάστηκε με το γεγονός του ότι θα ξαναέχω επιτέλους Internet! Όχι,πλάκα κάνω (για το κομμάτι του έρωτα εννοώ hehe) Μου είπαν ότι αν θέλω,μπορώ να μην δώσω καν λογαριασμό ΔΕΗ αλλά statement από τράπεζα που θα δείχνει το όνομα μου και την διεύθυνση ! Και έτσι και έγινε !Δευτέρα θα μου φέρουν να υπογράψω σπίτι μου με Courier ! Όλα καλά παιδιά,ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!Εκτιμώ όσους απάντησαν ! Θα σας ενημερώσω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα !
Pansp32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ είχα την εντύπωση ότι λογαριασμό ΔΕΗ / ΔΕΚΟ ζητάνε για τυπικούς λόγους (διεύθυνση και τα σχετικά) και όχι για λόγους χρεών. Απλά επειδή είδαν ότι ο άνθρωπος χρωστάει, του έκαναν νερά. Αν π.χ. χρωστούσε κάποιον άλλο λογαριασμό και δεν φαινόταν στην ΔΕΗ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι σου έκατσε η περίπτωση αλλά αφού τα βρήκες με τη wind όλα καλά.
Punker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ είχα την εντύπωση ότι λογαριασμό ΔΕΗ / ΔΕΚΟ ζητάνε για τυπικούς λόγους (διεύθυνση και τα σχετικά) και όχι για λόγους χρεών. Απλά επειδή είδαν ότι ο άνθρωπος χρωστάει, του έκαναν νερά. Αν π.χ. χρωστούσε κάποιον άλλο λογαριασμό και δεν φαινόταν στην ΔΕΗ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι σου έκατσε η περίπτωση αλλά αφού τα βρήκες με τη wind όλα καλά. Ναι αφού φαντάσου επειδή δεν ήθελα να δουν τον λογαριασμό με το χρέος,του έστειλα μισή την εικόνα για να φαίνεται μονο ονομα και διεύθυνση και μου είπαν να τον ξαναστείλω ολόκληρο...Δεν ξέρω γιατί! Ναι ευτυχώς τα βρήκα με Wind,και τους ρώτησα και μου είπαν πως λόγω ανταγωνιστικότητας θα βάλουν και VDSL στην περιοχή μου σύντομα,άρα διπλό το καλό ! Τώρα μόνο η αναμονή 3-4 εβδομάδες είναι το θέμα!
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγώ ώς άσχετος να ρωτήσω μήπως δεί κάποιος σχετικός και βοηθήσει τον TS. Με ποια λογική μπορεί να γνωρίζει ή Χ εταιρεία ότι χρωστάς σε κάποια άλλη? Δεν είναι παράνομο αυτό? Πώς μπορεί να το βρήκε ενώ δεν μιλάμε για δημόσιες υπηρεσίες ή τράπεζες? Δεν είναι προσωπικά δεδομένα? Μην με βρίσετε όντος ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο Γιατί όλες οι εταιρείες επικοινωνίας έχουν ή συνεργάζονται με έναν πωλητή ρεύματος. Πιθανώς έτσι έχουν πρόσβαση στο σύστημα για να δουν τυχόν κακοπληρωτή που προσέρχεται να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση ρεύματος ,αλλά αυτοί το χρησιμοποιούν και για τις επικοινωνίες για να μην πέσουν σε κακοπληρωτή γενικά και την πατήσουν και αυτοί μελλοντικά. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Πιθανώς αθέμιτο αλλά εφικτό. Νόμιμο αλλά μη ηθικό θα έλεγα. Μην το ψάχνετε μας έχουν πλέον δεμένους από παντού. Δεν είναι όπως παλιά.Ο κακοπληρωτής θα μπαίνει σε λίστες και θα του κρεμάνε κουδούνια. Οπότε να προσέχετε για να έχετε. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα