TAKISTRIGONIS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφερωμαι για ένα 16πορτο τουλάχιστον gigabit switch manage με sfp port. Έχω στο σπιτι σε σαλόνι, δωματιο 1 δωματιο 2, 3 υπολογιστες συνολικά και ο ένας είναι τύπου ας πουμε αποθηκευσης σαν nas server εκει αποθηκευωνται παιχνίδια τενειες και διαφορα αρχεία, ολοι είναι με windows 10. Κάνω στριμαρισμα τενειων από εκει προς από που θέλω ,αντιγραφή τενειων μεταφορα τενειών 30-50GB επίσης και παιχνίδια 20-50gb, downloads. Έχω 2 switch D-link dgs 1210-8p poe k dgs 1210-28 αυτά τα είχα μεταξύ τους με καλώδιο δικτύου στο 1gbps συνδεδεμένα, τώρα τα έχω με sfp - fiber optical και η μεταφορα αρχείων , κατεβασμα από ίντερνετ τενειων παιχνιδιών τα πάντα είναι πάραπολύ πιο γρήγορα. το 8πορτο switch θα το βάλω έξω που από κει στελνω 2 καλώδια δικτύου από τον 3ο όροφο στο ισογειο σε μια καμερα και ένα tp link router να έχω και ιντερνετ κάτω εκεί, αλλά θα μπούνε και άλλες 2 κάμερες ακόμα. Οπότε χρειάζωμαι ένα swtch στη θέση του 8πορτου που ήταν στο σαλόνι και ήταν γεμάτο οπότε θέλω μεγαλύτερο 16πορτο με sfp gigabit port Είμαι αναμεσα http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sg2216web-16-port-gigabit-web-smart-switch-with-2-combo-sfp-slots-p-PER.612459 http://www.e-shop.gr/d-link-dgs-1210-16-16-port-gigabit-smart-switch-with-4-combo-sfp-ports-p-PER.614605 http://www.e-shop.gr/d-link-dgs-1210-24-24-port-gigabit-smart-switch-p-PER.614780 Θέλω να βλέπω ταχύτητα υψηλή και της τενείες χωρίς buffering μηδαμινή καθυστέρηση σε ότι έχει σχέση με ταχύτητα δικτύου. Εάν γίνεται και είμαι σε καλό δρόμο όπως το σκέφτωμαι
cger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Από τη στιγμή που σου δουλεύουν τα sfp που έχεις με αυτό το μοντέλο switch και είσαι ικανοποιημένος μπορείς να πας στο ίδιο σε 16άρι.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά το 16αρι με το 24 είναι 5-7ε διαφορά, και είναι ακριβώς τα ίδια πράγματα η μόνη διαφορά είναι τα παραπάνω πόρτς? αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω? Το Tp- link sg2216 είναι πιο φτηνό , αλλάείναι τα ίδια με τα άλλα? Η να μην τα μπερδέψω μην έχουν ασυμβατότητες? δεν ξέρω Ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μ αρεσει πολυ το δικτυο που χεις φτιαξει. Μια ερωτηση, με sfp τι ακριβως εχεις συνδεσει?
cger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Και αν είναι εύκολο να μάθουμε και τα μοντέλα των sfps.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν Το sfp είναι πόρτα πάνω στο switch και παίρνει καλώδιο οπτική ίνα και έτσι επικοινωνουν τα switch μεταξύ τους να έχουν και όλα τα switch sfp port gigabit και η πληροφορία στέλνεται τρελά πιο γρήγορα ασφαλές αμεση ανταπόκριση μηδαμινές απώλειες συνδεσης. Εγώ προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά στην αντιγραφή τενειων 20-30 γιγα από τον υπολογ στο σαλόνι στο μέσα υπνοδωμάτιο στο Νας σερβερ ας πούμε που εκεί αποθηκευωνται τα πάντα. κατεβάσω από το pc στο σαλόνι να τα αποθηκεύει στον σερβερ εχω δηλωσει την διαδρομή. τα τορεντ τενειες που κατεβαζω τρεχανε με 20-80 kb, με την προσφατη αλλαγη sfp κατεβένουν 400κβ ανετα εκει που μια τενεια εκανε 4 μερες σε1-1,5 μερα κατεβηκε και επαθα πλάκα όλα μα όλα τα καλωδια τα εκανα utp cat6 . Γινεται ένας μικρός πόλεμος εδώ περίπου. Το κάθε switch στο manual λέει τι sfp modul παίρνει. Εγω πηρα sfp για d-link 16e aliexpress και εδώ το eshop τοχει 91e.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν ακουω γνώμη για ποιο switch από τα πιο πάνω θάμαι οκ οικονομικά, αν υπάρχει κάποια πρόταση άλλη δεκτή και πάντα με sfp port
dpolal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πάρε το ίδιο που έχεις με περισσότερες πόρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα