Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 
Εχω την μητρηκη της υπογραφης με πάνω 2x2gb 1333  ram. Δεν με παιρνει να κανω αλλαγες προς στηγμης αλλα ενας γειτονας μου δεινει ενα κιτ kingston hyperx 2χ4GB 1600 CL9 240-Pin και θελω να ρωτισω αν μπορω να τα κουμποσω στην μητρηκη μου και ετσι να παει στα 12gb ή να βγαλω τα 2χ2 στα 1333 και να βαλω αυτα (αν τρεξουν αφου ειναι 1600);

Δημοσ.

Αφού είναι γείτονας σου, γιατί δεν παίρνεις να δοκιμάσεις πρώτα αυτές και μετά όλες μαζί να δεις ότι παίζουν;

Δημοσ.

Γειτονας οχι τις πολικατοικια αλλα ενω ενας εδω κοντα. λαθος μου. 
Το θεμα ειναι βαζοντας τις 1600 μαζι με τα δικα μου δεν θα τρεχουν στα 1333, προσποπικα δεν με πειραζει αλλα δουλευουν μαζι. 

Δημοσ.

Τι pc? Από κινητό δε φαίνονται οι υπογραφές...

PSU: OCZ 600w - Mobo: MSI 870U-G55 - Cpu Athlon II x4 640 - Ram 2x2gb 1333 - Gpu: Asus HD6870 - Hdd Seagate 500gb

(Το παθαινω συνεχεια)

Δημοσ.

Στα 1600 θα πάνε με OC

https://www.msi.com/Motherboard/870UG55/Specification

Μέχρι 16Gb φτάνει η μητρική σου άρα είναι 4χ4Gb

Μπορείς να βάλεις άλλα 2χ2 και να πας στα 8 που είναι σίγουρα καλύτερα από ότι έχεις τώρα χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα αν πιέζεσαι.

Για ποιό γρήγορες μνήμες δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς από τη στιγμή που είσαι «απλός» χρήστης (βγαίνουν κ ποιό ακριβές συνήθως).

Πάρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις με έναν SSD πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψουν και μάλιστα dual channel 12GB στα 1333.

Πιθανό να χρειαστεί να βάλεις manually τα timings ή/και τα MHz/τάση.

Βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν δοκιμάσεις. Ακόμα και 2x2GB 1333 να πάρεις, αν δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα δουλέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...