Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην παρουσιασουν τετοιο κινητο. Λαθος αναλογια οθονης και ακομα ποιο λαθος η τοποθετηση του fingerprint scanner.

Απο εκει και πέρα, επειδη πολυ κάνατε λογο για OIS. Παιδιά με το συμπάθειο, αλλά εγω απο OIS S7 προερχομαι και με το EIS του OP5 είδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε σταθεροποιηση εικονας. Αυτό που βλέπω λεω και τιποτα παραπανω.

EIS ανώτερο του OIS? Το ακούσαμε και αυτό. Καταρχήν το EIS του OP5 είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει από υλοποίηση. Αλλοιώνει το βίντεο σε συγκεκριμένα σημεία και είναι φανερό στο μάτι. 

• Like 2
Δημοσ.

Γελαμε που συγκρινετε το S8 με 1+5Τ.

Απλα...

Οχι απλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το 1+ απο το Σ8, αλλα ειναι και κλασης ανωτερο.

Και θυμιζει περισσοτερο G6 παρα S8.

Με αυτην την αιδια των curved εχει γεμισει η αγορα.

Να και κατι σοβαρο.

Ενα G6 με πολυ δυνατοτερο hardware.

GG 1+

ΠΣ. Αλλα οντως ναι, ας κανει κατι με το stability της καμερας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπισουμε οτι το oneplus 5t θα ειναι φθηνοτερο απο το galaxy s8 που κανει αυτην την στιγμη 580€ (και λογικα χαμηλοτερα οταν γινει διαθεσιμο το 5t), ειδικα απο την στιγμη που το s8:

1) ειναι αδιαβροχο  (αυτο απο μονο του κανει τα κινητα 20-30% ακριβοτερα συμφωνα με δηλωσεις εταιρειων*)

2) εχει καλυτερη οθονη

3) θα εχει λογικα καλυτερη φωτογραφικη, εκτος αν βελτιωσαν αισθητα αυτην που εχει τωρα το 1+5

*https://www.digitaltrends.com/mobile/xiaomi-waterproofing-phones/

Jun said making Xiaomi phones waterproof would incur high manufacturing costs. To further illustrate this point, Xiaomi would consider waterproofing its phones if customers are willing to pay 20 to 30 percent of the additional cost required to add the feature.

Υ.Γ.: Μιλαμε παντα για τιμες με ΦΠΑ και ευρωπαικη εγγυηση 2 ετων.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιόν αντέγραψαν αλλά που αντέγραψαν ... Η εταιρία δεν έχει δική της σχεδιαστική γραμμή ... Και γενικά βλέπει τι κάνουν οι άλλες και αντιγράφει ... Τυπική κινέζικη εταιρία εκτός ποιότητας κατασκευής που ναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (η αλήθεια να λέγετε)

Καλά κάνει. Η αγορά έχει δείξει πως η καινοτομία ανταμείβεται μόνο όταν αυτός που την κάνει έχει ένα όνομα να την υποστηρίξει. Γιατί να σπαταλήσει η one plus και η κάθε one plus λεφτά στο RnD όταν ό,τι και να βγάλει αν δεν είναι ΠΟΛΥ χτυπητό δεν πρόκειται να της δώσει κανείς εύσημα; Να μην αναφέρουμε για χτυπητά θέματα όπως η αφάιρεση του audio jack να πούμε για το face detection; για την κυρτή οθόνη; ακόμη και το 18:9 ratio... τελικά πόσο λεπτή είναι η γραμμή που διαχωρίζει την καινοτομία απ' το gimmick; ρητορική ερώτηση

Δημοσ.

H καλυτερη ευκαιρία να αγοράσεις Oneplus 5 λοιπόν,πριν εξαφανιστεί απο την αγορά.Εγώ το πήρα το δικό μου, 400 ευρουλάκια απο Banggood και ησύχασα, θα έρθει, και θα το αλλάζω με το Oneplus 7 πρώτα ο θεός.

Η τελευταία νομίζω ευκαιρία να βρείς VFM High End phone με 3.5mm jack.

EIS ανώτερο του OIS? Το ακούσαμε και αυτό. Καταρχήν το EIS του OP5 είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει από υλοποίηση. Αλλοιώνει το βίντεο σε συγκεκριμένα σημεία και είναι φανερό στο μάτι. 

Ναι γιατι όχι; Ανάλογα βέβαια για τι OIS και EIS μιλάμε. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση του πρώτου Pixel κατουρούσε στην οπτική του 95% των υπόλοιπων συσκευών με OIS. Όχι; 
Δημοσ.

Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό, σήμερα παίρνεις το 1+5 στα 423Ευρώ

499ευρω ειναι η κανονικη τιμη του Oneplus5.

Τα περι αγορων απο Κινα τα εχουμε πει και πιο παλια.

Χρονοβορα διαδικασια rma

1χρονος εγγυηση(σε σχεση με 2 απο το επισημο site)

και φυσικα αν αποφασισεις να το πουλησεις νωριτερα απο τα 2χρονια χανεις και στην μεταπωληση

GG 1+

Να δεις τι gg θα γραψουν οσοι πηραν το Oneplus5 οπως εγινε και περυσι με το Oneplus 3 και 3t :)

Δημοσ.

Ως κατοχος του OP5 για περιπου ενα μηνα μπορω να πω τα εξης: 

Πολυ γνωστο το προβλημα της καμερας οπου οι βραδινες λειψεις ηταν πραγματικα τραγικες (βγαινω πολλα βραδυα και θελω να εχω μερικες φωτογραφιες σε καλη ποιοτητα).

Ενα ακομα θεματακι που δεν εχει αναφερει κανενας ειναι η οθονη, πολυ χαμηλο contrast δηλαδη πραγματικα με το ζορι ξεχωριζες τα applications με το wallpaper. Προτειμω να εχω LCD αμα ειναι ετσι. Κανεις?

Κατα τα αλλα ειναι κινηταρα, οποτε αμα βαλουν OIS  και καλυτερη οθονη, ισως επιστρεψω. 

Υ.Γ. Το 18 προς 9 ειναι πολυ ομορφο και βολικο αμα δεν εχετε χρησιμοποιησει μερικοι μην μιλατε. 

Δημοσ.

Ως κατοχος του OP5 για περιπου ενα μηνα μπορω να πω τα εξης: 

Πολυ γνωστο το προβλημα της καμερας οπου οι βραδινες λειψεις ηταν πραγματικα τραγικες (βγαινω πολλα βραδυα και θελω να εχω μερικες φωτογραφιες σε καλη ποιοτητα).

Ενα ακομα θεματακι που δεν εχει αναφερει κανενας ειναι η οθονη, πολυ χαμηλο contrast δηλαδη πραγματικα με το ζορι ξεχωριζες τα applications με το wallpaper. Προτειμω να εχω LCD αμα ειναι ετσι. Κανεις?

Κατα τα αλλα ειναι κινηταρα, οποτε αμα βαλουν OIS  και καλυτερη οθονη, ισως επιστρεψω. 

Υ.Γ. Το 18 προς 9 ειναι πολυ ομορφο και βολικο αμα δεν εχετε χρησιμοποιησει μερικοι μην μιλατε. 

Δεν νομιζω να κανουν πολλες αλλαγες αν οντως ονομαστει 5t γιατι θα ξενερωσει μεγαλη μεριδα του κοσμου.

Οσο για την αναλογια οθονης που λες,προσωπικα την εχω λατρεψει και στα παιχνιδια και στις ιστοσελιδες και στο κρατημα.

Σου δειχνει (με την καλη εννοια)σαν να κρατας ενα μικρο tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να κανουν πολλες αλλαγες αν οντως ονομαστει 5t γιατι θα ξενερωσει μεγαλη μεριδα του κοσμου.

Το γνωριζω φιλε αυτο ισως ειναι και το μεγαλυτερο τους προβλημα, μαλλον ηρθε η ωρα να βγαλει 2 μοντελα, ενα κοντα στα 400 και ενα στα 600. 

Δημοσ.

Φυσικά! Γιατι να μην ειναι ανώτερο ενα EIS? Εχεις καποιο τεχνικο λογο να αμφιβαλεις? Btw, σταθεροποιει καλυτερα και αυτο ειναι γεγονος οχι γνώμη προς συζητηση. Μικραίνει το κάδρο του video για να το κάνει αυτό, αλλα το αποτελεσμα μετράει... και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

εγω αληθεια δε καταλαβαινω γτ εχετε λυσσαξει ολοι με τις καμερες τοσο εντονα. 2-3 γαμωφωτογραφιες τη μερα τραβατε οι περισσοτεροι για να τις ανεβασετε στο facebook (sic) δεν καλυπτετε τον πολεμο στο Ιρακ ουτε γυρνατε ντοκιμαντερ στο national Geographicse 4k. Ακουγα συνεχως για την πολυ κακη ποιοτητα του Xiaomi Note 4x οσον αφορα την καμερα κτλ. το πηρα παρολαυτα γτ δεν με ενδιαφερει τοσο το θεμα. Περιμενα και γω το αισχος,λοιπον μια χαρα καμερα εχει το κινητο. Θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη η ποιοτητα σε συνθηκες ΠΟΛΥ χαμηλου φωτισμου. Αμα θελετε επαγγελματικη ποιοτητα παρτε ενα κινητο να κανετε τη δουλεια σας και παρτε μια καλη καμερα να τη κουβαλατε αλα παλαια στο τσαντακι να ειστε ευχαριστημενοι. Ελεος δλδ που θελει το καθε τσολι 1000 ευρω κινητο για να τραβαει καλες σελφι στα ελληναδικα που δεν εχει καλο φωτισμο! 

Ε λυσσάμε γιατί τις χρησιμοποιούμε για παραπάνω ίσως από 2-3 γαμωφωτογραφίες τη μέρα για να τις ανεβάσουμε στο facebok.

Εγώ πάντως δεν αυτοπροσδιορίζομαι σαν "κάθε τσόλι που θέλει 1000 ευρω κινητο για να τραβαει καλες σελφι στα ελληναδικα που δεν εχει καλο φωτισμο! "

Έχω κάμερα, και θέλω το κινητό 500 ευρώ μου να τραβάει εξίσου καλές φωτογραφίες με την περσινή ναυαρχίδα που είχα.

Για κάποιον που έχει και κάμερα, λοιπόν, η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις πάνω σου. Και επειδή το κινητό είναι αυτό που έχεις πάντα πάνω σου, γιατί να μην προσθέσεις ένα ηλίθιο OIS που θα βελτιώσει/μεγιστοποιήσει τη δινατότητα να γυρίσεις σε Manual το κινητό και να πάρεις αξιόλογα αποτέλεσματα;

Ναι το Xiaomi έχει καλή κάμερα. Ναι όλα τα κινητά πλέον τη μέρα βγάζουν και γαμώ τις φωτογραφίες. Ναι, θέλουμε ότι κοστίζει πάνω από 500 να έχει OIS.

Υ/Γ Το μόνο κινητό με OIS στη selfie cam ήταν το HTC 10. :P

Υ/Γ2: To ΟΙS είναι καλύτερο για φωτογραφίες και το EIS για βίντεο.

Δημοσ.

Το S στο τέλος είναι για την λέξη Stabilization - σταθεροποίηση. Το EIS σταθεροποιεί, το IOS (ξέρω, ξέρω, να βάλω και καμιά φωτιά να φτάσουμε στις 10 σελίδες φανμποϋσμους  :D ) είναι μια κοροϊδία - τουλάχιστον στην σύγκριση 1+5 με το 3 (για άλλα κινητά, δεν ξέρω).

Από κει και πέρα, πράγματι η ανάλυση είναι χαμηλότερη στο EIS αφού κόβει το τελάρο, του φτιάχνει την κλίση και το κάνει upscale. Ποτέ δλδ. η ηλεκτρονική σταθεροποίηση δεν θα είναι το ίσιο καλή με την οπτική στην ποιότητα. Αντίστοιχα, στην σταθεροποίηση η ηλεκτρονική είναι φοβερά πιο αποδοτική (για κινητά πάντα).

Δημοσ.

Ναι το Xiaomi έχει καλή κάμερα. Ναι όλα τα κινητά πλέον τη μέρα βγάζουν και γαμώ τις φωτογραφίες. Ναι, θέλουμε ότι κοστίζει πάνω από 500 να έχει OIS

Και τι σκας; Πάρε ένα να έχει κι άσε εμάς να έχουμε το OnePlus 5 :D

• Like 1
Δημοσ.

Κινεζικο κινητο και καλη καμερα δεν συμβαδιζουν, δυστυχως ......................αντε καλοκαιρακι με ηλιο κατι κανουν ,μεχρι εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...